WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

Τελικά παρόλες τις αλλαγές που έκανα στις ρυθμίσεις τα κολλήματα δεν έπαψαν.Αλλα διαπίστωσα ότι τα κάνει σε ταινίες που είναι στον ίδιο δίσκο.Για να βεβαιωθώ θα δανειστώ το ίδιο μηχανάκι απο άλλον για να το τεστάρω με τον δίσκο.

επειδη το πρωτο μηχανημα αντικατασταθηκε με καινουργιο,σκεφτομαι αυτη την φορα να μην του κανω την αναβαθμιση στο τελευταιο firmware.τι λετε?
πως μπορω να δω ποιο firmware φοραει το μηχανημα?

Setup->About

Λογικά θα έχει πάνω 1.03.10. Εγώ θα έκανα αναβάθμιση. Αν δεις τα release notes εδώ καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για πάρα πολλές βελτιώσεις.

το τριημερο που περασε βρηκα το χρονο να ασχοληθω με το καινουργιο μηχανημα που μου αντικατεστησαν.
εκανα την τελευταια διαθεσιμη αναβαθμιση που βρηκε το μηχανημα μεσω διαδικτυου και ειδα συνεχομενα 5-6 επεισοδια γνωστης σειρας χωρις το παραμικρο προβλημα.
το μονο που μου μενει τωρα ειναι να το δοκιμασω και σε καμια ταινια ετσι ωστε να μου φυγει και η τελευταια υποννοια κολληματος,ετσι ωστε απο εδω και περα να ασχοληθω με τα καλα του μηχανηματος και να το ευχαριστηθω οσο περισοτερο μπορω.

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

ότι βλέπω με αυτό είναι δικτυακά και δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα στο παίξιμο. Όπου έχει κολλήσει είναι θέμα δικτύου και μόνο αυτού.

Πέρα από το παραπάνω, τα παράξενα είναι:
α) πάντα το κλείνω τελείως οπότε και δεν κρατάει ποτέ τα folders που έχω ορίσει στο media library. Πρέπει να κάνω τη διαδικασία από την αρχή.
β) χρησιμοποιώ το allshare DLNA για τη samsung τηλεόραση που έχω. Μέσω allshare το wdtv live δε μου έπαιξε μόνο ένα mkv από τα 5 που δοκίμασα. Θα εγκαταστήσω κάποιο άλλο DLNA server να δω πως πάει

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

ότι βλέπω με αυτό είναι δικτυακά και δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα στο παίξιμο. Όπου έχει κολλήσει είναι θέμα δικτύου και μόνο αυτού.

Πέρα από το παραπάνω, τα παράξενα είναι:
α) πάντα το κλείνω τελείως οπότε και δεν κρατάει ποτέ τα folders που έχω ορίσει στο media library. Πρέπει να κάνω τη διαδικασία από την αρχή.
β) χρησιμοποιώ το allshare DLNA για τη samsung τηλεόραση που έχω. Μέσω allshare το wdtv live δε μου έπαιξε μόνο ένα mkv από τα 5 που δοκίμασα. Θα εγκαταστήσω κάποιο άλλο DLNA server να δω πως πάει

β) Γιατί δεν δοκιμάζεις Network Shares του WDTV ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

β) Γιατί δεν δοκιμάζεις Network Shares του WDTV ?

από εκεί πηγαίνω, από network shares αλλά είπα να το τεστάρω με το allshare να δω πως τα πάει και γενικότερα μέσω DLNA.

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

παιδιά ποιο θεμα χρησιμοποιείτε? πως μπορουμε να εμφανιζουμε στο browsing των ταινιων και βαθμολογια ΙΜDB?

Πρέπει ο user στο κομπιούτερ να έχει password για να τον δει το δίκτυο του wd media player ? Όταν δεν βάζω κωδικό δεν κάνει login στο δίκτυο ο media player .

Πρέπει ο user στο κομπιούτερ να έχει password για να τον δει το δίκτυο του wd media player ? Όταν δεν βάζω κωδικό δεν κάνει login στο δίκτυο ο media player .

Απλά πατάς ΟΚ σε αυτά που σου βγάζει.

Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να 'κοτσάρω' πάνω ένα σκληρό με ethernet απευθείας στο WDTV Live και να το έχω ως ethernet drive; Θα βόλευε πάρα πολύ από το να το κάνω share δεδομένου ότι το wireless που έχω (και σήμα αλλά και συμπεριφορά του router) είναι για κλωτσιές.

ο σκληρός δεν διαθέτει usb? δεν νομίζω πάντως να δουλεύει απευθείας με ethernet στο WD.

Ήρθε και το δικό μου σήμερα. Ακόμη το ψάχνω και κάνω τεστ αλλά πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές.

Για την ιστορία το πρώτο που έπαιξε ήταν το "Tinker tailor soldier spy".

Απλά πατάς ΟΚ σε αυτά που σου βγάζει.

Αυτό πού μου βγάζει είναι νομίζω σαν username "anonymous" και password έχει τελείες .όταν το πατούσα έλεγε ότι κάποιος κωδικός είναι λάθος πράγμα πού δεν ισχύει γιατί δεν είχα κανένα κωδικό στο κομπιούτερ .

Παιδια υποστηριζει 3d υποτιτλους (.ass, .sub/.idx ) για 3d sbs ταινιες αυτο ? Και κατι αλλο. Εχω lg 3d tv και lg home cinema. Η tv με το home cinema ειναι συνδεδεμενα με optical. Αν παιξω mkv με dts στο wd και το συνδεσω με hdmi στη tv , ο ηχος που θα φτανει στο home cinema θα ειναι dts η θα εχει γινει downmix σε stereo ?