Was...25/5..Orpheus Audio....D Day!!

Εννοείται οτι δεν αποκλείεις την εμπειρία. Για ποιά αυμπεράσματα μιλάς Πάνο μου;

Αναφέρομαι σε σχόλια όπως ''το ότι δεν μπορω να το αγοράσω δεν το ακούω και δεν ασχολούμαι'' και σε σχόλια ''περί δυστυχίας επειδή κινηγάμε το άπιαστο''.

Πολλά πράγματα στην ζωή είναι άπιαστα, αλλά όταν μας δίνεται η ευκαιρία, τότε ζούμε την εμπειρία. Σε αυτά ανφέρομαι. Άλλωστε όλοι μας αγοράζουμε αυτό που μπορούμε ανάλογα την αγοραστική μας δύναμη. Αν κάποια στιγμή έχουμε καλύτερη αγοραστική δύναμη από πριν τότε πάμε σε κάτι καλύτερο. Οπότε όρια σε γενικό επίπεδο δεν υπάρχουν... Θέλω να καταλήξω πως ακόμα και συστήματα όπως το δικό σου Πέτρο και το δικό μου, είναι απλισίαστα για κάποιους άλλους και όχι απαραίτητα για οικονομικούς λόγους. Οπότε και γι αυτούς ίσως και εμείς να ανήκουμε στην σφαίρα της υπερβολής. Εύχομαι να έγινα πιο κατανοηός τώρα.

κανενας δεν εγραψε "δεν το ακουω¨....

Φίλε spmk σε πολλές συζητήσεις σε κύκλους φίλων έχω λάβει τέτοια σχόλια. Το χόμπι μας είναι πολύ όμορφο και έχουμε την ευκαιρία χάρη σε εταιρίες που έχουν προιόντα demo να ακούμε διάφορα μηχανήματα και πιστεύω πως σε σχέση με άλλα χόμπι είναι πολύ ωραίο να έχουμε αυτήν την ευκαιρία και να το απολαμβάνουμε. Αυτό πιστεύω.

Φίλε spmk σε πολλές συζητήσεις σε κύκλους φίλων έχω λάβει τέτοια σχόλια. Το χόμπι μας είναι πολύ όμορφο και έχουμε την ευκαιρία χάρη σε εταιρίες που έχουν προιόντα demo να ακούμε διάφορα μηχανήματα και πιστεύω πως σε σχέση με άλλα χόμπι είναι πολύ ωραίο να έχουμε αυτήν την ευκαιρία και να το απολαμβάνουμε. Αυτό πιστεύω.

Πάνο συμφωνώ σε γενικές γραμμές με τα λεγόμενά σου, αλλά μετά από κάποιο σημείο αναλαμβάνει ο χαρακτήρας του κάθε μέλους. ΠΧ εγώ πήγα στον Ορφέα για ακρόαση του κορυφαίου συστήματος
μόνο επειδή έχω ένα κόλλημα με τα wilson γενικότερα και έχω μια άνεση με τα παιδιά εκεί. Μέχρι τώρα, παρότι υπήρχαν ήδη κορυφαία ηχεία ή ενισχυτές δεν επιδίωξα ακρόαση σε ένα σύστημα
200.000 ευρώ μόνο για την εμπειρία σε κανέναν αντιπρόσωπο γιατί ξέρω μέχρι που μπορώ αλλά και θέλω να φτάσω.

Αναφέρομαι σε σχόλια όπως ''το ότι δεν μπορω να το αγοράσω δεν το ακούω και δεν ασχολούμαι'' και σε σχόλια ''περί δυστυχίας επειδή κινηγάμε το άπιαστο''.

Πολλά πράγματα στην ζωή είναι άπιαστα, αλλά όταν μας δίνεται η ευκαιρία, τότε ζούμε την εμπειρία. Σε αυτά ανφέρομαι. Άλλωστε όλοι μας αγοράζουμε αυτό που μπορούμε ανάλογα την αγοραστική μας δύναμη. Αν κάποια στιγμή έχουμε καλύτερη αγοραστική δύναμη από πριν τότε πάμε σε κάτι καλύτερο. Οπότε όρια σε γενικό επίπεδο δεν υπάρχουν... Θέλω να καταλήξω πως ακόμα και συστήματα όπως το δικό σου Πέτρο και το δικό μου, είναι απλισίαστα για κάποιους άλλους και όχι απαραίτητα για οικονομικούς λόγους. Οπότε και γι αυτούς ίσως και εμείς να ανήκουμε στην σφαίρα της υπερβολής. Εύχομαι να έγινα πιο κατανοηός τώρα.

Πάνο μου ξέρεις πόσο σε συμπαθώ και σε εκτιμώ. Μάλλον δεν έπισαες την ουσία τω όσων έγραψα. Δέν πειράζει θα τα πούμε απο κοντά φίλε!..

Ρε συ Παναγιωτη πως εβγαλες τετοιο συμπερασμα,καμια σχεση
ειπε κανεις να μην παρεις την εμπειρια αφου ολοι το κανουμε,αλλα απο κει και υστερα μην παθουμε και καταθλιψη που δεν το εχουμε τετοιο συστημα, παντα χαριτολογωντας μιλαω.:ernaehrung004:

Φίλοι εννοείται πως ότι έγραψα, το έγραψα σε φιλικό ύφος και πάντα καλοπροαίρετα!!!

Πέτρο εσύ με ξέρεις πιο καλά. Απλά θέλω να πω, όπως ανέφερε ο καπετάνιος, πως όλα είναι μέσα. Όσο για το κόστος, τι να κάνουμε.... Δεν μπορούμε να τα διαθέσουμε. Τέτοιες υλοποιήσεις αφορούν περισσότερο ανθρώπους που δεν έχουν βιοποριστικά ζητήματα ή studio όπου χρειάζεται ένα εργαλείο αναφοράς. Όλοι οι κατασκευαστές στην γκάμα τους έχουν προϊόντα που αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω τους και την απόλυτη δήλωσή τους κατασκευαστικά αλλά και σε επίπεδο R&D που λογικό είναι να έχουν και ένα υψηλό τίμημα λόγο υλικών αλλά και έρευνας.

Και από εμένα :ernaehrung004:

Σας περιμένω για καφεδάκι και μουσικούλες! :2thumb22sup:-bye-

O φίλος farflung και ο..... Ξάδερφος με κάλυψαν στα δύο προηγούμενα post Πάνο. Όταν καταφέρω και βρώ τον χρόνο εννοείται οτι θα τα πούμε με μεγάλη μου χαρά!