WD TV Live Hub

φιλε alefantos 2007 μιλησα ηδη τηλεφωνικα για το προιον με το συγκεκριμενο και μου ειπαν δεν υπαρχει διαθεσιμο, θα ξερουν σε 2 μερες. αλλα φοβαμαι αφου δεν υπαρχει στοκ αποκλειεται να το βρω στην τιμη που λεει 209ε, για τους λογους σχετικα με τους σκληρους δισκους.. εν αναμονη..

τι καλο μας φερνει ρεσεις το καινουργιο φιρμ?? το πηρα με στραβο ματι οποτε θα το καθυστερησω χιχιχιιιι

What's in this update? Release 3.00.28 (11/17/11)

* Supports Vimeo.
* AccuWeather supports video news and multi-city favorites.
* Supports PlayJam.
* Supports media library function for network share folders; SMB/CIFS.
* Supports RSS feeds.
* Supports Meta-Source Manager.
* Supports Auto Get Content Info.
* Supports parental control hide option.
* Supports screen capture feature.
* Supports video information in preview mode.
* Supports powered USB hubs. For list of tested USB hubs, please refer to our WD Knowledge Base at http://wdc.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/5688/ (Article 5688).
* Resolved Picasa unable to download photos to NAS device.
* Resolved issue music stops playing when user moves or deletes a file.
* Resolved 10 minute skip feature not working.
* Resolved several general user interface alignment and functional issues.
* Resolved issue get content info with Dutch language causes reboot.
* Resolved photo slideshow screen saver stops music playback in Pandora.
* Resolved issue playing photo slideshow from USB drive when media library is turned off.
* Resolved Spotify song skipped to song track when attempting to play current song.
* Resolved Spotify issue playlist not playing continuously.
* Resolved several Spotify user interface issues.
* Resolved favorite folder via network share under dashboard doesn’t work.
* Resolved several user interface and functional issues with Hulu Plus.
* Resolved Facebook issue displaying high-resolution photos.
* Resolved several Facebook user interface and functional issues.
* Resolved several Daily Motion user interface and functional issues.
* Resolved issue multichannel PCM is outputted as stereo PCM.
* Resolved issue cannot play back video playlist.

Note: HDMI-CEC support is not functioning correctly in this release. Do not upgrade to this release if HDMI-CEC is an important feature for you.

Το πέρασα και εντυπωσιάστηκα με το Supports media library function for network share folders; SMB/CIFS. & * Supports Auto Get Content Info.
Ελπίζω σε auto download subtitles ...

φιλε alefantos 2007 μιλησα ηδη τηλεφωνικα για το προιον με το συγκεκριμενο και μου ειπαν δεν υπαρχει διαθεσιμο, θα ξερουν σε 2 μερες. αλλα φοβαμαι αφου δεν υπαρχει στοκ αποκλειεται να το βρω στην τιμη που λεει 209ε, για τους λογους σχετικα με τους σκληρους δισκους.. εν αναμονη..

επειδη παντως τους εχωδιπλα μου θα περασω μια βολτιτσα να τους δω κ απο κοντα μπας μια στο τοσο ρε φιλαρακι εχουν κ δε ξερουν που παν τα 3.... Γιατι μια φορα την επαθα κ γω με το ιντερνετικο μαγαζι τους...

Φιλοι,του εβαλα το καινουργιο φιρμ και αρχισε να μου κανει κολληματα στην κινηση!! Για προσεξτε το λιγακι! Μηπως ξερει κανεις πως μπορω να γυρισω στο προηγουμενο φιρμ?

επειδη παντως τους εχωδιπλα μου θα περασω μια βολτιτσα να τους δω κ απο κοντα μπας μια στο τοσο ρε φιλαρακι εχουν κ δε ξερουν που παν τα 3.... Γιατι μια φορα την επαθα κ γω με το ιντερνετικο μαγαζι τους...

εεε συντεκνε περασα σημερα απο κολομβουνη και μου ειπαν οτι δεν το εχουν στο μαγαζι αλλα μπορουν να το παραγγειλουν. Σε 5 εργασιμες θα το εχουν κ φυσικα με τη τιμη τη τωρινη οχι τιποτα περιεργα. Μαλιστα ο υπαλληλος μου δωσε κ τη καρτα του για οτι αλλο χρειαστουμε οποτε αν καποιος ενδιαφερετε του τη στελνω κανενα προβλημα.

τελικα το παραγγειλα απο το digidal master για τον λογο οτι ειναι πιο κοντα μου.
παντως να'σαι καλα για το ενδιαφερον.

Απάντηση: Re: WD TV Live Hub

Το εγκατέστησα και εγώ το τελευταίο firmware, αλλά αρνείται να μου εμφανίσει τους κοινόχρηστους φακέλους από το PC μέσω του δικτύου όπως γινότανε πριν περάσω το νέο firmware, φθάνει μέχρι την τελική επιλογή (βλέπει όνομα εργασίας στο PC)!!
Και επιλέγοντας το μου βγάζει το εξής μήνυμα.!!

Unable to connect to the selected source. please make sure the selected source is active and available for sharing.
clear login info for network share

Κάποια βοήθεια ρε παιδιά;;; τι δεν κάνω σωστά, στο προηγούμενο firmware, μπορώ να πάω;;;!!!
Έτσι που το πάνε αυτοί δεν πρόκειται να ξανακάνω αναβάθμιση, εφιάλτης έχει γίνει!!!!

Παιδια, τι ειναι αυτο το χουνερι που μου κανει το δικο μου. Καθως παρακολουθω την ταινια κανει pause για 15- 20 δευτερα και συνεχιζει σε fast forward για αλλα 10 δευτερα. Σημειοτεον εχω συνδεσει δυο HDD : 2 tera kai 1 tera , συν αυτον που εχει εσωτερικα! Λετε να φταιει αυτο και δεν τα δοθλευει σωστα?

Παιδια, τι ειναι αυτο το χουνερι που μου κανει το δικο μου. Καθως παρακολουθω την ταινια κανει pause για 15- 20 δευτερα και συνεχιζει σε fast forward για αλλα 10 δευτερα. Σημειοτεον εχω συνδεσει δυο HDD : 2 tera kai 1 tera , συν αυτον που εχει εσωτερικα! Λετε να φταιει αυτο και δεν τα δοθλευει σωστα?

καλα εσυ το χεις μετατρεψει σε πυρηνικο εργαλειο ρε θηριο!!!! αυτο στο κανει σε ολες τις ταινιες ή σε μια συγκεκριμενη? την δοκιμασες κ αλλου υποθετω κ σου παιζε κανονικα?

Κοιταξε, κραταω ενα καλο αρχειο απο ταινεις που μ ενδιαφερουν μεχρι τωρα εχω περιπου 200, ολες 1080, θα μελετησω καλυτερα το φαινομενο και θα επανελθω, νομιζω οτι μου το κανει μονο στον 2 τερα!!

:drummer:Νέο firmware 3.01.19 (12/20/11) http://download.wdc.com/wdtv/wdtvlivehub_3.01.19.zip
Κάποιος θαρραλέος ας κάνει την αναβάθμιση και να μας ενημερώσει ότι γίνεται σωστά ότι δουλεύουν μετά όλα!!! Ταινίες, δίκτυο, κ.τ.λ.π....
Τι τους έχει πιάσει και κάνουν συνεχόμενες αναβαθμίσεις;;!!!!!!!! :christmastree2:

Tελικά εγώ είχα τρελά θέματα με το προηγούμενο firmware. Κόλλαγε πάντα όταν έκανα eject εξωτερικό σκληρό και ήταν αρκετά πιο αργό στην απόκριση το remote. Έβαλα χθες το νέο firm και όλα ΟΚ... Δεν τσέκαρα τι νέο κάνει, αλλά αφού λύθηκαν αυτά τα θέματα που είχα, λέω κι ευχαριστώ...

Καλησπέρα παιδιά ,
Έχω ενα πρόβλημα με το wd tv live hub . Ολα άρχισαν οταν έβαλα να δω μια ταινία και παρατήρησα οτι δεν παίζει ο ήχος ( μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχα ποτε κανένα πρόβλημα με την συσκευή ) . Έτσι Λοιπόν έβγαλα το hdmi , που με αυτό το ειχα συνδεδεμένο στην TV και το ξανα έβαλα . Απο εκείνη την στιγμή δεν ξανά δούλεψε με το hdmi. Με composite ναι αλλα με hdmi oxi . Τωρα να πούμε ότι το καλόδια φταίει δεν στέκει γιατι αγόρασα αλλο το σύνδεσα και με το παλιο Wd tv 1st gen που έχω και δουλεύει . Οταν άρχισε το πρόβλημα ειχα την αμέσως προηγούμενη απο firmware απο την 3.01.19 . Σκέφτηκα οτι θα ήταν θεμα firmware, εκανα το update συνδέοντας το με composite στο τελευταίο firmware αλλα τίποτα . Έχετε καμια ιδέα τι συμβαίνει . Η TV οταν το συνδέω λεει " Χωρίς σήμα " ενω μεσα απο το player το video output ειναι με HDMI . Αμα έχετε καμια ιδέα για το τι φταίει πείτε μου . Τα δοκιμασα ολα το εβγαλα απο το ρευμα οπως και την ΤV , το εκανα reset σε factory settings αλλα και πάλι τίποτα ... Ευχαριστώ και καλές γιορτές !!

Υπαρχει περιπτωση να το ξαναδουμε το μηχανηματακι στα επιπεδα των τιμων που ηταν πριν κανενα 5μηνο (δηλαδη 150-190 περιπου) ή τσαμπα περιμενω μηπως πεσει η τιμη του?
Τι της ηθελε τις πλημμυρες εκει στου διαολου την μανα για να κανει κακο στην τσεπη μας?
Αν βγει καμια καλη προσφορα σφυριξτε.

Eπιστέφω στο θέμα με σοβαρό πρόβλημα... Μου αποσυγχρονίζονται συνεχώς οι υπότιτλοι σe μερικα avi και σε μερικά mkv. Nα φανταστείτε πως από τον συχνό αποσυγχρονισμό μπορεί στη μια ώρα να έχω πάει πίσω τους υποτιτλους στα 13.000ms... Ται ίδια αρχεία σε ένα mediamatchbox παίζουν μια χαρα....