WD TV Live Hub

καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα!!!!εχω κατεβασει ενα demo με trueHD ηχω αλλα δεν βγαζει ηχω ουτε στον ενισχητη αναβει καποια ενδειξη!!ενω λεει οτι υποστηρηζει trueHD το wd hub!!!κανο κατι λαθος εγω?τι μπορει να ειναι??help!!!!

dts-hd ναι δεν υποστηριζει αλλα true-hd γιατι ρε παιδια?δοκιμασε κανενας αλλος και δεν ειχε προβλημα?

dts-hd ναι δεν υποστηριζει αλλα true-hd γιατι ρε παιδια?δοκιμασε κανενας αλλος και δεν ειχε προβλημα?

Δεν μπορεί ρε παιδιά να μην υποστηρίζει True HD
Το απλό Live το υποστηρίζει εδώ και καιρό

ελα ντε απο καθαρη περιεργεια ελεγα μπας κ χανουμε τιποτα σημαντικο.....

να σαι καλα φιλτατε!!

Το password ειναι admin και τσεκαρεις και την επιλογη 'accept the end user..κλπ

Απο εκει μπορεις να κανεις update στο firmware και να αλλαξεις τις επιλογες για twonky server.Επισης σου βγαζει το remote ωστε να μπορεις να το χειριστεις απο τον web browser.

Πολύ καλή η προσφορά.
Εχω πρόβλημα με Qnap-Nas ενώ βλέπει μέσω twonky το ΝΑΣ και παίζει τα αρχεία δεν ενεργοποιεί με τίποτα τους υπότιτλους που είναι σε .srt. Καμιά ιδέα?

Πολύ καλή η προσφορά.
Εχω πρόβλημα με Qnap-Nas ενώ βλέπει μέσω twonky το ΝΑΣ και παίζει τα αρχεία δεν ενεργοποιεί με τίποτα τους υπότιτλους που είναι σε .srt. Καμιά ιδέα?

Δοκίμασε να κάνεις save as τον υπότιτλο με utf-8 encoding

Δεν παιζουν εξωτερικοι υποτιτλοι μεσω DLNA, ή θα τους ενσωματωσεις ή θα πας μεσω samba

http://xxx.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1471628&postcount=2787
Ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστηχώς έχεις δίκιο. Το πρόβλημα είναι μόνο για το hub ή γενικά για το πρωτόκολλο? Στο site του twonky βγήκε η 6.0.32 που λέει ότι διορθώνει το πρόβλημα υποτίτλων για το hub και παράλληλα το αναγνωρίζει κανονικά. Είναι αυτή η λύση? Και θα πρέπει να αναβαθμιστεί το twonky του NAS ή και του HUB?

Παιδιά έχει βρεθεί λύση στο πρόβλημα με το lip sync και μερικά mkv video που παίζουνε ασυγχρόνιστα?εγώ έλυσα το πρόβλημα επειδή ο pioneer έχει delay και έτσι όταν κάποιο αρχείο έχει πρόβλημα καθυστερήσεις το διορθώνω από εκεί.μπορεί κάποιος να δώσει τις καλύτερες ρυθμίσεις στα video settings?το setup μου είναι.WD TV Live Hub με HDMI στον Pioneer και ο Pioneer με HDMI στην Samsung d8000.παρεπιπτόντως με SAMBA μια χαρά οι υπότιτλοι.

Καλησπέρα,

Πως κάνατε να πάιζει υπότιτλους με SAMBA. Οι ταινίες είναι σε υπολογιστή με Linux όπου έχει γίνει εγκατασταση SAMBA?

Για λυστε μου κ μενα μια απορια ρε παιδια γιατι μου φαινεται οτι το ματιασαν τωρα το πασχα που το κατεβασα στο χωριο!!! :furious3:

Εκανε θραυση μιλαμε μπορει να ειδαμε κ καμμια 15ρια ταινιες τη βδομαδα που κατεβηκα! Απο τυχη προλαβαμε να παμε στην εκκλησια χαχαχαχα!!!! :worshippy:

Σημερα ειχα τη φαεινη ιδεα να περασω το τελευταιο φιρμware μιας κ δεν ειχα τι να κανω... Στα μεσα του κατεβασματος εβγαλε οτι η συνδεση με το ιντερνετ χαθηκε οποτε αντε παλι απτην αρχη. Αφου τελειωσε αρχισε να μου να κανει compile library.... αρχισαν τα καρδιακα :furious3:

no media in the folder...... αν και στο σκληρο υπαρχουν κανονικα κ φυσικα στα last seen υπαρχουν οπου κ παιζουν κανονικα.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

εχετε καμμια ιδεα πως στην ευχη το φτιαχνουμε?? (χωρις να ξαναπερασω τις ταινιες απτην αρχη ε το νου σας δε θα ταντεξω!!!) :worshippy:

Φιλε αλεφαντος2007!!!!εκει που σου δειχνει το μυνημα no media in the current folder!!!πηγαινε πανω δεξια και πατα στο κοκκινο εικονιδιο!!!δες εκει και ψαξε στην επιλογη νομιζω internet storage!!!και πατα τον φακελο που αναγραφετε σαν σαμπλε η wd.Μολις τον επιλεξεις θα μπορεις να βλεπεις τις ταινιες οπως ητανε πριν!!!καντο και πες αμα λυθηκε το προβλημα.

Φιλε αλεφαντος2007!!!!εκει που σου δειχνει το μυνημα no media in the current folder!!!πηγαινε πανω δεξια και πατα στο κοκκινο εικονιδιο!!!δες εκει και ψαξε στην επιλογη νομιζω internet storage!!!και πατα τον φακελο που αναγραφετε σαν σαμπλε η wd.Μολις τον επιλεξεις θα μπορεις να βλεπεις τις ταινιες οπως ητανε πριν!!!καντο και πες αμα λυθηκε το προβλημα.

φιλε spartan27gr με προλαβες πριν παω για υπνο!! παω να το τσεκαρω μπας κ καταφερω κ δω κανα ευχαριστο ονειρο μετα χιχιχιχιιιι....... :a0210:

Last edited:
σορρυ που αργησα παιδες αλλα τελικα το χαρβαλο μου εκανε το ζορικο!! με το που το ανοιξα μου αρχισε παλι compile library και αφου τελειωσε τωρα τα βγαζει κανονικα. Το μονο οταν παω στο εικονιδιο music γραφει 0 αρχεια αλλα οταν μπω μεσα στο φακελο εμφανιζονται κανονικα ολα.... τι να πω εχει παει κ 1;05 λεω να παω για υπνο κ αυριο με το καλο το ξανακοιταω.

να σε καλα παντως spartan κατι μου λεει σε φοβηθηκε η συσκευη κ αποφασισε να παρει τα πανω της χαχααχαχαααα!!!

αντε καλο βραδυ!

σορρυ που αργησα παιδες αλλα τελικα το χαρβαλο μου εκανε το ζορικο!! με το που το ανοιξα μου αρχισε παλι compile library και αφου τελειωσε τωρα τα βγαζει κανονικα. Το μονο οταν παω στο εικονιδιο music γραφει 0 αρχεια αλλα οταν μπω μεσα στο φακελο εμφανιζονται κανονικα ολα.... τι να πω εχει παει κ 1;05 λεω να παω για υπνο κ αυριο με το καλο το ξανακοιταω.

να σε καλα παντως spartan κατι μου λεει σε φοβηθηκε η συσκευη κ αποφασισε να παρει τα πανω της χαχααχαχαααα!!!

αντε καλο βραδυ!

Χαχαχαχαχα μαλλον με περασε για κανα δρακουλα νυχτιατικα και για αυτο με φοβηθηκε η συσκευη!!!:rofl: