WDTV Live gen3

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Εγώ μίλησα για 7.1 ΟΧΙ για 5.1 και 6.1 έτσι.

Οπότε ακόμα περιμένω να μου πείτε που είδατε να μεταφέρετε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ όχι εξομοίωση/μετατροπή 5.1 ή 6.1 ήχου σε 7.1 μέσω οπτικής ίνας.

Re: WDTV LIVE gen3

"Κάνει αποκωδικοποίηση ψηφιακού ήχου οπότε δεν μπορείτε να το συνδέετε κατευθείαν με τον ήχο της τηλεόρασης (χωρίς την χρήση π.χ. DTS αποκωδικοποιητή)" (Απο την σελιδα http://www.makper.gr/tiki-index.php?page=1V7WDC-WDBGXT0000NBK ).
Τι ακριβως σημαινει αυτο παιδια?Δεν μπορω δηλαδη να το συνδεσω απλα με hdmi στην τηλεοραση για να εχω εικονα και ηχο?Πρεπει να εχω και κατι αλλο?

Παιδια οσοι έχετε ή ξέρετε ο WDTV Live μπορει να παιξει 3D mkv και 3D iso blueray?

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Εγώ μίλησα για 7.1 ΟΧΙ για 5.1 και 6.1 έτσι.

Οπότε ακόμα περιμένω να μου πείτε που είδατε να μεταφέρετε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ όχι εξομοίωση/μετατροπή 5.1 ή 6.1 ήχου σε 7.1 μέσω οπτικής ίνας.

:violent-smiley-030::slapface::argue::furious3:

το βράδι έχω φιλουγενούμενο και θέλει να δεί το "apocalypse now" στον προβολέα. θα πάω το Pc στο σαλόνι.

θα περάσω αυτό

Image1a.jpgImage1b.jpg

με οπτική από αυτόν

http://yamaha-online.de/products.php?lang=e&idprod=1070

και θα σου πώ αν και λογικά θα γυρίσει dts-es 6.1. τώρα αν κάνει εξομοίωση δεν ξέρω να σου πώ.

στο apocalypse now και σε άλλες πολλές ταινίες που είναι dts παίζει 5.1 και μπορείς να το κάνεις 6.1 με εξομοίωση.

δισκάκια dvd από την εποχή της λάσπης με 6.1 επίσης νομίζω ήταν κάποια terminator και matrix. τώρα αν είχαν κάνει εξομοίωση οι παραγωγοί των dvdιων δεν ξέρω.

ένα ερώτημα που έχω βέβαια και δεν ξέρω να απαντήσω είναι αν περνάει και από coaxial. ill give a try.

Παιδιά γειά χαρά.

Το πήρα χθες και δεν παιζει video με τιποτα. Φωτογραφίες κλπ. ΟΚ. Με δίσκο WD passport και από stick (γρήγορο). Το stick ήταν σε Fat32 και το έκανα Ntfs. Κάποια στιγμή χθές έπαιξε και μετά πάλι τα ίδια. Κάνω κάτι λάθος; Δεν ξαναείχα media player - έπαιζα με της TV.

Ευχαριστώ

Και τώρα το κουφό: μετά από restart παίζει ένα avi και δοκιμάζω ένα mp4 δεν το παίζει βγάζοντας μύνημα υποστήριξης αρχείου. Μετά από αυτό δεν παίζει τίποτα ούτε το avi που μόλις έπαιξα!! Για να παίξει πάλι θέλει restart. Καμιά ιδέα; Έχω το τελευταίο FW.

το βράδι έχω φιλουγενούμενο και θέλει να δεί το "apocalypse now" στον προβολέα. θα πάω το Pc στο σαλόνι.

θα περάσω αυτό

View attachment 75508View attachment 75509

με οπτική από αυτόν

http://yamaha-online.de/products.php?lang=e&idprod=1070

και θα σου πώ αν και λογικά θα γυρίσει dts-es 6.1. τώρα αν κάνει εξομοίωση δεν ξέρω να σου πώ.

στο apocalypse now και σε άλλες πολλές ταινίες που είναι dts παίζει 5.1 και μπορείς να το κάνεις 6.1 με εξομοίωση.

δισκάκια dvd από την εποχή της λάσπης με 6.1 επίσης νομίζω ήταν κάποια terminator και matrix. τώρα αν είχαν κάνει εξομοίωση οι παραγωγοί των dvdιων δεν ξέρω.

ένα ερώτημα που έχω βέβαια και δεν ξέρω να απαντήσω είναι αν περνάει και από coaxial. ill give a try.

Bρε υπάρχουν και δισκακια dvd με dts 6.1 .Και αυτά περνάνε.

Last edited:

απλώς προσπαθώ να απαντήσω για το θέμα του πρωτογενούς υλικού και της εξομοίωσης από πρόγραμμα του ενισχυτή που όντως υφίσταται αλλά στα 5.1 οταν δεχθεί 6.1 και είναι 6.1 τι άλλο να κάνει. οσο για το αν περνάει αφού το λές τέλος εκτός αν μιλάμε για περίπτωση του τύπου "μα μετά τον ισσαια 1 και 1 κάνουν 3."

Εντελει πωλειται στην Ελλαδα ή περιμενουν κι αυτοι να δουν μηπως το τιμολογησουν σε δραχμες?

Απο μια βιαστικη ερευνα που εκανα δεν το ειδα πουθενα διαθεσιμο.

Καλημέρα σε όλους,

Θέλω να κάνω μια απλή ερώτηση.

Θέλω να συνδέσω το WDTV live σε ένα Projector με HDMI 1.4 (το καλώδιο προϋπάρχει).
Μπορώ να στείλω τον ήχο αντίστοιχα σε έναν ενισχυτή, χρησιμοποιώντας το RCA καλώδιο; Ο ενισχυτής είναι παλιός και δεν έχει είσοδο HDMI.

Ευχαριστώ

το αγόρασα σήμερα απο το MediaM. To plaισιο και το multirama είχαν ξεπουλήσει. Στο MediaM είχε δεκάδες μηχανήματα.

quote_icon.png
Originally Posted by apkor
το αγόρασα σήμερα απο το MediaM. ....

Πόσο;

129 EURO

αυτά 7/1 και βλέπεις και τιμή.

Και τώρα το κουφό: μετά από restart παίζει ένα avi και δοκιμάζω ένα mp4 δεν το παίζει βγάζοντας μύνημα υποστήριξης αρχείου. Μετά από αυτό δεν παίζει τίποτα ούτε το avi που μόλις έπαιξα!! Για να παίξει πάλι θέλει restart. Καμιά ιδέα; Έχω το τελευταίο FW.
Το ιδιο προβλημα μου εκανε και μενα με .mkv αρχειο αλλα και .mp4.Εβαλα στην αρχη επαιξε ενα .mkv και μετα δεν...Μ εβγαλε μηνυμα συμβατοτητας.Εβγαλα τον δισκο και απο εκεινη τη ωρα δεν τον βλεπει.Ενα 8αρι usb stick που εχω το βλεπει κανονικα ομως..Ο δισκος ειναι usb3.Εχει δωκιμασει καποιος usb3 δισκο ?

Ρε γαμωτο ολες μου τις ταινιες τις εχω εκει μεσα...Ξερουμε τιποτα για το επομενο firmware update?Εχτες το πηρα και δεν το εχω χρισημοποιησει καθολου..