WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

Παιδιά γράφω εκ μέρους ενός κολλητού φίλου που έχει το συγκεκριμένο media κι επειδή δεν είναι μέλος στο φόρουμ παραθέτω το πρόβλημά του: Ξεκίνησε σήμερα γιατί χθες έπαιζε κανονικά κι έχει περασμένη την τελευταία αναβάθμιση, και τώρα κάνει το εξής: Ξεκινάει η ταινία κανονικά, βέβαια αργεί να τη φορτώσει κάτι που δεν το έκανε πριν και συν τοις άλλοις το κύριο πρόβλημα ότι μετά από 3-4 δευτερόλεπτα η ταινία παίζει σκαλωτά, σαν να πηγαίνει καρέ-καρέ, έχει κάνει όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες, δηλ. κλείσιμο, βγάλσιμο απ το ρεύμα, ρυθμίσεις έλεγχος, έλεγχος στον προτζέκτορα αλλά το κάνει και στην τηλεόραση και πάλι κάνει το ίδιο πράγμα. Ξέρετε κάτι για να τον βοηθήσω; Εχει πάθει κανείς κάτι παρόμοιο; Οτιδήποτε λύση ή προταση ευπρόσδεκτη, το μηχάνημα αγοράστηκε πριν δύο εβδομάδες, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Setup-->System-->Media library-->Media library manager

σε ευχαριστώ πολύ.
Το έκανα και δούλευσε.

Επειδή όμως δεν έκανε όλες τις ταινίες και επειδή μία την έκανε λάθος, πως μπορώ να το διαρθώσω?
μπορώ κάπως να του ορίσω εγώ ποια είναι η σωστή ταινία;

Υπάρχει επίσης κανένα πρόγραμμα στο PC που να φτιάχνει το media library και να είναι συμβατό με το lirbary του WD TV live;

Re: Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

σε ευχαριστώ πολύ.
Το έκανα και δούλευσε.

Επειδή όμως δεν έκανε όλες τις ταινίες και επειδή μία την έκανε λάθος, πως μπορώ να το διαρθώσω?
μπορώ κάπως να του ορίσω εγώ ποια είναι η σωστή ταινία;

Υπάρχει επίσης κανένα πρόγραμμα στο PC που να φτιάχνει το media library και να είναι συμβατό με το lirbary του WD TV live;

Είμαι στη δουλειά και δεν το έχω μπροστά μου να σου το περιγράψω ακριβώς. Θα πας στις ταινίες σου από το movies και όχι από το files. Θα βρεις τις ταινίες για τις οποίες δεν έχει ανακτήσει πληροφορίες και θα πατήσεις το κουμπί info στο remote. Αν θυμάμαι καλά, η πρώτη επιλογή είναι get content info. Θα την επιλέξεις, λογικά δε θα βρει κάτι και στη συνέχεια, στην ίδια οθόνη, θα πας στο εικονίδιο του πληκτρολογίου. Έτσι, θα μπορέσεις να "καθαρογράψεις" τον τίτλο της ταινίας για να μπορέσει να βρει και να κατεβάσει πληροφορίες. Συμβουλή: πατώντας το πράσινο κουμπί, μπορείς να φιλτράρεις τις ταινίες σου βάσει κάποιων χαρακτηριστικών. Διάλεξε το untagged για να σου βγάλει μόνο τις ταινίες που δεν έχουν infos. Επιπλέον, πρέπει να γνωρίζεις ότι το wd tv live smp ψάχνει γαι πληροφορίες βάσει file name και όχι βάσει folder name. Άρα, για να σου προβάλλει τις πληροφορίες που θέλεις πρέπει είτε να μπαίνεις στο φάκελο τις κάθε ταινίας είτε να επιλέξεις με το πράσινο κουμπί το filter-->all. Τέλος, θα σου έλεγα να κατεβάσεις το manual από το site της wd, νομίζω πως θα σε βοηθήσει να καταλάβεις αρκετές από τις βασικές του λειτουργίες. Αν συνέχίσεις να έχεις απορίες, εδώ είμαστε!

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Ευχαριστώ, θα το προσπαθήσω και θα δω.
Το manual το έχω κατεβάσει αλλά δεν το είδα να λέει αναλυτικά πως δουλεύει το σύστημα.

επανερχομαι με μια ερωτηση που εκανα γιατι δεν βλεπω τον τροπο να τα καταφερω.
υπαρχει τροπος να εχουμε 2 υποτιτλους ταυτοχρονα στο ιδιο εργο. εναν πανω και εναν κατω στην οθονη.
αν καταλαβατε τι εννοω ,μπορειτε να μου πειτε πως γινεται?
ευχαριστω προκαταβολικα.

επανερχομαι με μια ερωτηση που εκανα γιατι δεν βλεπω τον τροπο να τα καταφερω.
υπαρχει τροπος να εχουμε 2 υποτιτλους ταυτοχρονα στο ιδιο εργο. εναν πανω και εναν κατω στην οθονη.
αν καταλαβατε τι εννοω ,μπορειτε να μου πειτε πως γινεται?
ευχαριστω προκαταβολικα.

Κατάλαβα τί εννοείς αλλά δε μπορώ να σκεφτώ κάποιο τρόπο που μπορείς να το καταφέρεις αυτό. Δεν ξέρω αν έκανες κάποια προσπάθεια στο google μήπως και σου βγάλει τίποτα.

Παιδιά γράφω εκ μέρους ενός κολλητού φίλου που έχει το συγκεκριμένο media κι επειδή δεν είναι μέλος στο φόρουμ παραθέτω το πρόβλημά του: Ξεκίνησε σήμερα γιατί χθες έπαιζε κανονικά κι έχει περασμένη την τελευταία αναβάθμιση, και τώρα κάνει το εξής: Ξεκινάει η ταινία κανονικά, βέβαια αργεί να τη φορτώσει κάτι που δεν το έκανε πριν και συν τοις άλλοις το κύριο πρόβλημα ότι μετά από 3-4 δευτερόλεπτα η ταινία παίζει σκαλωτά, σαν να πηγαίνει καρέ-καρέ, έχει κάνει όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες, δηλ. κλείσιμο, βγάλσιμο απ το ρεύμα, ρυθμίσεις έλεγχος, έλεγχος στον προτζέκτορα αλλά το κάνει και στην τηλεόραση και πάλι κάνει το ίδιο πράγμα. Ξέρετε κάτι για να τον βοηθήσω; Εχει πάθει κανείς κάτι παρόμοιο; Οτιδήποτε λύση ή προταση ευπρόσδεκτη, το μηχάνημα αγοράστηκε πριν δύο εβδομάδες, ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Παιδιά σ αυτό έχει κάποιος κάτι να μου προτείνει; Κάποια λύση;

Κατάλαβα τί εννοείς αλλά δε μπορώ να σκεφτώ κάποιο τρόπο που μπορείς να το καταφέρεις αυτό. Δεν ξέρω αν έκανες κάποια προσπάθεια στο google μήπως και σου βγάλει τίποτα.

μπα ο Γουγλης δεν βρηκε τιποτα ουτε το ελλιπες φορουμ της wd

αυριο θα παω να ζητησω την αλλαγη του μηχανηματος απο το καταστημα που το πηρα την προηγουμενη εβδομαδα.επειδη υπαρχει παντα στο πισω μερος του μυαλου μου η αρνηση της αλλαγης του μηχανηματος,θα ηθελα να προετοιμαστω για ενδεχομενους τροπους ασκησης πιεσης για την αλλαγη του μηχανηματος.
κανουμε φασαρια με αναφορες οτι θα τους διαφημισουμε σε ολα τα φορουμ,μπορουμε να το καταγγειλουμε καπου,μπορουμε να ενημερωσουμε την ιδια την εταιρεια
( αν το μαγαζι δεν ειναι επισημος αντιπροσωπος τι κανουμε?),θα μπορουσα να απευθυνθω σε καποιο επισημο αντιπροσωπο ή το παιρνουμε αποφαση οτι χασαμε τα λεφτα μας(που δεν θα το δεχτω τοσο ευκολα) απο την αγορα μας?
ευχαριστω πολυ.

Παιζει 3d ταινίες και υπότιτλους; δεν ξέρω αν εχει σχέση αλλα το hdmi βλέπω ότι είναι 1.3

Πήρα δυο wd live με ενσωματωμένο wifi.επειδή το ρουτερ θα είναι dual band θα έχει και 5 ghz δηλαδή μπορώ να βάλω στην usb θύρα των media player usb wifi adapters πού θα είναι dual band η αυτό γίνεται μονο σε players πού δεν έχουν ενσωματωμένο wifi?
Έχω έναν,τέτοιο dual band adapter αλλά έχει και cd εγκατάστασης ,πως θα το εγκαταστήσω στον media player ?

Πήρα δυο wd live με ενσωματωμένο wifi.επειδή το ρουτερ θα είναι dual band θα έχει και 5 ghz δηλαδή μπορώ να βάλω στην usb θύρα των media player usb wifi adapters πού θα είναι dual band η αυτό γίνεται μονο σε players πού δεν έχουν ενσωματωμένο wifi?
Έχω έναν,τέτοιο dual band adapter αλλά έχει και cd εγκατάστασης ,πως θα το εγκαταστήσω στον media player ?

Βασικα αυτό το ρωτάω γιατί τώρα έχω ένα netgear dgn 3500 router και στριμαρω σίγουρα μέχρι 720.αξίζει να το αλλάξω για το dgnd 3700, netgear παλι , και να πάρω να βάλω - αν μου πείτε ότι γίνεται - και στα δυο media players δυο wifi adapters dual band για να εκμεταλλευτώ τα 5 ghz η δεν θα δω βελτίωση ?

να ρωτησω κατι για την συνδεσμολογια μηπως επηρεαζεται το streaming του wd live.το μοντεμ ρουτερ οταν ειναι μονο του πανω στην τηλεφωνικη πριζα χωρις αλλη τηλεφωνικη συσκευη χρειαζεται καποιο φιλτρο?

Καλημέρα παιδιά. Κατάφερα τελικά να συνεφέρω τη media library πριν από κάποιες μέρες (για να είμαι ειλικρινής, δοκίμασα αρκετά πράγματα και δεν ξέρω τί απ'όλα δούλεψε) αλλά για κάποιο λόγο, στις πληροφορίες που κατεβάζει από το TMDB δεν δείχνει τη βαθμολογία της ταινίας. Τα αστεράκια υπάρχουν αλλά είναι πάντα κενά. Το έχει καταφέρει κανείς? Μιλάμε πάντα για network shares και όχι για local device.

Καλημέρα παιδιά. Κατάφερα τελικά να συνεφέρω τη media library πριν από κάποιες μέρες (για να είμαι ειλικρινής, δοκίμασα αρκετά πράγματα και δεν ξέρω τί απ'όλα δούλεψε) αλλά για κάποιο λόγο, στις πληροφορίες που κατεβάζει από το TMDB δεν δείχνει τη βαθμολογία της ταινίας. Τα αστεράκια υπάρχουν αλλά είναι πάντα κενά. Το έχει καταφέρει κανείς? Μιλάμε πάντα για network shares και όχι για local device.

Να και η απάντηση που πήρα από την WD:

by WD Staff Raphael_C 14 hours ago

Status changed to: Unplanned
The stars that you see are actually intended for your own personal rating. Hit the option key on your remote, and you will see a "rate" option. Use the left and right arrows to set the rating, and the "OK" key to apply it. The "get content info" feature is not intended to modify this rating. However, this would make for a good feature request. If you would like to see this get added, please post your idea in the ideas lab: http://community.wdc.com/t5/WD-TV-Live-Streaming-Ideas/idb-p/streaming_ideas

Με τους υπότιτλους πρέπει να αλλάξω κάτι κάπου για να μην φαίνονται κινέζικοι; Ψάχνω στις επιλογές αλλά δεν βρίσκω κάτι για Ελληνικά. Κάθε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ

Με τους υπότιτλους πρέπει να αλλάξω κάτι κάπου για να μην φαίνονται κινέζικοι; Ψάχνω στις επιλογές αλλά δεν βρίσκω κάτι για Ελληνικά. Κάθε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ

Setup --> System --> Additional Encoding Support --> Greek (Windows-1253)