WDTV Live gen3

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Ρε greekgreek & blkik μηπως τα αρχεια που δοκιμαζετε να παιξετε ειναι ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ειδικα απο τι στιγμη που οπως λετε δεν τα παιζει ουτε το netgear ntv550?

Οποτε μαλλον δεν φταινε τα media players αλλα τα αρχεια που δοκιμαζετε....

Επισης εχετε περασει στο καθε media player το τελευταιο επισημο firmware?

και blkik μηπως εκατες σε ελλατωματικο μηχανημα και να το πας πισω να στο αλλαξουν αφου εχει υπολοιπο εγγυησης.

Re: WDTV LIVE gen3

Αν είχες διαβάσει σωστά τα μηνύματά μου θα διαπίστωνες:

Τα αρχεία είναι μια χαρά παίζουν κανονικά στο pc και όπως έγραψα τα avi παίζουν επίσης σε μια φέτα LG των 25
Έχω περάσει το τελευταίο firm.
Εφόσον δεν έχεις το μηχάνημα δεν μπορείς να το θεοποιείς όπως κάνεις 3 μήνες τώρα. Εγω το έχω έγραψα τη μου άρεσε τι δεν μου άρεσε και το σύγκρινα με το netgear.
Ε πως να το κάνουμε σε κάποια πράγματα είναι καλύτερο το netgear.

Αν είχες διαβάσει σωστά τα μηνύματά μου θα διαπίστωνες:

Τα αρχεία είναι μια χαρά παίζουν κανονικά στο pc και όπως έγραψα τα avi παίζουν επίσης σε μια φέτα LG των 25
Έχω περάσει το τελευταίο firm.
Εφόσον δεν έχεις το μηχάνημα δεν μπορείς να το θεοποιείς όπως κάνεις 3 μήνες τώρα. Εγω το έχω έγραψα τη μου άρεσε τι δεν μου άρεσε και το σύγκρινα με το netgear.
Ε πως να το κάνουμε σε κάποια πράγματα είναι καλύτερο το netgear.

Ε μετα θα ειναι προβληματικο το μηχανημα.
Αφου εχει εγγυηση δωστο πισω να σου στειλουν καινουργιο.

επικρατεί μια άποψη ότι μεγάλοι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι πχ 2,5 ή 3Τ δεν είναι συμαβατοι με διάφορα media players. Ισχύει αυτό και άρα να αποφύγω να αγοράσω τέτοιον δισκο ή να προχωρήσω άφοβα?

χθες προσπαθησα να συνδεσω το media player με τον ενισχυτη μεσω οπτικης ινας.η καταληξη ηταν επι το πλειστον αποτυχημενη.μονο κανα δυο αρχεια μου εδωσαν πολυκαναλο ηχο,ενω απο τα υπολοιπα δεν μπορουσα να ακουσω καν ηχο.τελος παντων θα βολευτουμε απο τον ηχο της τηλεορασης.
το θεμα που αντιμετωπιζω ακομα ειναι αυτο των υποτιτλων.πρεπει η ταινια tron και το αρχειο που περιεχει τους υποτιτλους να εχουν το ιδιο ονομα?
δηλαδη εχω το αρχειο tron1080p,θα πρεπει και ο φακελος με τους υποτιτλους να εχει ονομα tron1080p?
επισης πως μπορω να εχω υποτιτλους στα ελληνικα και στα αγγλικα ταυτοχρονα για να μπορω να επιλεγω,οταν δεν μπορω να σωσω δυο φακελους υποτιτλων με το ιδιο ονομα?

Παιδια εχει επιλογες στο μενου του μηχανηματος που μπορεις να επιλεξης να κανεις τον ηχο pass-through ειτε απο την οπτικη ινα αν ειναι απλος dts ειτε απο την hdmi θηρα αν εχετε ενισχυτη με hdmi θηρα.

Ψαξτε το λιγο και μην απογοητευεστε με το παραμικρο.
Και για να απαντησω στον "blkik" μπορει οντως να μην εχω το μηχανημα αλλα εχω δει που το δουλευουν και το μενου του σε μαγαζια και πιστεψτε το μενου του λιγο - πολυ μοιαζει με αυτο του wd tv live 2009 που σαν προιον το ειχα λιωσει οποτε...

Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

χθες προσπαθησα να συνδεσω το media player με τον ενισχυτη μεσω οπτικης ινας.η καταληξη ηταν επι το πλειστον αποτυχημενη.μονο κανα δυο αρχεια μου εδωσαν πολυκαναλο ηχο,ενω απο τα υπολοιπα δεν μπορουσα να ακουσω καν ηχο.τελος παντων θα βολευτουμε απο τον ηχο της τηλεορασης.
το θεμα που αντιμετωπιζω ακομα ειναι αυτο των υποτιτλων.πρεπει η ταινια tron και το αρχειο που περιεχει τους υποτιτλους να εχουν το ιδιο ονομα?
δηλαδη εχω το αρχειο tron1080p,θα πρεπει και ο φακελος με τους υποτιτλους να εχει ονομα tron1080p?
επισης πως μπορω να εχω υποτιτλους στα ελληνικα και στα αγγλικα ταυτοχρονα για να μπορω να επιλεγω,οταν δεν μπορω να σωσω δυο φακελους υποτιτλων με το ιδιο ονομα?
θα πρέπει το αρχείο της ταινίας και το αρχείο των υποτίτλων να έχουν το ίδιο όνομα, π.χ. papdoux.mkv, papdoux.srt και πρέπει και τα δύο αρχείο να βρίσκονται μέσα στον ίδιο φάκελο.
Δεν ξέρω αν έχει το wd τη δυνατότητα να επιλέγει srt αρχείο που βρίσκεται σε διαφορετικό φάκελο.

Για δύο υπότιτλους σε διαφορετικά srt, ίσως να γίνεται ονομάζοντας το ένα srt σαν papdoux.gr.srt και το άλλο papdoux.eg.srt, ίσως να τα βλέπει και τα δύο. Αν αυτό δε γίνεται τότε σαν λύση θα ήταν να κάνεις τον ένα υπότιτλο εσωτερικό με το mkvtoolmix ή και τους δύο εσωτερικούς.

Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Για δύο υπότιτλους σε διαφορετικά srt, ίσως να γίνεται ονομάζοντας το ένα srt σαν papdoux.gr.srt και το άλλο papdoux.eg.srt, ίσως να τα βλέπει και τα δύο. .

Γινεται αυτο που λες.

Re: Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

επειδη με ενδιαφερει και εμενα αυτο με τους διπλους υποτιτλους , υπαρχει επιλογη ποιος θα ειναι ο πρωτευοων και ποιος ο δευτερευων και αν υπαρχει δυνατοτητα διαφορετικου χρωματισμου για να ξεχωριζουν.
(παραγγειλα το wd live tv 3rd gen και ερχεται σε 2 μερες-απο pixmania)

Το εχει και στο eshop 100 για οποιον ενδιαφερεται.
Λεω να το παρω απο εκει.
Αμελητεα η διαφορα 5-8 ευρω για να το παρω απο εξω.

Γειά σας και απο μένα. Πριν λίγες μέρες αγόρασα το νεο WD TV Live και είμαι αρκετά ικανοποιημένος (ήμουν κάτοχος και του gen1 το οποίο και πουλάω αν το θέλει κάποιος). Λοιπόν χθες έκανα εκτεταμένη δοκιμή, τα κάνει όλα πολύ καλά και εύκολα, αν και καμμιά φορά στα internet services κολλαει και πρεπει να το κλείσω και να το ξανανοίξω. Εβαλα και το τελευταίο fw 1.06.04 και νομίζω δεν ξανακόλλησε έκτοτε (δεν θυμάμαι σίγουρα όμως αν κόλλησε πριν ή μετά, έγινε λίγες φορές πάντως ούτως ή άλλως). Έχει πολύ όμορφο και εύκολο interface (αν και πιο πολύπλοκο από το απλοικό του παλιού - λογικό) και κατεβασε αμεσως μονο του ολα τα εξωφυλλα και τις πληροφοριες των ταινιων από το TMDB και τα δειχνει πολυ ωραία (έχεις και επιλογές στο πως θα τα βλέπεις). Stream-αρει χωρίς πολλαπλές διαδικασίες (αν και εγώ προτιμώ να παίζω από δίσκο). Δεν δειχνει να κολλαει στα βαρια αρχεια (15-20gb) και τα προχωράει γρηγορα και πολυ ομαλα, ούτε αποσυγχρονίζεται ο ήχος από την εικόνα όταν το επαναφέρεις ρυθμιζεις τα παντα (πχ υποτιτλους θεση, χρωμα, μεγεθος) με πολλες επιλογες, διαχειριζεσαι αρχεια, ειναι πολυ καλο και εννοειται οτι τα αξιζει τα λεφτα του αν δεν εχει κάποιος κανενα αλλο και το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Α, επίσης να αναφέρω προς απάντηση φίλου που ρώτησε πριν λίγα posts, ότι αναγνώρισε χωρίς κανένα πρόβλημα και γρήγορα δίσκο WD Elements 2.5TB, οπότε δεν τίθεται θέμα μη υποστήριξης δίσκων άνω των 2ΤΒ, τουλάχιστον τον συγκεκριμένο και παρότι σχεδόν γεμάτος, τον είδε αμέσως και έφτιαξε τη media library με εξώφυλλα, info κτλ σε λιγότερο από μισή ώρα.

Xαιρετώ και γώ με την σειρά μου την παρέα.Σήμερα παρέλαβα κι εγώ απο Κύπρο το μηχάνημα και αφού το πέρασα απο τον ΟΝΚΥΟ 906 μέσω hdmi και απο κει στην PIONEER έπαιξα λίγο με τα μενού του και πρόλαβα και είδα κανά δυό ταινιούλες απο τον σκληρό.Οι πρώτες εντυπώσεις ήταν θετικότατες.Με δίκτυο δεν τον σύνδεσα ακόμη γιατί δεν έχω προλάβει.Θα ήθελα καταρχήν να ρωτήσω κάτι σχετικό με την ανάλυση που του ρυθμίζουμε στο μενού.Το έβαλα στο auto.Eκανα καλά ή πρέπει να αλλάξω κάτι?

Κάνει αποκωδικοποίηση ψηφιακού ήχου οπότε δεν μπορείτε να το συνδέετε κατευθείαν με τον ήχο της τηλεόρασης (χωρίς την χρήση π.χ. DTS αποκωδικοποιητή)
Μηπως γνωριζει κανεις τι σημαινει αυτο να μου το εξηγησει?

το προβλημα με τους υποτιτλους παραμενει.εχω τον φακελο Drive.2011 και μεσα περιεχονται δυο αρχεια,το αρχειο Drive(η ταινια) και το αρχειο Drive.srt(οι ελληνικοι υποτιτλοι).
βαζοντας την ταινια να παιξει και επιλεγοντας τους υποτιτλους,αυτοι εμφανιζονται κινεζικα.σε μερικες φρασεις και οταν στην προταση υπαρχουν αγγλικες λεξεις,αυτες εμφανιζονται κανονικα.
τι δεν κανω καλα?
να σας πω οτι σε αλλα αρχεια που εχουν αγγλικους υποτιτλους αυτοι εμφανιζονται κανονικα,ενω οι ελληνικοι οχι!!!
εψαξα και στο manual ,αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο με τους υποτιτλους ή καποια ρυθμιση που θα επρεπε να κανω απο πριν.

Έχεις βάλει επιλογή ελληνικά για τους υπότιτλους ? Επίσης κοίταξε την τελευταία γραμμή στο .srt με τους υπότιτλους. Αν είναι font σβήσε την, κάνε save to .srt και δοκίμασε αν παίζουν.

Κάνει αποκωδικοποίηση ψηφιακού ήχου οπότε δεν μπορείτε να το συνδέετε κατευθείαν με τον ήχο της τηλεόρασης (χωρίς την χρήση π.χ. DTS αποκωδικοποιητή)
Μηπως γνωριζει κανεις τι σημαινει αυτο να μου το εξηγησει?
Γνωριζει κανεις?