WDTV Live gen3

Re: Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Το πρόβλημά έχει ως εξής:
Ενώ μέχρι πρότινος δούλευε κάπως καλά, ξαφνικά κάνει το έξης "κουλό"
Σε δικτυακή (Ethernet) σύνδεση μερικές φορές αποτυγχάνει να δώσει έξοδο ήχου σε ταινία κυρίως με ήχο AAC (δεν ακούγεται ήχος από τον ενισχυτή μέσω hdmi)
Αν το σταματήσω, βγω και ξαναμπώ,τότε δεν παίζει ούτε την εικόνα ,ούτε τον ήχο και μου λέει ότι το αρχείο δεν υποστηρίζεται!!!
Ακόμα χειρότερα δεν μου παίζει καμιά άλλη ταινία(που έπαιζαν πριν κανονικά ), και αναγκάζομαι να κάνω restart
Έχει κανείς παρατηρήσει κάτι ανάλογο;;

Το πρόβλημα παρουσιάζετε όταν έχει ενεργοποιηθεί το UPnP Service σε καποιους NAS ή στον router. Απενεργοποίησέ το και όλα θα είναι μια χαρά!

Re: WDTV LIVE gen3

καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα με το player ,ενω εχω τουσ υποτιτλους με το ονομα της ταινιας και .srt μου γραφει σε ασχετη γραφη.το prayer το πηρα απο το pixmania. μπορει να φταιει αυτο;ή τη μποει να φταει;

καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα με το player ,ενω εχω τουσ υποτιτλους με το ονομα της ταινιας και .srt μου γραφει σε ασχετη γραφη.το prayer το πηρα απο το pixmania. μπορει να φταιει αυτο;ή τη μποει να φταει;

Setup/System/Additional Encoding Support/Greek(Windows-1253)

Όσοι είστε κάτοχοι Iphone - Ipad, κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή WDLive remote. Χειρισμός του player κατευθείαν απο την Ι- συσκευή σας. Πολύ εξυπηρετικό ιδιαίτερα όπου χρειάζεται να πληκτρολογήσετε κάτι που με το πληκτρολόγιο δε λέει.

Καλημέρα παιδιά. Με την αναπαραγωγή @23,976 πώς τα πάει το μηχάνημα? Έχουν παρατηρήσει τίποτα σπασίματα οι χρήστες του?

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

από όσο γνωρίζω τα players με sigma chipset όπως αυτό δεν έχουν πρόβλημα @23,976.
Ελπίζω να μην έχει αυτό.

παιδιά καλησπέρα.. δεν υπάρχει τρόπος να ορίσουμε να τραβάει αρχεία από κοινόχρηστο δίσκο εκτός του υποδικτύου που του έχουμε βάλει, έτσι?

Τελικα το αγορασα παιδια το μαραφετι στα 120 απο τοπικο καταστημα.
Σε πρωτη φαση ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το media player και κανει μια χαρα την δουλεια που θελω να κανει,απλα πραγματα δηλαδη,αναπαραγωγη ταινιων απο εξωτερικο σκληρο δισκο.
Ωστοσο εχω μερικες αποριες.
1.Τους υποτιτλους που εχω στο στικακι η στον σκληρο που συνδεω δεν τους βλεπει σαν αρχεια.Δεν υπαρχουν πουθενα.Τους αναπαραγει μεν,εφοσον εχουν την ιδια ονομασια με την ταινια που παιζει,αλλα δεν μπορω να τους δω σαν αρχεια.Ετσι ειναι το μηχανημα η εχει καποιο προβλημα?Και σε εσας το ιδιο κανει?
2.Δεν εχω καταλαβει το "media library" τι ακριβως ειναι.Καθε φορα που βαζω το στικακι στο media player,αρχιζει να αναβοσβηνει το λαμπακι του player και πανω στην οθονη μου βγαζει ενα μνμ "compiling media library".Πολλες φορες αργει να το κανει και επειδη για οση ωρα το κανει,δεν μπορω να δω τα αρχεια που εχει το στικακι,πηγαινω στις ρυθμισεις και το απενρεγοποιω.Αλλες φορες που το κανει γρηγορα,παλι δεν εχω καταλαβει τι ακριβως ειναι αυτο το "media library".
3.Τελος,ενω συνδεεται κανονικα στο internet ασυρματα(το ρουτερ ειναι 3 μετρα αποσταση απο το player)και μπορω να κατεβασω και "content info" για καθε ταινια που θελω καθως και να συνδεθω με τα services,δεν κανει αναβαθμιση λογισμικου αυτοματα.Ειναι στο 1.03.10(αν θυμαμαι καλα)και ενω εχει βγει καινουριο update δεν το κανει μεσω internet.Συνεχεια γραφει "the device fails to connect".Το ιδιο συμβαινει και αν παω να κανω register τη συσκευη απο το μενου της συσκευης.Γραφω τα στοιχεια μου και μολις πατησω να συνδεθει μου βγαζει παλι ενα παρομοιο μηνυμα.
Καποια ιδεα για το τι παιζει εχει κανεις?Ευχαριστω εκ των προτερων.

Απ' ότι βλέπω πλέον σταματήσανε τις ανεπίσημες εκδόσεις firmware για τα media players της western digital σωστά?

Π.χ. για το wd tv live gen3 δεν έβγαλαν καμιά ανεπίσημη έκδοση firmware.

Νομιζω οτι δεν χρειαζονται πλεον,και εξωφυλλα κατεβαζει αυτοματα και θεματα μπορεις να αλλαξεις οπως και backrounds.

@fotaras
1.δεν φαινονται οι υποτιτλοι.
2.Δημιουργει μια βιβλιοθηκη οπου μπορεις π.χ για μουσικη να επιλεξεις ανα ειδος,καλλιτεχνη,αλμπουμ κτλ.
Με λιγα λογια ταξινομει το υλικο που εχεις στον σκληρο.
3.Κατεβασε το απο την wd και περασε το μονος σου.

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

@fotaras
1.δεν φαινονται οι υποτιτλοι.
2.Δημιουργει μια βιβλιοθηκη οπου μπορεις π.χ για μουσικη να επιλεξεις ανα ειδος,καλλιτεχνη,αλμπουμ κτλ.
Με λιγα λογια ταξινομει το υλικο που εχεις στον σκληρο.
3.Κατεβασε το απο την wd και περασε το μονος σου.

Σε ευχαριστω για την απαντηση.Το ξερω οτι μπορεις να κανεις και μη αυτοματο update,ηδη το εχω κατεβασει αλλωστε το αρχειο της αναβαθμισης,απλα μου φαινεται περιεργο γιατι δεν μπορει να συνδεθει στο ιντερνετ για να κανει το update και για να κανω και register την συσκευη.Μου βγαζει συνεχεια ενα μνμ οτι και καλα φταινε οι ρυθμισεις του ιντερνετ αλλα οταν κανω check connection απο τις ρυθμισεις μου βγαζει οτι ειναι ολα μια χαρα,και η ip address και το DNS και internet connection.

Εαν εβαλες το τελευταιο update και πας στο Check Latest firmware θα σου βγαλει οτι εχεις το τελευταιο.
Μαλλον καποιο bug ηταν της προηγουμενης εκδοσης.

Ενα παλιο εχω συγκεκριμενα το 1.03.10,αυτο που ειχε μεσα οταν το αγορασα.Δεν το εβαλα ακομα το καινουριο,θα το βαλω πιο μετα και θα δω πως θα παει.Σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου.

Επίσης, θα μπορούσε κάποιος κάτοχος του player να ανεβάσει μια photo με το πώς εμφανίζει τις πληροφορίες των ταινιών? Ευχαριστώ.

Ας κάνει το κόπο παιδιά κάποιος να το δούμε και εμείς

Ενα παλιο εχω συγκεκριμενα το 1.03.10,αυτο που ειχε μεσα οταν το αγορασα.Δεν το εβαλα ακομα το καινουριο,θα το βαλω πιο μετα και θα δω πως θα παει.Σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου.

Μόλις το παρέλαβα και εγώ! 1.03.10 έχει πάνω του.
Παιδιά, που να βρούμε την 1.04.22; Και πως την περνάμε μετά;

Σε σχέση με την 1.06.15;

Δεν βλέπει δίσκους άνω των 2ΤΒ, στο bitstream PCM ήχου από την ψηφιακή έξοδο δίνει μέχρι 16/48 και δεν έχει παιχνίδια η 1.04.22.

Είναι όμως πιο σταθερή και το auto-framerate δουλεύει άψογα...