WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

Δεν κολλάει σε συγκεκριμένη ταινία,ούτε καν σε συγκεκριμένα κομμάτια της ταινίας. Καμιά φορά δλδ παίζει την ταινία χωρίς πάγωμα,άλλη φορά κολλάει 2-3 φορές... Το θέμα είναι οτι τον σκληρό αυτό τον χρησιμοποιούσα χωρίς θέματα στο παλιο WD...

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Αγορασα τελικα τον media player για ένα φίλο.
Εχουμε όμως κάποια θεματάκια.

1. Η τηλεόραση είναι παλια αναλογική. Αρχαία θα έλεγα. Εχει έξοδο audio και video όμως το καλώδιο είναι τριπλο. Προς το παρον άφησα έξω το κόκκινο, σύνδεσα δηλαδη κίτρινο και ασπρο. Πάιζει αλλα δεν ξέρω αν υπάρχει καλύτερος τρόπος σύνδεσης(διπλο καλώδιο ή αντάπτορας να κάνει το L και R audio ένα). Μεχρι να αντικατασταθει η τηλεοραση ποια έιναι η βελτιστη λύση;
2.Υπολογιστης, router και τηλεόραση σε 3 διαφορετικα μερη του σπιτιου. Ο υπολογιστης συνδέεται μέσω wifi με το router. Μπορω να συνδέσω τον player απευθείας με τον υπολογιστη μεσω ethernet με crossover καλώδιο; Υπάρχει άλλη λύση;

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

υπάρχει τρόπος να μη φαίνεται η κάτω μπάρα με τον τίτλο της ταινίας και τον χρόνο, κάθε φορά που πατάω pause? Αν ναι, πείτε μου πως γιατί έχω εκνευρισθεί.

1. Η τηλεόραση είναι παλια αναλογική. Αρχαία θα έλεγα. Εχει έξοδο audio και video όμως το καλώδιο είναι τριπλο. Προς το παρον άφησα έξω το κόκκινο, σύνδεσα δηλαδη κίτρινο και ασπρο. Πάιζει αλλα δεν ξέρω αν υπάρχει καλύτερος τρόπος σύνδεσης(διπλο καλώδιο ή αντάπτορας να κάνει το L και R audio ένα). Μεχρι να αντικατασταθει η τηλεοραση ποια έιναι η βελτιστη λύση;
2.Υπολογιστης, router και τηλεόραση σε 3 διαφορετικα μερη του σπιτιου. Ο υπολογιστης συνδέεται μέσω wifi με το router. Μπορω να συνδέσω τον player απευθείας με τον υπολογιστη μεσω ethernet με crossover καλώδιο; Υπάρχει άλλη λύση;

Ο player έχει ενσωματωμένο WiFi. Εσύ μόνο κάνεις share τους φακέλους στον υπολογιστή και συνδέεις ασύρματα τον player στο router .....

μεταξυ του WD TV LIVE και του NETGEAR 550(του οποιου απ' οτι διαβαζω εχει καιρο να βγει καινουργιο firmware και εχει καποια θεματακια),ποιο θα επιλεγατε?
ρωταω γιατι μεχρι προτινος εκλεινα προς NETGEAR μερια(λενε οτι εχει παρα πολυ καλη εικονα).
επισης για αγορα απο εδω στα 106,65 ευρω,τι λετε? http://www.mgmanager.gr/western_digital_media_player_tv_live_wireless_wdbgxt0000nbk/el/pid/2161/

....
επισης για αγορα απο εδω στα 106,65 ευρω,τι λετε? http://www.mgmanager.gr/western_digital_media_player_tv_live_wireless_wdbgxt0000nbk/el/pid/2161/

Και γιατί όχι από εδώ με 94 ευρώ μαζί με τα έξοδα αποστολής; (απλά θα σου έρθει σε καμιά 10-ρια μέρες)
http://www.pixmania.gr/gr/gr/11363624/art/western-digital/Μultimedia-player-wifi-για-streaming-wd-tv-live.html

να σου πω την αληθεια δεν τα παω και πολυ καλα με τις ιντερνετικες αγορες,συν του οτι δεν θα ηθελα να περιμενω τοσες μερες.
βεβαια θα μου πεις οτι ειναι και 12 ευρω φθηνοτερα(κοντα 11%).
θα το σκεφτω γαιτι παραλληλα θα ηθελα να αγορασω και ενα εξωτερικο σκληρο δισκο και η αγορα τους απο καποια φυσικα μαγαζια ειναι σχεδον απαγορευτικη.

Χθες που δοκιμάσαμε 2 αρχεία avi τα έπαιζε κανονικά. Σήμερα που δοκιμάσαμε άλλα 12 έπαιξε μόνο το 1.
Το πήρα σπίτι μου και το σύνδεσα με hdmi και έπαιξε από τα 12 τα 8. Όλα είναι avi και στα 3 ακούγεται μόνο ήχος ενω ένα δεν το φορτώνει καθόλου
Εκανα αναβάθμιση απο την 1.03 στην 1.06 αλλα πάλι δεν τα παίζει

Υποτίθεται ότι παίζει τα πάντα και δοκίμασα μόνο avi που να βάλω και κανα ts ή mkv

θα δοκιμάσω τα αρχεία και στο Netgear που επίσης πήρα

Last edited:

υπάρχει τρόπος να μη φαίνεται η κάτω μπάρα με τον τίτλο της ταινίας και τον χρόνο, κάθε φορά που πατάω pause? Αν ναι, πείτε μου πως γιατί έχω εκνευρισθεί

Σήμερα το πρωί πήγα και το παρέλαβα από τα ΕΛΤΑ. Το παρήγγειλα από το amazon.fr, έκανε περίπου 12 μέρες (ημερολογιακές) και με τα μεταφορικά μου βγήκε 96 , πάνω από 30 διαφορά σε σχέση με ΠΛΑΙΣΙΟ και άλλους...Εντυπώσεις το βράδυ που θα ασχοληθώ μαζί του.

υπάρχει τρόπος να μη φαίνεται η κάτω μπάρα με τον τίτλο της ταινίας και τον χρόνο, κάθε φορά που πατάω pause? Αν ναι, πείτε μου πως γιατί έχω εκνευρισθεί

Μόλις το σταματήσεις πατα το οκ .

Καλησπέρα κι απο μένα.Εχω σκοπό να το παραγγείλω κι εγώ απο Κύπρο με συνολικό κόστος (αγορά+έξοδα αποστολής) στα 98 ευρώ περίπου.Επειδή όμως στην σελίδα τους δεν γράφουν τεχν. χαρακτηριστικά τους πήρα σήμερα τηλ. να μου πουν ποιό μοντ. είναι.Το gen2 ή το gen3.To μόνο που μου είπαν είναι ό κωδικός που έγραφε η συσκευασία (WDBGTXOOOONBK) χωρίς κάποια άλλη διευκρίνηση.Είναι τελικά το gen3 ή όχι?Να προχωρήσω στην αγορά του?Εχω συμπληρώσει την φόρμα παραγγελίας του και απομένει αυτή η διευκρίνηση ώστε να πάω τράπεζα για κατάθεση.Τί λέτε???

Καλησπέρα κι απο μένα.Εχω σκοπό να το παραγγείλω κι εγώ απο Κύπρο με συνολικό κόστος (αγορά+έξοδα αποστολής) στα 98 ευρώ περίπου.Επειδή όμως στην σελίδα τους δεν γράφουν τεχν. χαρακτηριστικά τους πήρα σήμερα τηλ. να μου πουν ποιό μοντ. είναι.Το gen2 ή το gen3.To μόνο που μου είπαν είναι ό κωδικός που έγραφε η συσκευασία (WDBGTXOOOONBK) χωρίς κάποια άλλη διευκρίνηση.Είναι τελικά το gen3 ή όχι?Να προχωρήσω στην αγορά του?Εχω συμπληρώσει την φόρμα παραγγελίας του και απομένει αυτή η διευκρίνηση ώστε να πάω τράπεζα για κατάθεση.Τί λέτε???

Είναι το gen3, προχώρα άφοβα. Μπορείς να το τσεάρεις κι εδώ: http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=330

Παιδιά, έκανα δήλωση προϊόντος και τους έστειλα την αποδείξει και την εγγύηση μου έβαλαν 2,5+ χρόνια!
Τόσα είναι;

scaled.php

Μερικές ερωτήσεις κ από μένα, παιδιά. Έχω ενεργοποιήσει το media library και ως view έχω επιλέξω αυτό που σου παρουσιάζει τις ταινίες οριζοντίως. Όταν πάει ο "κέρσορας" επάνω στο folder, τα πεδία genre, actors, κλπ είναι κενά και δεν εμφανίζεται καμία backdrop image. Αν πατήσω το ΟΚ και μπω μέσα στο φάκελο, τότε τα πεδία "γεμίζουν" κ οι backdrop images παίζουν σε slideshow.
  1. Πώς γίνεται να εμφανίζονται τα movie infos χωρίς να πρέπει να μπω στον κάθε φάκελο?
  2. Γίνεται να επιλέξω εγώ πόσες backdrop images θα κατεβάσει? Μόνο μία μου αρκεί.
  3. Γίνεται να επιλέξουμε κάποια άλλη πηγή πληροφοριών π.χ. imdb? Χλωμό το βλέπω, αλλά είπα να ρωτήσω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!