κανενας δεν εγραψε "δεν το ακουω¨....
Φίλε spmk σε πολλές συζητήσεις σε κύκλους φίλων έχω λάβει τέτοια σχόλια. Το χόμπι μας είναι πολύ όμορφο και έχουμε την ευκαιρία χάρη σε εταιρίες που έχουν προιόντα demo να ακούμε διάφορα μηχανήματα και πιστεύω πως σε σχέση με άλλα χόμπι είναι πολύ ωραίο να έχουμε αυτήν την ευκαιρία και να το απολαμβάνουμε. Αυτό πιστεύω.
Αναφέρομαι σε σχόλια όπως ''το ότι δεν μπορω να το αγοράσω δεν το ακούω και δεν ασχολούμαι'' και σε σχόλια ''περί δυστυχίας επειδή κινηγάμε το άπιαστο''.
Πολλά πράγματα στην ζωή είναι άπιαστα, αλλά όταν μας δίνεται η ευκαιρία, τότε ζούμε την εμπειρία. Σε αυτά ανφέρομαι. Άλλωστε όλοι μας αγοράζουμε αυτό που μπορούμε ανάλογα την αγοραστική μας δύναμη. Αν κάποια στιγμή έχουμε καλύτερη αγοραστική δύναμη από πριν τότε πάμε σε κάτι καλύτερο. Οπότε όρια σε γενικό επίπεδο δεν υπάρχουν... Θέλω να καταλήξω πως ακόμα και συστήματα όπως το δικό σου Πέτρο και το δικό μου, είναι απλισίαστα για κάποιους άλλους και όχι απαραίτητα για οικονομικούς λόγους. Οπότε και γι αυτούς ίσως και εμείς να ανήκουμε στην σφαίρα της υπερβολής. Εύχομαι να έγινα πιο κατανοηός τώρα.
....και εμείς να ανήκουμε στην σφαίρα της υπερβολής.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.