Εγώ μίλησα για 7.1 ΟΧΙ για 5.1 και 6.1 έτσι.
Οπότε ακόμα περιμένω να μου πείτε που είδατε να μεταφέρετε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ όχι εξομοίωση/μετατροπή 5.1 ή 6.1 ήχου σε 7.1 μέσω οπτικής ίνας.
Παιδιά γειά χαρά.
Το πήρα χθες και δεν παιζει video με τιποτα. Φωτογραφίες κλπ. ΟΚ. Με δίσκο WD passport και από stick (γρήγορο). Το stick ήταν σε Fat32 και το έκανα Ntfs. Κάποια στιγμή χθές έπαιξε και μετά πάλι τα ίδια. Κάνω κάτι λάθος; Δεν ξαναείχα media player - έπαιζα με της TV.
Ευχαριστώ
το βράδι έχω φιλουγενούμενο και θέλει να δεί το "apocalypse now" στον προβολέα. θα πάω το Pc στο σαλόνι.
θα περάσω αυτό
View attachment 75508View attachment 75509
με οπτική από αυτόν
http://yamaha-online.de/products.php?lang=e&idprod=1070
και θα σου πώ αν και λογικά θα γυρίσει dts-es 6.1. τώρα αν κάνει εξομοίωση δεν ξέρω να σου πώ.
στο apocalypse now και σε άλλες πολλές ταινίες που είναι dts παίζει 5.1 και μπορείς να το κάνεις 6.1 με εξομοίωση.
δισκάκια dvd από την εποχή της λάσπης με 6.1 επίσης νομίζω ήταν κάποια terminator και matrix. τώρα αν είχαν κάνει εξομοίωση οι παραγωγοί των dvdιων δεν ξέρω.
ένα ερώτημα που έχω βέβαια και δεν ξέρω να απαντήσω είναι αν περνάει και από coaxial. ill give a try.
το αγόρασα σήμερα απο το MediaM. To plaισιο και το multirama είχαν ξεπουλήσει. Στο MediaM είχε δεκάδες μηχανήματα.
ναι έχει
Kαλυτερα με οπτική τοτε για να εχεις πολυκαναλο ηχο.
Το ιδιο προβλημα μου εκανε και μενα με .mkv αρχειο αλλα και .mp4.Εβαλα στην αρχη επαιξε ενα .mkv και μετα δεν...Μ εβγαλε μηνυμα συμβατοτητας.Εβγαλα τον δισκο και απο εκεινη τη ωρα δεν τον βλεπει.Ενα 8αρι usb stick που εχω το βλεπει κανονικα ομως..Ο δισκος ειναι usb3.Εχει δωκιμασει καποιος usb3 δισκο ?Και τώρα το κουφό: μετά από restart παίζει ένα avi και δοκιμάζω ένα mp4 δεν το παίζει βγάζοντας μύνημα υποστήριξης αρχείου. Μετά από αυτό δεν παίζει τίποτα ούτε το avi που μόλις έπαιξα!! Για να παίξει πάλι θέλει restart. Καμιά ιδέα; Έχω το τελευταίο FW.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.