WD TV Live Hub

Τι να πούμε φίλτατε; Περιμένω να δω αν ή πότε θα χαλάσει και το δικό μου... Πάντως το update -φταίει δε φταίει- δεν έχω τολμήσει να το κάνω.

Καλημέρα, και εγώ μόλις το αγόρασα.
Ελπίζω να μήνω ευχαριστημένος.
Ηλίας

ΜΙΛΗΣΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΓΩ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Τι γινεται με αυτη την ιστορια φιλος? Εγω το εστειλα την προηγουμενη Δευτερα και δεν με πήρανε ουτε καν τηλ. Δεν ξερω τι εχει συμβει με αυτη την ιστορια. Εσυ?

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ Η WD ΑΝΟΙΞΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΡΙΟ-ΜΕΘΑΥΡΙΟ

Καλημέρα, έχω ένα στικάκι 16GB το οποίο το έχω κάνει Fat, exFat & NTFS και παρόλα ταύτα η συσκευή δεν φαίνεται να το διαβάζει, υπάρχει περίπτωση να μην το διαβάζει η συσκευή, κάνω κάτι λάθος ή δεν το βλέπω εγώ κάπου στο μενού.
Φιλικά Ηλίας

Καλημέρα, έχω ένα στικάκι 16GB το οποίο το έχω κάνει Fat, exFat & NTFS και παρόλα ταύτα η συσκευή δεν φαίνεται να το διαβάζει, υπάρχει περίπτωση να μην το διαβάζει η συσκευή, κάνω κάτι λάθος ή δεν το βλέπω εγώ κάπου στο μενού.
Φιλικά Ηλίας
Η συσκευή τα βλέπει όλα τα format που ανέφερες. Απο το menu πρέπει να επιλέξεις εσύ πια μονάδα θα βλέπεις πχ. Εσωτερικό δίσκο, Εξωτερικό δίσκο, media server κλπ.

Οποιος μπορει ας βοηθησει γιατι ειμαι λιγο ασχετος..
ανοιγοντας τα Pictures Πχ εχει επιλογες να διαλεγω αρχεια απο το network share ή απο το network server?ποια η διαφορα?
επισης το σημαντικοτερο
εχω κανει share 2 folders (pictures kai videos)
επελεξα να κανει sunc απο το ενα και ολα οκ
μετα επελεξα sync το αλλο folder και ολα οκ
ομως τωρα κανει sync Μονο στον τελευταιο folder που ειχα επιλεξει..
πρεπει καθε φορα να επιλεγω εγω ποιο folder απο τα share θελω να κανει sync?
υπαρχει καποια λυση?

Πήρα μια tv Panasonic 3d !και Έχω αρκετά mkv αρχεία 3d και side by side θα τα παίξει απροβληματιστα ( Βάση ότι έχει hdmi 1,4) η τα mkv 3d θα τα δω 2d! Μου αρέσει αρκετά το hub αλλα αν δεν τα αναπαράγει σωστά θα περιμένω! Και κάτι άλλο αν συνδέσω εξωτερικό br θα μου παίξει τα 3d br! Ευχαριστώ!!!

εχω κανει share 2 folders (pictures kai videos)
επελεξα να κανει sunc απο το ενα και ολα οκ
μετα επελεξα sync το αλλο folder και ολα οκ
ομως τωρα κανει sync Μονο στον τελευταιο folder που ειχα επιλεξει..
πρεπει καθε φορα να επιλεγω εγω ποιο folder απο τα share θελω να κανει sync?
υπαρχει καποια λυση?

οχι δεν γινεται. το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις τους 2 φακελους μεσα σε ενα αλλο φακελο και να κανεις εκείνον share

Κρίμα γιατί τα mkv 3d έχουν καλύτερη εικόνα 3d :-( Παντός μαλον θα το τσιμπισω αφού δέχεται εξωτερικό br και μαλον θα το περνει απο εκεί το 3d!!! Γλυτωνω Έτσι το 3d br που θα αγοραζα 300 ! :-)

side by side τα δειχνει κανονικοτατα.Υποτιτλους σε αυτη την περιπτωση εχει ενα θεμα οντως.
Ασχετο , αλλα θα το ξαναπω...το μηχανακι ή βγηκε σε λαθος εποχη ή ειναι ακριβο και δεν το αγοραζουν.Λιγες σελιδες στο νημα για ενα τοσο καλο εργαλειο με το καλυτερο interface που κυκλοφορει (κατα την γνωμη μου)

Την παρασκευή παρέλαβα και το δικό μου, count me in:2thumb22sup:
Είμαι παλιός ευχαριστημένος κάτοχος Μ31Β που μας άφησε χρόνους.
Μέχρι στιγμής δηλώνω ευτυχής με την αγορά, ελπίζω να βγει καλό.

Η συσκευή τα βλέπει όλα τα format που ανέφερες. Απο το menu πρέπει να επιλέξεις εσύ πια μονάδα θα βλέπεις πχ. Εσωτερικό δίσκο, Εξωτερικό δίσκο, media server κλπ.
Μήπως μπορείς να μου γράψεις σε ποιο σημείο του μενού επιλέγεις εξωτερικό δίσκο?

Μήπως μπορείς να μου γράψεις σε ποιο σημείο του μενού επιλέγεις εξωτερικό δίσκο?
οπου θελεις-ειναι τα χρωματιστα πληκτρα (δεν θυμαμαι τωρα το χρωμα)
πηγαινε στα videos και δεςτο

Επειδη η τηλ.μου ειναι λιγο παλια και δεν δεχεται 1080 24,σε 1080 60 δειχνει κανονικα,η κανει σκαλωματα στη κινηση?

Επειδη η τηλ.μου ειναι λιγο παλια και δεν δεχεται 1080 24,σε 1080 60 δειχνει κανονικα,η κανει σκαλωματα στη κινηση?

Εχει 1080 60p και 1080 50p τώρα για τα σκαλώματα μήπως εξαρτάτε και πια τηλεόραση έχεις;Από πλευράς του hub δεν σκαλώνει αφού μπορεί στριμαρει δυο ταινίες ΗD ταυτόχρονα!!! Το εχω δοκιμάσει.