WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

Παρομοίως. Εγώ όταν ανάβω όλα τα φώτα στο καθιστικό όπου είναι το media player, πέφτει η ταχύτητα. Βέβαια δεν μπορώ να παρακολουθήσω ταινίες με φως αλλά λέμε τώρα. Επίσης, σχετικά με το wdtv live και τα powerlines, αν δεν χρησιμοποιείται το smp για κάποιο διάστημα, κλείστε το κρατώντας το διακόπτη πατημένο για 3" και όχι με τον κανονικό τρόπο που πάει standby. Ο λόγος είναι ότι το δίκτυο παραμένει ενεργό και τα powerlines δεν πάνε ποτέ σε stanby.

τωρα τελευταια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.
στην μπροστινη εισοδο usb εχω συνδεδεμενο εναν σκληρο δισκο 1Τ με ταινιες και στην πισω εισοδο εχω συνδεσει εναν
ανταπτορα(με 4 εισοδους usb)και εχω συνδεδεμενα πανω στον ανταπτορα εναν σκληρο δισκο 500Giga με μουσικη και ενα ανεμιστηρακι για την ψυξη του μηχανηματος.
τωρα τελευταια λοιπον οταν ανοιγω το μηχανημα και αρχιζει να διαβαζει τους δισκους,μετα απο λιγο μπορω να ανοιξω τον δισκο με τις ταινιες,ενω οταν θελησω να επιλεξω τον δισκο με την μουσικη αυτο δεν ειναι εφικτο.
χθες δοκιμασα και συνδεσα τον σκληρο δισκο με την μουσικη στην μπροστινη εισοδο και μετα απο λιγο καταφερα να τον ανοιξω και να δω τα περιεχομενα του.
τι μπορει να φταιει?μηπως δεν κανει καλη επαφη μεσω του ανταπτορα(αλλα πριν γιατι μου ανοιγε)?μηπως επειδη εχει σχεδον γεμισει ο σκληρος δισκος?
εννοειται οτι οταν συνδεω τον σκληρο δισκο με την μουσικη στο κομπιουτερ,αυτος ανοιγει κανονικα μετα απο λιγο.
α,δεν εχω κανει την τελευταια αναβαθμιση και την προηγουμενη βδομαδα εκανα reset στο μηχανημα μεσα απο το μενου.
καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.

μετα την τελευταια αναβαθμιση που του εκανα,το προβλημα φαινεται να λυθηκε αλλα ματαια?
ξαναεμφανιστηκε και ως εσχατη λυση δοκιμασα και συνδεσα απευθειας στις θυρες usb τους δυο σκληρους δισκους.
απο την αλλη αναγκαστηκα να βγαλω το μηχανημα εξω απο το rack που ηταν τοποθετημενο για να αεριζεται.
αυτη η συνδεσμολογια φαινεται να λειτουργει χωρις προβλημα.
λετε να εφταιγε το usb spliter?

προσοχη με τα powerlines....αν τα βαλετε σε πολυμπριζα ασφαλειας δεν δουλευουν

ρε παιδια εχω 2 προβληματα με το wd live το τελευταιο που κυκλοφορει...
το πρωτο ειναι οτι ενω συνδεεται αυρματα στο ρουτερ μετα απο καποια ωρα αποσυνδεεται και το θεμα ειναι οτι κανει σαν να μην υπαρχει wifi γιατι εξαφανιζεται απο το μενου η επιλογη να δεις τα δικτυα που εχεις συνδεθει κ δεν πιανει ip με τιποτα.
επισης πολλες φορες,σχεδον καθημερινα, σταματαει να αποκρινεται στις εντολες του τηλεχειριστηριου και στην περιπτωση που εκεινη την ωρα παιζει κατι,συνεχιζει να παιζει το συγκεκριμενο αρχειο κ μετα σταματαει κ συνεχιζει κολλημενο.
σας εχει τυχει εσας κατι παρομοιο?
απο τριτη το παω στο μαγαζι που το αγορασα πριν 2 μηνες για να το κοιταξουν αλλα θελω να μαθω αν ειναι κατι συχνο ή ετυχα στο ελλατωματικο...

Να ευχαριστησω τα παιδια που απαντησαν περι powerlines κτλ πραγματικα η βοηθεια σας ειναι πολυτιμη! Αποφασισα να μην προβω σε βιαστικες κινησεις και ετσι παραγγειλα αρχικα μονο το media player ωστε να το παιξω-μαθω λιγακι και μετα να δω τι θα κανω με συνδεσεις-streaming-powerplugs κλπ.

Ευχαριστω και παλι για την βοηθεια και της επιλογης του συγκεκριμενου mp!:firstprize:

johni41 ποσο μακρυα ειναι το ρουτερ? αν εχεις ethernet καλωδιο με μεγαλο μηκος δοκιμασε να τα συνδεσεις ετσι και να δεις αν παλι κανει τα ιδια.Μαλλον πρεπει να χανεται η συνδεση,θεωρω δεδομενο οτι δεν το βγαζεις απο το ρευμα οταν δεν το χρησιμοποιεις.

johni41 ποσο μακρυα ειναι το ρουτερ? αν εχεις ethernet καλωδιο με μεγαλο μηκος δοκιμασε να τα συνδεσεις ετσι και να δεις αν παλι κανει τα ιδια.Μαλλον πρεπει να χανεται η συνδεση,θεωρω δεδομενο οτι δεν το βγαζεις απο το ρευμα οταν δεν το χρησιμοποιεις.

το ρουτερ δεν ειναι πανω απο 5-6 μετρα οπτικη αποσταση απο το player απλα δεν εχω βαλει καλωδιο λογω χωρου επειδη θελει βαβουρα για να μη φενεται. επισης οταν το κλεινω το βγαζω απο το ρευμα...υπαρχει περιπτωση να μου δημιουργει ολα αυτα τα κολλιματα και οτι χανει το ασυρματο επειδη βγαινει απο το ρευμα?ξερεις εσυ κατι?

υπαρχει περιπτωση να μου δημιουργει ολα αυτα τα κολλιματα και οτι χανει το ασυρματο επειδη βγαινει απο το ρευμα?ξερεις εσυ κατι?

οποτε το εκανα αυτο για να μην ζεσταινεται μετα εκανα σεταρισμα του δικτυου απο την αρχη....

οποτε το εκανα αυτο για να μην ζεσταινεται μετα εκανα σεταρισμα του δικτυου απο την αρχη....

κι εγω για τον ιδιο λογο το βγαζω απο το ρευμα,οπως και αλλοι ισως,αλλα εμενα μπαινει κατευθειαν στο ιντερνετ μεσω ασυρματου με το που ανοιξει,απλα ξεσυνδεεται μετα απο λιγο και δεν βρισκει το ασυρματο ξανα.μαλλον στον καθενα παρουσιαζει κ κατι διαφορετικο :grinning-smiley-043

τι να πω τωρα? εμενα δεν χανει με τιποτα το δικτυο αλλα ειναι μονιμα ζεστο (δεν με απασχολει αυτο).......αστο στη πριζα συνεχεια και δες αν εχει τα ιδια συμπτωματα αν και ετσι οπως τα λες κατι αλλο πρεπει να συμβαινει.

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

και σε μενα η συνδεση ειναι 'βραχος' αλλα τοχω μονιμα στο ρευμα

Παιδια καλησπερα.Εχω ενα προβλημα με το media player αυτο.Το εχω συνδεσει με ενα wd passport 500GB usb3 και μετα απο λιγη ωρα αναπαραγωγης mkv files σταματαει ο δισκος και η εικονα ειναι παγωμενη.Δεν υπαρχει κανενα λαμπακι λειτουργιας στον δισκο.Σκεφτηκα στην αρχη οτι πρεπει να φταιει ο δισκος καθως ειναι φορτωμενος με καποια προγραμματα που ειχε εξαρχης μεσα για αυτοματο backup και καθως ξεκινουσε αυτο δεν ειχε την απαραιτητη ταχυτητα και γι'αυτο κολλουσε.Ετσι τον εβγαλα και του εκανα format χωρις μετα να επανατοποθετησω τα προγραμματα αυτα (wd smartware).Τωρα μετα απολιγη ωρα κανει τα ιδια με την μονη διαφορα οτι βγαζει μυνημα οτι εχει γινει εξαγωγη του δισκου (σαν να παταμε το eject απο τον δισκο).
Να προσθεσω οτι δεν το εχω στο σπιτι μου αλλα σε οικογενειακο μου προσωπο και με διαβεβαιωνει οτι το χειριζεται σωστα καθως το εχω διαπιστωσει και εγω με τα ματια μου.Εγω εχω το παλιοτερο μοντελο wd tvlive εδω και 3 χρονια και το οποιο ειμαι 1000% ευχαριστημενος .Τι να κοιταξω δεν εχω μολις 1 βδομαδα που τα πηρα και κατα την αγορα αλλα και το κουτι του δισκου αναφερει οτι σε θυρες usb2 λειτουργει καλα ,ειναι συμβατο δηλαδη αλλα οταν κολλαει και το βγαζω απο την θυρα και το ξαναβαζω ξεκιναει κανονικα.Εσεις τι λετε ?

Καλησπέρα,
ήθελα να κάνθω μια ερώτηση..το ξέρω ότι έχει απαντηθεί αλλά το νήμα είναι μαρκετά μεγάλο..εχω ένα σκληρό wd my passport 500gb χωρις τροφοδοσία..εχουμε κάποιο θέμα ή παίζει μια χαρά?? (έχω κάποια αρχεία mkv και θέλω να δω καμια ταινίααα)
ευχαριστώ εκ των προτέρων!

εκανα τραμπα τα players το δικο μου wd tvlive με σκληρο τον wd passport usb3 και το wd tv live streaming media player με ενα 500αρι toshiba που εχω για να δω φταiει ο σκληρος η το player

Χθες εβαλα ενα blu ray remux με vc-1 codec και επαιζε με σπασιματα .Η ιδια ταινια στο παλιο wd live παιζει νερακι .
Εχει παρατηρησει καποιος αλλος προβληματα με vc-1 codec ?

Βάζουμε τελευταίο firmware άφοβα ?
Έχω πάθει μια φοβία με το Cinavia..

Προχθες απεκτησα το συγκεκριμενο μηχανημα, πρεπει να πω οτι μου αρεσε αλλα νιωθω εξαπατημενος! Το συγκεκριμενο μηχανημα το πηρα για τα πολλα καλα που εχει αλλα και γιατι υποτιθεται οτι υποστηριζει υποτιτλους ass, βαζοντας ομως ενα ανιμε να δω διαπιστωσα το μεγαλο αυτο ψεμα! Οσο μικρο και ανοητο ειναι το θεμα, παιζει να σηκωνει και μυνηση, ποσο μαλλον οταν διαβασα οτι υποτιθεται οτι τους υποστηριζε απο το προηγουμενο!!!! Και σαν να μη φτανει αυτο προσπαθω να κανω εγγραφη στο community της western digital και μου βγαζει σφαλμα! Δεν μπορω να κανω εγγραφη!!!! Ελεος!
Δεν ξερω παιδια αλλα ισως καποιος πρεπει να κανει μυνηση μου φαινεται για να καταλαβουν οτι δεν μπορουν να μας εξαπατουν ετσι!!! Και δυστυχως επειδη ειδα στο φορουμ τους οτι το παραπονο αυτο υπαρχει απο το προηγουμενο gen2, προφανως το πιο πιθανον ειναι να μη το φτιαξουν ποτε... Αλλωστε τι τους νοιαζει, τα λεφτα τους να βγαζουν!