WD TV Live Hub

Έχω παρατηρήσει ότι είναι από τα μηχανήματα που δεν θέλουν shutdown αλλά stand by.
Εξηγώ ότι όταν κάνει boot από shutdown μόλις μπει (αν μπει) στην κεντρική του οθόνη, προσπαθεί να κάνει update το media library και κολλάει.
Πέντε/έξι φορές μου έβγαλε μύνημα ότι δεν αναγνωρίζει το δίσκο και να χρησιμοποιώ μόνο δίσκους wd:twoguns::twoguns:

Μάλλον θα μας αφήσει χρόνους... θα ενημερώσω.

Έχω παρατηρήσει ότι είναι από τα μηχανήματα που δεν θέλουν shutdown αλλά stand by.
Εξηγώ ότι όταν κάνει boot από shutdown μόλις μπει (αν μπει) στην κεντρική του οθόνη, προσπαθεί να κάνει update το media library και κολλάει.
Πέντε/έξι φορές μου έβγαλε μύνημα ότι δεν αναγνωρίζει το δίσκο και να χρησιμοποιώ μόνο δίσκους wd:twoguns::twoguns:

Μάλλον θα μας αφήσει χρόνους... θα ενημερώσω.

Μήπως στα settings του έχει επιλογή απενεργοποίησης του media library? Γιατί αυτό θα σε σώσει ! ( και το ενεργοποιείς όταν θέλεις να γίνεται εσύ....)

Έχει και το είχα κάνει.
Όταν όμως το κάνεις δεν δουλεύει από τα options το get content info.

Καλημέρα....
Σκέφτομαι να αγοράσω το wd tv live hub και ήθελα να σας ρωτήσω αν σε mkv παίζει και τους Ελληνικούς υπότιτλους srt ή υπαρχουν προβήματα σε αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ.

xαχα... όλοι μας το παθαίνουμε. Εγώ νόμιζα πως δεν μπορεις να μετακινησεις ή να συγχρονίσεις υπότιτλους στην αρχή, αλλά το κάνει κ αυτό τελικα... :)

Καλημέρα
Πες μου σε παρακαλώ πως το έκανες αυτό?
Ευχαριστώ.

Σε ευχαριστώ! :2thumb22sup:
Και μια ακόμα ερώτηση. τα αρχεία πώς τα περνάς στον σκληρό?

Last edited:
παρολα αυτα παρτο με κλειστα ματια- η εικονα του ειναι αψογη(ζητουμενο)

Καλημέρα
Πες μου σε παρακαλώ πως το έκανες αυτό?
Ευχαριστώ.

Κατά τη διάρκεια του έργου, πατας Option και στο μενού που εμφανίζει έχει ένα υπομενού "subtitles". Από εκεί!

Εχει δοκιμάσει κανείς καμιά συμβατή κεραία WiFi-USB? Αν ναι μπορεί να μας πει τιμή, μοντέλο και συμπεριφορά?

Ειδικά για αυτό Belkin Surf Micro WLAN USB-Adapter F7D1102NT ξέρει κανείς τίποτα?