WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

Σκεφτομαι για αγορα WD LIVE HUB 1TB ή WDTV LIVE gen3.
Ποια η διαφορα με το LIVE HUB 1TB?
Μονο ο σκληρος το 1tb ή εχει κι αλλες διαφορες?

Συγνώμη αν έχει ξαναρωτηθεί αλλά μπορεί κάποιος να μου πει αν το wd live gen3 έχει skip steps των 10,20,30 κτλ seconds ή skip % με τους αριθμούς? (1 = 10%, 2 = 20% κτλ).. είναι βασικό κριτήριο για να δω αν αξίζει η αλλαγή του mediaportal καθώς θα ήθελα να ξεφορτωθώ το htpc της κρεβατοκάμαρας :)

Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω τους μέχρι τώρα κατόχους αν είναι ικανοποιημένοι με την αγορά τους κ αν θα προέτρεπαν ή θα απέτρεπαν κάποιονι που σκεφτόταν να το αγοράσει. Υπάρχουν γενικά προβλήματα, κολλήματα ή κάτι που σας έχει απογοητεύσει? Αν το αποφασίζατε σήμερα, θα το αγοράζατε ξανά?

@craven Δεν εχει skip steps δυστηχως

@spyrakos Για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο.

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

α) nfs υποστηρίζει; έχει δηλαδή nfs client;
β) δικτυακά πως τα πάει με mkv 1080p ανάλυση σε μεγάλα bitrates;
β) υπότιτλους μέσω DLNA παίζει;

Last edited:
Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Συγνώμη αν έχει ξαναρωτηθεί αλλά μπορεί κάποιος να μου πει αν το wd live gen3 έχει skip steps των 10,20,30 κτλ seconds ή skip % με τους αριθμούς? (1 = 10%, 2 = 20% κτλ).. είναι βασικό κριτήριο για να δω αν αξίζει η αλλαγή του mediaportal καθώς θα ήθελα να ξεφορτωθώ το htpc της κρεβατοκάμαρας :)

Έχει το κλασσικό Forward x2 x4 x6 x8 & skip 10 λεπτών, άλλα έχει και μια επιλογή για να πας σε οποία ώρα -λεπτό -δευτερόλεπτο του αρχείο θέλεις.. οπότε ουσιαστικά το εχει.

Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω τους μέχρι τώρα κατόχους αν είναι ικανοποιημένοι με την αγορά τους κ αν θα προέτρεπαν ή θα απέτρεπαν κάποιονι που σκεφτόταν να το αγοράσει. Υπάρχουν γενικά προβλήματα, κολλήματα ή κάτι που σας έχει απογοητεύσει? Αν το αποφασίζατε σήμερα, θα το αγοράζατε ξανά?

Με κλειστά μάτια ..

Παίδες, το βάζω παραγγελία αύριο το πρωί στο pixmania. Όποιος έχει αντίρρηση ας μιλήσει τώρα, διαφορετικά να σωπάσει για πάντα! :ears:

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

στο amazon.fr είναι φθηνότερα
τα μεταφορικά δεν ξέρω πόσο είναι

EUR 95,72 από Amazon.fr, το περιμένω σε 3-7 εργάσιμες. Άντε, πόσο χειρότερο μπορεί να βγει από το SW2?

Ποια η διαφορα με το HUB 1TB μονο ο σκληρος η παιζει και τιποτε αλλο?

Προς το παρόν, όχι (εκτός κι αν έχουν τόσο μεγάλη σημασία για σένα τα νέα μενού και τo αυτόματο movie scrapping)...

Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Το πρόβλημά έχει ως εξής:
Ενώ μέχρι πρότινος δούλευε κάπως καλά, ξαφνικά κάνει το έξης "κουλό"
Σε δικτυακή (Ethernet) σύνδεση μερικές φορές αποτυγχάνει να δώσει έξοδο ήχου σε ταινία κυρίως με ήχο AAC (δεν ακούγεται ήχος από τον ενισχυτή μέσω hdmi)
Αν το σταματήσω, βγω και ξαναμπώ,τότε δεν παίζει ούτε την εικόνα ,ούτε τον ήχο και μου λέει ότι το αρχείο δεν υποστηρίζεται!!!
Ακόμα χειρότερα δεν μου παίζει καμιά άλλη ταινία(που έπαιζαν πριν κανονικά ), και αναγκάζομαι να κάνω restart
Έχει κανείς παρατηρήσει κάτι ανάλογο;;

παιδες αλλη μια ερωτηση απο ενα νεουδι.
διαβασα σχεδον ολες τις απαντησεις στο συγκεκριμενο τοπικ.
ακομα δεν ειμαι σιγουρος αν εχει hdmi 1.4
και δευτερον στην αναζητηση που εκανα στον μπαρμπα http://www.skroutz.gr/s/399945/Western-Digital-WD-TV-Live-WDBGXT0000NBK.html γραφει οτι ειναι το pal version,αυτο θελουμε εμεις?