WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

ειναι φυσιολογικο το media player να δημιουργει ενα φακελο π.χ.wd live μεσα στο σκληρο δισκο οπου περιεχει καποια αρχεια?
το ρωταω αυτο γιατι το πρωτο player εκανε κολληματα και πηγε για αντικατασταση,μην μου κανει τα ιδια και στο δευτερο.

Kαλημέρα, παρέλαβα και εγώ προχθές το μηχανάκι.Ως ιδιοκτήτης του προηγούμενου μοντέλου με το οποίο δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα είπα να αναβαθμιστώ.Δυστυχώς όμως έχω τεράστιο πρόβλημα με τα mkv 1080p.Οι 9 στις 10 ταινίες έχουν πρόβλημα.Τρελά κολλήματα.Να σημειωθεί ότι το δίκτυο, είναι το ίδιο που είχα το προηγούμενο μηχανάκι πάνω, είναι ενσύρματο.Ελατωματικό κομμάτι;

Kαλημέρα, παρέλαβα και εγώ προχθές το μηχανάκι.Ως ιδιοκτήτης του προηγούμενου μοντέλου με το οποίο δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα είπα να αναβαθμιστώ.Δυστυχώς όμως έχω τεράστιο πρόβλημα με τα mkv 1080p.Οι 9 στις 10 ταινίες έχουν πρόβλημα.Τρελά κολλήματα.Να σημειωθεί ότι το δίκτυο, είναι το ίδιο που είχα το προηγούμενο μηχανάκι πάνω, είναι ενσύρματο.Ελατωματικό κομμάτι;

Καλημέρα! Έχεις βάλει το τελευταίο firmware? Έχεις το HDMI στο AUTO? Μήπως δουλεύει στο background η media library (compiling & getting info) και ζορίζεται? Αυτά είναι κάποια πραγματάκια που μου έρχονται στο μυαλό στα γρήγορα.

Kαλημέρα, έβαλα το τελευταιο firmware με usb γιατι δεν το κατέβαζε.Τo HDMI ειναι στο 1080p 60hz.To media library δεν δουλεύει.Αυτές οι ταινίες παίζανε νεράκι με το προηγούμενο player.

Kαλημέρα, έβαλα το τελευταιο firmware με usb γιατι δεν το κατέβαζε.Τo HDMI ειναι στο 1080p 60hz.To media library δεν δουλεύει.Αυτές οι ταινίες παίζανε νεράκι με το προηγούμενο player.

Δοκίμασε να δεις μια από αυτές τις ταινίες με το HDMI στο AUTO. Επίσης, αν έχεις ανοιχτό στο pc σου το torrent, καλό θα ήταν να το κλείσεις.

Θέλεις αν μου πεις μια ταινία που σου κολλάει? Όχι μόνο τον τίτλο της ταινίας, το release με ενδιαφέρει. Θα προσπαθήσω να την κατεβάσω το απόγευμα να δω έχω το ίδιο πρόβλημα.

Εγώ πάντως μέχρι στιγμής έχω παίζει 3 ταινίες στα 1080p και δεν μάσησε. Το μόνο που είναι λίγο κουφό και δεν ξέρω αν το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος είναι ότι η ώρα που εμφανίζεται πάνω δεξιά είναι 10 λεπτά μπροστά. Δεν έχω βρει αν ρυθμίζεται (πέρα του timezone που υπάρχει ρύθμιση. Αν κάποιος έχει βρει λύση θα ήθελα μια βοήθεια.

Δεν είμαι σπίτι τώρα.Μόλις πάω το απογευματάκι θα σου τα στείλω .Σε ευχαριστώ πολύ

Κανένα πρόβλημα, όποτε μπορείς στείλε info. Επιμένω γιατί μου κάνει εντύπωση, δε μου έχει κολλήσει ακόμα αρχείο παρά μόνο κάτι flv της πλάκας, για το οποία δεν καίγομαι και ιδιαίτερα.

αν εχουμε πανω δυο σκληρους συνδεδεμενους ,π.χ.τον ενα με μουσικη και τον αλλο με ταινιες και εχουμε επιλεξει τον δισκο με την μουσικη ,πως μπορουμε να μεταβουμε στον δισκο με τις ταινιες χωρις να κλεισουμε το μηχανημα?

Όπως βλέπεις την λίστα με τα αρχεία ενός σκληρού πάτα το παρακάτω και επίλεξε το άλλο σκληρό!

wdtvliveg321.jpg

Δηλαδή αλλάζεις την πηγή ..
Μόνο αν είχες επιλέξει "video" δε θα δεις τα αρχεία μουσικής. Αν είχες επιλέξει "Files" θα τα δεις όλα ...

Last edited: