dts-hd ναι δεν υποστηριζει αλλα true-hd γιατι ρε παιδια?δοκιμασε κανενας αλλος και δεν ειχε προβλημα?
ελα ντε απο καθαρη περιεργεια ελεγα μπας κ χανουμε τιποτα σημαντικο.....
να σαι καλα φιλτατε!!
Πολύ καλή η προσφορά.
Εχω πρόβλημα με Qnap-Nas ενώ βλέπει μέσω twonky το ΝΑΣ και παίζει τα αρχεία δεν ενεργοποιεί με τίποτα τους υπότιτλους που είναι σε .srt. Καμιά ιδέα?
Ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστηχώς έχεις δίκιο. Το πρόβλημα είναι μόνο για το hub ή γενικά για το πρωτόκολλο? Στο site του twonky βγήκε η 6.0.32 που λέει ότι διορθώνει το πρόβλημα υποτίτλων για το hub και παράλληλα το αναγνωρίζει κανονικά. Είναι αυτή η λύση? Και θα πρέπει να αναβαθμιστεί το twonky του NAS ή και του HUB?Δεν παιζουν εξωτερικοι υποτιτλοι μεσω DLNA, ή θα τους ενσωματωσεις ή θα πας μεσω samba
http://xxx.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1471628&postcount=2787
Φιλε αλεφαντος2007!!!!εκει που σου δειχνει το μυνημα no media in the current folder!!!πηγαινε πανω δεξια και πατα στο κοκκινο εικονιδιο!!!δες εκει και ψαξε στην επιλογη νομιζω internet storage!!!και πατα τον φακελο που αναγραφετε σαν σαμπλε η wd.Μολις τον επιλεξεις θα μπορεις να βλεπεις τις ταινιες οπως ητανε πριν!!!καντο και πες αμα λυθηκε το προβλημα.
σορρυ που αργησα παιδες αλλα τελικα το χαρβαλο μου εκανε το ζορικο!! με το που το ανοιξα μου αρχισε παλι compile library και αφου τελειωσε τωρα τα βγαζει κανονικα. Το μονο οταν παω στο εικονιδιο music γραφει 0 αρχεια αλλα οταν μπω μεσα στο φακελο εμφανιζονται κανονικα ολα.... τι να πω εχει παει κ 1;05 λεω να παω για υπνο κ αυριο με το καλο το ξανακοιταω.
να σε καλα παντως spartan κατι μου λεει σε φοβηθηκε η συσκευη κ αποφασισε να παρει τα πανω της χαχααχαχαααα!!!
αντε καλο βραδυ!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.