WDTV Live gen3

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Παιδια το σκέφτομαι και εγω για αγορα. Θέλω μια σιγουρη απάντηση απο εσάς ποΥ το έχεται. Ξέρω οτι υποστηριζει αρχεία m2ts , παίζουν απροβληματιστα όμως ; Θέλω σίγουρη απάντηση please .τα αρχεία μου στην canon κάμερα ειναι τέτοια για αυτο ρωτάω

Από την δικιά μου κάμερα Canon παίζει μια χαρά, όμως τα αρχεία είναι .mts !

Ρε παιδιά του ξαδελφου το ίδιο media player με το ίδιο τελευταίο firmware πάνω δεξιά δίπλα στην ώρα βγάζει ένα εικονίδιο με τον καιρό ενώ εμένα δεν το βγάζει!

Ρε παιδιά του ξαδελφου το ίδιο media player με το ίδιο τελευταίο firmware πάνω δεξιά δίπλα στην ώρα βγάζει ένα εικονίδιο με τον καιρό ενώ εμένα δεν το βγάζει!

Έχεις σετάρει την εφαρμογή του καιρού?

Re: WDTV LIVE gen3

Που είναι????ο ξάδελφος μου δεν έχει σεταρει τίποτα και του το δείχνει!

πηγαινε στο services απο το κεντρικο menu και μετα στην επιλογη weather,εκει κανεις ενα απλα σεταρισμα.....αν θυμαμαι καλα δινεις περιοχη που βρισκεσαι.

Παιδιά εδώ και 2 μέρες αγόρασα το μηχανηματάκι και κατάφερα πολύ γρήγορα να το συνδέσω δικτυακά μέσω Ethernet και να το κάνω να ''βλέπει'' τα Videos & Mp3's του Pc μου!
Είχα συνηθίσει στο E-Great M34A βλέπετε και μου φάνηκε όαση!!!!
Το Pc και το Wd Τv Live είναι συνδεδεμένα στον ίδιο χώρο(Κομμωτήριο),με το ίδιο Router και το Sharing ήταν εύκολο.Mου άρεσε πάρα πολύ τo μενού του!!
Πείτε μου κάτι:Aν αγοράσει η κοπέλα μου ένα ίδιο Wd Τv Live και το συνδέσει μέσω καλωδίου στο Internet,θα μπορει να βλέπει ταυτόχρονα και κείνη το ίδιο φάκελο που έχω Shared?
Δηλαδή το Pc μου να στέλνει στο δωμάτιο μου όπως περιέγραψα ανωτέρω,αλλά και στης κοπέλας μου το σπίτι ταυτοχρόνως!
Επειδή δεν έχει Pc εκείνη,λογικά θα πρέπει να πάρει και ένα Modem,σωστά?Και φυσικά να ενεργοποιήσει την DSL!

Ευχαριστώ πολύ.

Παιδιά, έφτασε η στιγμή που το μηχάνημα με απογοήτευσε οικτρά...Προσπάθησα να παίξω από εξ. δίσκο seagate freeagent 2,5" το εξής αρχείο: The.Avengers.2012.1080p.BluRay.DTS.x264-HDMaNiAcS.mkv...Ξεκινάει, εντυπωσιακή εικόνα στην Panasonic 42S30, παίζει για 15 λεπτά και ξαφνικά κολλάει το σύμπαν...Δεν ανταποκρίνεται ούτε το remote. Ο μόνος τρόπος για να επανέλθει είναι να το βγάλω από το ρεύμα. Το ξανασυνδέω, συνεχίζω την ταινία από το σημείο που κόπηκε και το περνάει χωρίς πρόβλημα. "Θα έτυχε" σκέφτομαι και συνεχίζω να παρακολουθώ την ταινία. Μετά από 15 λεπτά, πάλι το ίδιο. Και πάλι ο μόνος τρόπος για να επανέλθει είναι να το βγάλω από την πρίζα. Όπως καταλαβαίνετε, έχω ξενερώσει απίστευτα. Είναι το πρώτο πραγματικά απαιτητικό αρχείο που το ταΐζω και απέτυχε παταγωδώς. Και να πει κανείς ότι μιλάμε για σούπερ βαρύ αρχείο, το Video Bitrate είναι 13.9 Mbps...Με βαρύτερα αρχεία τι θα γίνει, δε θα ξεκινήσει καν? Αν κάποιος έχει κάποια πρόταση, είμαι όλος αυτιά. Προς το παρόν, το γυρνάω σε 720p...

Το κανει μονο σε αυτο?Εχεις δοκιμασει αλλο παρεμφερες αρχειο?Μηπως κολλαει λογω ζεστης?Αεριζεται καθολου εκει που το εχεις?

Το κανει μονο σε αυτο?Εχεις δοκιμασει αλλο παρεμφερες αρχειο?Μηπως κολλαει λογω ζεστης?Αεριζεται καθολου εκει που το εχεις?

Καταρχάς, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Για να είμαι ειλικρινείς, αυτό είναι το πιο βαρύ αρχείο που έχω. Είναι σε έπιπλο κάτω από την TV με αρκετό χώρο να αναπνέει τόσο από πίσω όσο και από πάνω. Αυτή τη στιγμή έχω και το κλιματιστικό ανοιχτό. Η αλήθεια είναι ότι το ακούπησα και είναι πολύ πιο ζεστό απ'ότι συνήθως...Ανεβάζω και μια photo από τον χώρο.

IMG_20120824_233253.jpg

Η βραδιά κρύβει πολλές εκπλήξεις! Πέρασα την ταινία σε έναν 3,5" εξ. δίσκο Maxtor και τον συνέδεσα στο Live SMP. Δε μπόρεσε να τον δει από καμία θύρα USB. Τον αποσυνδέω και τον ξαναπάω στο PC. Τον συνδέω και μου βγάζει το εξής μήνυμα: "You need to format the disk in Drive L: before you can use it"! Δεν τον βλέπει με τίποτα! Είναι λίγο off topic αλλά αν έχει κάποιος μια ιδέα θα την ακούσω ευχαρίστως...

Παιδιά, έφτασε η στιγμή που το μηχάνημα με απογοήτευσε οικτρά...Προσπάθησα να παίξω από εξ. δίσκο seagate freeagent 2,5" το εξής αρχείο: The.Avengers.2012.1080p.BluRay.DTS.x264-HDMaNiAcS.mkv...Ξεκινάει, εντυπωσιακή εικόνα στην Panasonic 42S30, παίζει για 15 λεπτά και ξαφνικά κολλάει το σύμπαν...Δεν ανταποκρίνεται ούτε το remote. Ο μόνος τρόπος για να επανέλθει είναι να το βγάλω από το ρεύμα. Το ξανασυνδέω, συνεχίζω την ταινία από το σημείο που κόπηκε και το περνάει χωρίς πρόβλημα. "Θα έτυχε" σκέφτομαι και συνεχίζω να παρακολουθώ την ταινία. Μετά από 15 λεπτά, πάλι το ίδιο. Και πάλι ο μόνος τρόπος για να επανέλθει είναι να το βγάλω από την πρίζα. Όπως καταλαβαίνετε, έχω ξενερώσει απίστευτα. Είναι το πρώτο πραγματικά απαιτητικό αρχείο που το ταΐζω και απέτυχε παταγωδώς. Και να πει κανείς ότι μιλάμε για σούπερ βαρύ αρχείο, το Video Bitrate είναι 13.9 Mbps...Με βαρύτερα αρχεία τι θα γίνει, δε θα ξεκινήσει καν? Αν κάποιος έχει κάποια πρόταση, είμαι όλος αυτιά. Προς το παρόν, το γυρνάω σε 720p...

Remux το αρχείο με το MKVToolnix δοκίμασες να κάνεις; Εγώ έχω παίξει αρχεία 22-25Mbps χωρίς πρόβλημα (BD ISOs)...

Καταρχάς, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Για να είμαι ειλικρινείς, αυτό είναι το πιο βαρύ αρχείο που έχω. Είναι σε έπιπλο κάτω από την TV με αρκετό χώρο να αναπνέει τόσο από πίσω όσο και από πάνω. Αυτή τη στιγμή έχω και το κλιματιστικό ανοιχτό. Η αλήθεια είναι ότι το ακούπησα και είναι πολύ πιο ζεστό απ'ότι συνήθως...Ανεβάζω και μια photo από τον χώρο.

View attachment 82387

Μια χαρά είναι ο χώρος.
Δοκίμασε και με άλλες ταινίες.

Επειδή ήθελα να δω την ταινία, κατεβ...ε, γκουχ, γκουχ, βρήκα ένα νόμιμο αντίτυπο από ένα "φίλο" σε 720p και την είδα (πολύ καλή, πέρασε ευχάριστα η ώρα). Ο δίσκος ήρθε πάλι στα ίσα του με cmd--> chkdsk \f και δουλεύει και πάλι κανονικά. Φίλε vertical, θα δοκιμάσω τη λύση του remux αλλά είναι κάτι που θα ήθελα να αποφύγω να μου γίνει συνήθεια...Επειδή πέρασε η ώρα, θα κατεβάσω αύριο μερικά reference files για δοκιμή, αν και το πρόβλημα παρουσιάστηκε σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές, σχεδόν ανά 15'. Ευχαριστώ για τις συμβουλές, θα προσπαθήσω να επανέλθω αύριο με κάποια αποτελέσματα.

Παιδιά εδώ και 2 μέρες αγόρασα το μηχανηματάκι και κατάφερα πολύ γρήγορα να το συνδέσω δικτυακά μέσω Ethernet και να το κάνω να ''βλέπει'' τα Videos & Mp3's του Pc μου!
Το Pc και το Wd Τv Live είναι συνδεδεμένα στον ίδιο χώρο(Κομμωτήριο),με το ίδιο Router και το Sharing ήταν εύκολο.Mου άρεσε πάρα πολύ τo μενού του!!
Πείτε μου κάτι:Aν αγοράσει η κοπέλα μου ένα ίδιο Wd Τv Live και το συνδέσει μέσω καλωδίου στο Internet,θα μπορει να βλέπει ταυτόχρονα και κείνη το ίδιο φάκελο που έχω Shared?
Δηλαδή το Pc μου να στέλνει στο δωμάτιο μου όπως περιέγραψα ανωτέρω,αλλά και στης κοπέλας μου το σπίτι ταυτοχρόνως!
Επειδή δεν έχει Pc εκείνη,λογικά θα πρέπει να πάρει και ένα Modem,σωστά?Και φυσικά να ενεργοποιήσει την DSL!

Ευχαριστώ πολύ.

Ευχαριστώ πολύ.

Τα Shared folders από το PC βλέπουν ΟΛΟΙ! Όταν λέμε ΟΛΟΙ εννοούμε ΟΛΟΙ! Όλοι που είναι στο ίδιο δίκτυο!
Αν η κοπέλα σου "βλέπει" το router σου, και το WDTv Live της θα το δει - έχει ενσωματωμένο WiFi..

Με μπέρδεψαν τα bold - τι εννοείς;

Iant τι ρύθμιση θα πρέπει να κάνει η κοπέλα μου για να δει όπως λες το Router μου?

Να βάλω χειροκίνητα τις ίδιες ρυθμίσεις που έχω στο δικό μου WD TV LIVE(Ip,Gateway,Dns) ΚΑΙ στο δικό της το WD TV LIVE???

Αυτό που λέω στα Bold είναι ότι η κοπέλα μου δεν έχει Pc και ουτε θα πάρει.Θα μπορέσει μόνο μέσω Router που θα συνδεθεί απευθείας στο WD TV LIVE,να γίνει η δουλειά?
Εννοείται ότι θα έχει ενεργοποιηθεί η DSL στο σπίτι της!

Last edited:
Iant τι ρύθμιση θα πρέπει να κάνει η κοπέλα μου για να δει όπως λες το Router μου?

Να βάλω χειροκίνητα τις ίδιες ρυθμίσεις που έχω στο δικό μου WD TV LIVE(Ip,Gateway,Dns) ΚΑΙ στο δικό της το WD TV LIVE???

Αυτό που λέω στα Bold είναι ότι η κοπέλα μου δεν έχει Pc και ουτε θα πάρει.Θα μπορέσει μόνο μέσω Router που θα συνδεθεί απευθείας στο WD TV LIVE,να γίνει η δουλειά?
Εννοείται ότι θα έχει ενεργοποιηθεί η DSL στο σπίτι της!

Εννοείς να βλέπει τα δικά σου αρχεία από ΤΟ ΔΙΚΌ της σπιτι???νομίζω δεν γίνεται!

Εννοείς να βλέπει τα δικά σου αρχεία από ΤΟ ΔΙΚΌ της σπιτι???νομίζω δεν γίνεται!

ADSL και το σπίτι της; Δεν γίνεται!

Ίσως γινόταν αν έμεινε στο δίπλα διαμέρισμα ή απέναντι - δηλαδή στην εμβέλεια του σήματος (ασύρματο) του router σου!
Τότε δεν θέλεις ούτε ADSL,ούτε routter ....

Mένει μακρυά,δεν πιάνει το wifi...
Mιλάμε για απόσταση 2 χιλιομέτρων...ΑΑΑ...Δεν γίνεται,ε??;;

Πίστευα ότι αφού είναι μέσω Ιnternet ,θα μπορούσε να γίνει διαμοιρασμός οπουδήποτε επιθυμώ...Κρίμα....

Last edited: