WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

παιδια,αξιζει να κανουμε την αναβαθμιση τωρα ή να περιμενουμε λιγο?υπαρχει κανενας φοβος να περαστει κανα cinavia(αυτο το watermark στον ηχο που θελουν να περασουν για την καταπολεμηση της πειρατειας) μαζι με την τελευταια αναβαθμιση και να μην το παρουμε χαμπαρι?
την αναβαθμιση την κανουμε παντα εχοντας αποσυνδεσει τον ή τους σκληρους δισκους απο το media player?

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

υπαρχει κανενα θεμα που να βγαζει αυτοματα movie sheets με βαθμολογιες IMDB? εσείς ποιο έχετε?
Κανείς βρε παιδιά?

παιδια,αξιζει να κανουμε την αναβαθμιση τωρα ή να περιμενουμε λιγο?υπαρχει κανενας φοβος να περαστει κανα cinavia(αυτο το watermark στον ηχο που θελουν να περασουν για την καταπολεμηση της πειρατειας) μαζι με την τελευταια αναβαθμιση και να μην το παρουμε χαμπαρι?
την αναβαθμιση την κανουμε παντα εχοντας αποσυνδεσει τον ή τους σκληρους δισκους απο το media player?

Τι είναι τούτο; Ισχύει;;;

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

DLNA servers που τσέκαρα να δω πως παίζει το WD με mkv που έχω.

α) Tversity, δε συνεργάζονται. Τους φακέλους που έκανα share μέσω Tversity το player δεν τους βλέπει. Η samsung τηλεόραση που έχω τα αρχεία τα έβλεπε μια χαρά μέσω Tversity
β) allshare by samsung, συνεργάζεται με το player, το palyer βλέπει ότι γίνεται share αλλά πολλά αρχεία δεν τα παίζει. Νομίζω επειδή δεν κάνει transcoding
γ) serviio, συνεργάζεται με το player, το player βλέπει ότι γίνεται share και παίζει τα αρχεία χωρίς πρόβλημα

φυσικά οι εξωτερικοί υπότιτλοι μέσω DLNA δεν υποστηρίζονται από το player αλλά τους εσωτερικούς τους βλέπει μια χαρά.
Και επίσης η δικτυακή απόδοση μέσω DLNA είναι πολύ καλύτερη οπότε όσοι παίζουν ασύρματα και έχουν κολλήματα ας δοκιμάσουν και DLNA.

στo log δε γράφουν για cinavia και θεωρώ ότι δε θα το έβαζαν κρυφά.

πάντως εγώ έκανα την αναβάθμιση χωρίς πρόβλημα. κάποια services που σταμάτησαν την υποστήριξη δε με ενδιαφέρουν.

...
-Ενώ έψαχνα κάτι στο youtube με "πέταξε" στο κύριό μενού

Γενικά θεωρώ ότι αξίζει σαν αγορά στα 100-110 ευρώ αλλά περίμενα κάτι παραπάνω στο θέμα της εικόνας.

Εγώ την πατάω πατώντας κατά λάθος το "back" αντί για τα βελάκια!
Λύση - ασύρματο πληκτρολόγιο και είσαι βασιλιάς!

Έχει και ωραία εφαρμογή για smartphone αν έχεις κανένα ...

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

στo log δε γράφουν για cinavia και θεωρώ ότι δε θα το έβαζαν κρυφά.

πάντως εγώ έκανα την αναβάθμιση χωρίς πρόβλημα. κάποια services που σταμάτησαν την υποστήριξη δε με ενδιαφέρουν.

Thanks! Πάω τότε για update ...

Προσωπικά, λίγα είναι τα services που με ενδιαφέρουν. Χρησιμοποιώ τα tune in, flixster και youtube, τα υπόλοιπα δε με πολυτρελαίνουν. Οπότε, το ότι έφυγαν τα netflix, hulu κ δεν ξέρω τί άλλο, πραγματικά δε με απασχολεί...

αρα προχωραμε σε αναβαθμιση.
την αναβαθμιση την κανουμε εχοντας συνδεδεμενο τον σκληρο δισκο επανω ή δεν παιζει ρολο?

δε νομίζω ότι παίζει ρόλο. Πάντως εγώ του έχω ένα stick πάνω άδειο, το έχω ξεχάσει εκεί αλλά δε μου δημιούργησε πρόβλημα.

Όσοι κάνατε την αναβάθμιση, διάβασα κάτι ανησυχητικό στο forum για παραγόμενο network activity μετά την αναβάθμιση. Υπάρχει κάτι τέτοιο;

Το αν το wdtv live κάνει αδικαιολόγητη χρήση του δικτύου.

Περίεργο πρόβλημα.

Παίζει DTS αλλά όχι AC3 ήχο από τον ενισχυτή!! Ο ενισχυτής 'δείχνει' οτι βλέπει AC3 όμως δεν ακούγεται ήχος. Αν το βάλω σε stereo από το WD τότε παίζει κανονικά - stereo φυσικά.

Καμιά ιδέα;

Ευχαριστώ

αν δεν κανουμε την αυτοματη αναβαθμιση και αποφασισουμε καποια στιγμη αργοτερα να αναβαθμισουμε το μηχαμημα, τοτε ο μονος τροπος ειναι μεσω usb ή μπορω να ξανακανω αυτοματα την αναβαθμιση?

δουλεψα λιγο ενα wdtv live gen 3 προχθες που το εστησα στο σπιτι μιας φιλης και παρατηρησα οτι η πλοηγηση στα αρχεια και στο μενου ειναι πιο αργη απο οτι στο live gen 2 που εχω.Μερικες φορες ηταν εκνευριστικα πιο αργη.Λετε να εχει να κανει με το ασυρματο? Δεν αναφερομαι σε πλοηγηση στα αρχεια του υπολογιστη μεσω ασυρματης συνδεσης αλλα στα αρχεια του δισκου που ηταν συνδεμενος με usb.Το τηλεχειριστηριο απο την αλλη ειναι πολυ πρακτικο και επιτελους μπορεις να γραψεις κειμενο ευκολα και γρηγορα (ειδικα οσοι εχουν εξασκηθει απο τα μηνυματα στο κινητο).

Τρεχει μια εκδοση του Flash (lite) για τα μενου, και ο επεξεργαστης του δεν ειναι και οτι καλυτερο για να τρεχει Flash (πιθανοτατα δεν εχει καν hardware acceleration για το flash οπως εχουν νεοτεροι επεξεργαστες οπως π.χ. Tegra)

Στην πλοήγηση των αρχείων μου μέσω δικτύου δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα...Ειδικά αν το συγκρίνω με το SW2...

εκανα και εγω χθες το βραδυ την αναβαθμιση,αλλα δεν το εχω δοκιμασει ακομα.αντε να δουμε τι θα δουμε?