WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

Το ιδιο προβλημα μου εκανε και μενα με .mkv αρχειο αλλα και .mp4.Εβαλα στην αρχη επαιξε ενα .mkv και μετα δεν...Μ εβγαλε μηνυμα συμβατοτητας.Εβγαλα τον δισκο και απο εκεινη τη ωρα δεν τον βλεπει.Ενα 8αρι usb stick που εχω το βλεπει κανονικα ομως..Ο δισκος ειναι usb3.Εχει δωκιμασει καποιος usb3 δισκο ?

Τι μεγέθους είναι ο σκληρός; Κάπου πίρε το μάτι μου πως πάνω από 2Τ δεν υποστηρίζει ...

"Κάνει αποκωδικοποίηση ψηφιακού ήχου οπότε δεν μπορείτε να το συνδέετε κατευθείαν με τον ήχο της τηλεόρασης (χωρίς την χρήση π.χ. DTS αποκωδικοποιητή)" (Απο την σελιδα http://www.makper.gr/tiki-index.php?page=1V7WDC-WDBGXT0000NBK ).
Τι ακριβως σημαινει αυτο παιδια?Δεν μπορω δηλαδη να το συνδεσω απλα με hdmi στην τηλεοραση για να εχω εικονα και ηχο?Πρεπει να εχω και κατι αλλο?

Σορυ που σας τα πρηζω με ασχετες ερωτησεις αλλα δεν ξερω απο αυτα τα πραγματα ρε παιδια...
Μπορει να μου απαντησει καποιος στο παραπανω?

@iant 1TB Western Digital MyPassport Essential

@fotaras Νομιζω πως μονο με HDMI θα κανεις τη δουλεια σου.Ισως να χρειαστει να φτιαξεις λιγο τις ρυθμισεις στο media player.Αν ειμαι λαθος ας με διορθωσει καποιος

Σορυ που σας τα πρηζω με ασχετες ερωτησεις αλλα δεν ξερω απο αυτα τα πραγματα ρε παιδια...
Μπορει να μου απαντησει καποιος στο παραπανω?

Μόνο HDMI σύνδεση με την τηλεόραση και τα παίζει όλα.

Στο τελευταίο firmware προσθέσανε το bbc iplayer, αλλά είναι μόνο για Αγγλία.
Κανένα κόλπο να παίζει και εδώ?

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Το εν λόγω media player το έχω μόνο 15 μέρες και ακόμα δεν έχω καταλήξει σε τελική άποψη.
Επιπρόσθετα δεν είχα ποτέ player στο παρελθόν, οπότε δεν υπάρχει και μέτρο σύγκρισης.
Πάντως προς το παρόν μου οι εντυπώσεις μου είναι ανάμικτες .Δεν μπορώ να πω ότι παίζει τα πάντα...
Δεν έπαιξε κάποια αρχεία mkv , κάποια m2ts , και καθόλου 3gp
Ακόμα αν και δικτυακά είναι συνδεδεμένο με Ethernet και όχι wifi εντούτοις τα "κολλήματα" είναι συχνά και αναγκάζομαι να κάνω restart.
Μάλλον μετάνιωσα για την αγορά του.
Ίσως η αγορα ενος bluray ,dlna player το οποιο ναι μεν θα ειχε περιορισμους στο πληθος των αρχειων που θα μπορουσε να υποστηρίξει, θα ήταν overall πιο πλήρης.
Άλλωστε με τον καιρό μαθαίνεις τι θα"κατεβάσεις" ,έτσι ώστε να το παίξει.
Ευτυχώς δεν το χρυσοπλήρωσα ,καθότι αγόρασα από pixmania
Απογοήτευση αποτελεί και η απουσία ελληνικού interface
[h=1][/h] [h=1][/h][h=1][/h]

Ερώτηση προς τους κατόχους του WD Gen3:
Οι δύο εφαρμογές που διαθέτει για ιντερνετικό ραδιόφωνο, TuneIn και SHOUTcast Radio, είναι χρηστικές και αξιόλογες; Περιέχουν ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς για ακρόαση; Με ενδιαφέρουν κυρίως οι κρατικοί και 3-4 ιδιωτικοί που ξέρω ότι εκπέμπουν και στο net.

Οι δύο εφαρμογές που διαθέτει για ιντερνετικό ραδιόφωνο, TuneIn και SHOUTcast Radio, είναι χρηστικές και αξιόλογες; Περιέχουν ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς για ακρόαση; Με ενδιαφέρουν κυρίως οι κρατικοί και 3-4 ιδιωτικοί που ξέρω ότι εκπέμπουν και στο net.

Οι περισσότεροι ελληνικοί σταθμοί παίζουνε, νομίζω όμως όχι όλοι οι κρατικοί.

Παιδια συγνωμη που γινομαι επιμονος αλλα υπαρχει καποιος που να εχει δωκιμασει usb3 δισκο?

Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Παιδια συγνωμη που γινομαι επιμονος αλλα υπαρχει καποιος που να εχει δωκιμασει usb3 δισκο?
Ναι ,το έχω δοκιμάσει και παίζει κανονικά.
Υπάρχει μια μικρή επιφύλαξη στο όταν κάνεις ασφαλή κατάργηση ,ο δίσκος συνεχίζει να "γυρίζει" ....

Το TuneIn είναι εκπληκτικό εργαλείο. Το δουλεύω στο Ipad σε IOS5. Έχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Κάνεις αναζήτηση σταθμών μέχρι και με χάρτη. Του δείχνεις τη Νέα Υόρκη και σου βγάζει όλους τους σταθμούς που εκπέμπουν εκεί.

Re: Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Ναι ,το έχω δοκιμάσει και παίζει κανονικά.
Υπάρχει μια μικρή επιφύλαξη στο όταν κάνεις ασφαλή κατάργηση ,ο δίσκος συνεχίζει να "γυρίζει" ....
Ποιον δισκο εχεις?Εγω εχω εναν western digital MyPassport Essential 1tb.Οταν τον συνδεω αναβοσβηνει το λαμπακι του player οπως κανει με ολες τις συσκευες αλλα οταν σταματησει δεν βλεπει το δισκο.Ο δισκος λεειτουργει(τον ακουω να γυριζει)

Το πηρα τελικα το WD TV Live και προς το παρον ειμαι ευχαριστημένος!
Ωραιο UI και εχει παιξει οτι εχω βαλει μεχρι τωρα, (και 3D mkv), δεν εχω δοκιμάσει ISO.

Αυτο που θελω να ρωτησω τωρα ειναι εαν αξίζει να τον συνδέσω με ΑΥΤΑ τα ηχεια της creative που εχω και καθονται.
Λογικα ο μονος τροπος θα ειναι στην εισοδο AUX των ηχειων με εναν ανταπτορα σαν ΑΥΤΟ

rear.jpg

θα εχει καποιο αποτελεσμα αυτο που σκεφτομαι ή δεν θα παιζει καν?

Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

To wd tv gen3 έχει εξόδους για να συνδεθεί σε παλιά αναλογική Tv και αν ναι ποιες;

Re: Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Ποιον δισκο εχεις?Εγω εχω εναν western digital MyPassport Essential 1tb.Οταν τον συνδεω αναβοσβηνει το λαμπακι του player οπως κανει με ολες τις συσκευες αλλα οταν σταματησει δεν βλεπει το δισκο.Ο δισκος λεειτουργει(τον ακουω να γυριζει)
Τελικα καταφερα να κανω το δισκο να δουλεψει.Τον εβαλα σε ενα PC μου εβγαλε μηνυμα Scan&Fix και αφου το εκανα τον διαβασε κανονικα το media player.

To wd tv gen3 έχει εξόδους για να συνδεθεί σε παλιά αναλογική Tv και αν ναι ποιες;
Εχει ενα καλωδιο σαν το παρακατω
http://images.kenwood.eu/files/image/1029/8/original/CA-C3AV.jpg

Με αυτο το καλωδιο εαν το συνδεσω στα ηχεια προφανως θα παιζουν μονο τα 2 σαν stereo σωστα?

Last edited:
Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Έχει θέση για εσ. σκληρό; ή δέχεται μόνο εξωτερικούς
Υποστηρίζει bitorrent;
Υποστηρίζει αλλαγή μεγέθους υποτίτλων

Sorry αν έχουν ξαναπαντηθει

thanks. Με rca δηλαδή

1. Δεν έχει εσωτερικό δίσκο, έχει 2 θύρες USB για εξωτερικούς δίσκους.
2. ΌΧΙ
3. Ναι Υποστηρίζει αλλαγή μεγέθους & πάχος υποτίτλων ,αλλαγή θέσης και χρώματος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Τελικα καταφερα να κανω το δισκο να δουλεψει.Τον εβαλα σε ενα PC μου εβγαλε μηνυμα Scan&Fix και αφου το εκανα τον διαβασε κανονικα το media player.

Έβαλα ενα samsung ,αλλά προς το παρόν αποφεύγω να κουμπώνω εξωτερικό σκληρό γιατί υποψιάζομαι ότι κάτι δεν πάει καλά με την ασφαλή κατάργηση και δημιουργεί προβλήματα στους δίσκους....