Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3
Καλησπέρα σε όλους
Συνεχίζοντας την παράδοση μου με τα WD TV HD και WD TV Live, την Παρασκευή πρίν 2 εβδομάδες το αγόρασα κι εγώ προς 93€ από την Γαλλία που βρισκόμουν.
Λόγω φόρτου εργασίας και εορταστικής τρεχάλας δεν πρόλαβα να ασχοληθώ πάρα πολύ μαζί του, αλλά έχω εντοπίσει κάποια προβλήματα και θα εκτιμούσα την πιθανή βοήθεια σας.
Χρησιμοποιώ σαν αποθηκευτικό χώρο για τα πολυμέσα μου ένα NAS της Promise, το NS4600 και αναπαραγάγω τις ταινίες μέσω DLNA (Media server) αλλά και Network shares, για όσα video files δεν αναγνωρίζει το DLNA (ISO etc) και για όσα βρίσκονται σε εξωτερικό USB δίσκο πάνω στο NAS, τα οποία δεν συμπεριλαμβάνει στον DLNA κατάλογο.
Με το WD TV Live όλα καλά, αναπαράγονται όλα μια χαρά, αλλά με έτρωγε ο ποπός μου για τις media library δυνατότητες του Live streaming που δεν είχε το σκέτο Live, και που όπως υπήρχαν στα custom firmwares μου ήταν δύσκολο να τα έχω. Και το αγόρασα.
Απ' ότι καταλαβαίνω η media library στο NAS δεν δουλεύει. Ας με διαψεύσει κάποιος εξηγώντας μου πώς δουλεύει.
Στα network shares δουλεύει η media library , αλλά μόνο που δεν βλέπω τα folders στο NAS που είναι shared με security, παρά μόνον τον εξωτερικό USB δίσκο που είναι πάνω στο NAS, γιατί αυτός είναι public.
Και όλα αυτά γιατί ενώ το Live ζήταγε username & password όταν έκανα access κάποιο network share (και με την ρύθμιση 'Auto login to network share' σε 'ON' δεν ξαναζήταγε), το Live streaming δεν μου ζητάει τίποτα, ούτε έχω βρει τρόπο να του δώσω, και με πηγαίνει κατευθείαν στα public folders όταν κάνω access με 'Linux shares'. Με 'Windows shares' απλά δεν το εμφανίζει στη λίστα!
Κάποια βοήθεια?
Ευχαριστώ