WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

Εχω σκαλωσεί λίγο. Έχω το μηχάνημα εδω και ένα μήνα περίπου και δεν είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα υπoτίτλων ως τώρα.

Κατέβασα λοιπόν το Taken 2 2012 UNRATED EXTENDED BluRay 1080p DTS-HD MA5.1 AVC REMUX FraMeSToR

Που έχει ενσωματωμένο τους αγγλικούς υπό τίτλους μεταξύ άλλων. Δε λέει να τους παίξει. Τους βλέπει και με αφήνει να τους επιλέξω αλλά δεν εμφανίζει τίποτα. Στο dune τους παίζει νεράκι και τους αγγλικούς και τους ασιάτικους που έχει το συγκεκριμένο torrent.

Παιδιά στην προσωπική σας ζωή μπορεί να κάνετε ότι θέλετε. Ομως επειδή τελευταία έχει πέσει πολύ κυνηγητό με τα παράνομα downloads ( o επιθετικός προσδιορισμός δεν αποτελεί προσωπική αντίληψη ) καλό θα ήταν να μην αναφέρεστε σε αναλυτική περιγραφή του downloaded file. Υπάρχουν κακοί άνθρωποι που δεν διστάζουν να ανακαλύψουν αφορμές για να κατηγορήσουν . Ευχαριστώ..!

Παιδιά στην προσωπική σας ζωή μπορεί να κάνετε ότι θέλετε. Ομως επειδή τελευταία έχει πέσει πολύ κυνηγητό με τα παράνομα downloads ( o επιθετικός προσδιορισμός δεν αποτελεί προσωπική αντίληψη ) καλό θα ήταν να μην αναφέρεστε σε αναλυτική περιγραφή του downloaded file. Υπάρχουν κακοί άνθρωποι που δεν διστάζουν να ανακαλύψουν αφορμές για να κατηγορήσουν . Ευχαριστώ..!

Εχμμ λάθος μου τότε. Ας σβηστεί το ποστ μου. Δεν έχει καμία σχέση το forum με τις δικές μου αταξίες.

Καλησπέρα, 2 ερώτησουλες..
1) Το WDgen3 αναγνωρίζει δίσκο 2tb απο την θύρα USB;
Έχει κάποιο limitation με τους δίσκους;
2) external srt απο bluray rip διαβάζει;
Οι external srt ονομάζονται με την κλασικη μέθοδο;
Πχ.
Movie.m2ts
Movie.srt
;

Thanks

Καλησπέρα
Αναμένεται κάποιο καινούργιο player απο wd αφού έχει περάσει πάνω απο χρόνος που είναι στην κυκλοφορία ή προτείνεται η αγορά του?

Λοιπόν....
1) Αψογη εικόνα ( Η Sigma εξακολουθεί να κρατάει τα σκήπτρα στην απόδοση ποιότητας εικόνας...)
2) Αψογη κίνηση στα 23,976 - Sigma 8670( εν αντιθέσει με τα νεώτερα Realtek 1186 στα οποία το χαρακτηριστικό "σπασιμο" / 42" είναι υπαρκτό )
3) Αναπαραγωγή ταινίας από 100άρι δίκτυο bluray φάκελος = άνετα και χωρίς προβλήματα
4) SBS , OU ktlp. άνετα.

Οι παραπάνω λόγοι κρατούν το WD 3g ακόμα σε υψηλά επίπεδα προτίμησης από πολλούς οι οποίοι δεν στηρίζουν την λειτουργικότητα του set up τους στην αναπαραγωγή από δίκτυο , αφού σε υψηλού bitrate ταινίες και αναπαραγωγή .iso ( 2D και 3D ) δεν υποστηρίζονται χωρίς προβληματάκια :D

Τα παραπάνω μπορούν να σας τα επιβεβαιώσουν όλοι οι αξιότιμοι παρευρισκόμενοι (vas_papavas και Dalanik) που όλοι μαζί παρακολουθήσαμε και ενίοτε στραβωθήκαμε να τροφοδοτούμε με τα εγκεκριμένα τεστς κίνησης και διαφόρων αρχείων βίντεο τον player .

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Τα συνολικά συμπεράσματα από τη χθεσινή συνάντηση, για όλους τους mp's που δοκιμάστηκαν, που και πότε θα τα δούμε, εμείς που περιμένουμε;

Καλησπέρα, 2 ερώτησουλες..
1) Το WDgen3 αναγνωρίζει δίσκο 2tb απο την θύρα USB;
Έχει κάποιο limitation με τους δίσκους;
2) external srt απο bluray rip διαβάζει;
Οι external srt ονομάζονται με την κλασικη μέθοδο;
Πχ.
Movie.m2ts
Movie.srt
;

Thanks

Any help;

Οπότε στα 80 ευρώ που το βρίσκεις σήμερα είναι πολύ καλή περίπτωση...

Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Λοιπόν....
1) Αψογη εικόνα ( Η Sigma εξακολουθεί να κρατάει τα σκήπτρα στην απόδοση ποιότητας εικόνας...)
2) Αψογη κίνηση στα 23,976 - Sigma 8670( εν αντιθέσει με τα νεώτερα Realtek 1186 στα οποία το χαρακτηριστικό "σπασιμο" / 42" είναι υπαρκτό )
3) Αναπαραγωγή ταινίας από 100άρι δίκτυο bluray φάκελος = άνετα και χωρίς προβλήματα
4) SBS , OU ktlp. άνετα.

Οι παραπάνω λόγοι κρατούν το WD 3g ακόμα σε υψηλά επίπεδα προτίμησης από πολλούς οι οποίοι δεν στηρίζουν την λειτουργικότητα του set up τους στην αναπαραγωγή από δίκτυο , αφού σε υψηλού bitrate ταινίες και αναπαραγωγή .iso ( 2D και 3D ) δεν υποστηρίζονται χωρίς προβληματάκια :D

Τα παραπάνω μπορούν να σας τα επιβεβαιώσουν όλοι οι αξιότιμοι παρευρισκόμενοι (vas_papavas και Dalanik) που όλοι μαζί παρακολουθήσαμε και ενίοτε στραβωθήκαμε να τροφοδοτούμε με τα εγκεκριμένα τεστς κίνησης και διαφόρων αρχείων βίντεο τον player .

HD audio?

Re: Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

HD audio?

Εδώ ξέρουμε όλοι μέχρι που φτάνει το WD .....:D

Πάνω από DTS core δεν έχει .......

Βασικά πρέπει μάλλον να τους ξανακαλέσω σπίτι μου μου φαίνεται για να δοκιμάσουμε και σε 1000άρι δίκτυο την συμπεριφορά των player όλων ..και να δούμε τον ήχο και από δίκτυο

Dolby TrueHD δίνει... ;)

Από το στρατόπεδο της dts βέβαια, μέχρι core...

Ό,τι ίσχυε και με το προηγούμενο Live και το Hub δηλαδή...

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

ναι ρε παιδιά αλλά δεν το αναφέρατε στα μείον, και προσπαθούσα να θυμηθώ γιατί το είχα "κόψει" από τις επιλογές μου, ή μήπως κάτι άλλαξε στην πορεία...

Βασικά πρέπει μάλλον να τους ξανακαλέσω σπίτι μου μου φαίνεται για να δοκιμάσουμε και σε 1000άρι δίκτυο την συμπεριφορά των player όλων ..και να δούμε τον ήχο και από δίκτυο

Κάντο σε κανα μήνα για να προλάβουν συνέλθουν οι κοιλιακοί μας απο τις ατάκες του papavas... :flipout:

Tο μηχανάκι τα σπάει σε εικόνα και κίνηση. Επίσης βιώσαμε απροβλημάτιστη κίνηση απο δίκτυο. Είναι απρόσμενα καλό.

Απο εκεί και πέρα είναι τσίπηδες οι άνθρωποι...
Ούτε ΜΑ, ούτε flac τουλάχιστον 24/96... και υπάρχουν και μερικά ακόμα...

Ακαταλαβίστικη πολιτική, δεδομένου ότι είναι σε άριστο επίπεδο στην εικόνα και κίνηση.

Κάντο σε κανα μήνα για να προλάβουν συνέλθουν οι κοιλιακοί μας απο τις ατάκες του papavas... :flipout:

Tο μηχανάκι τα σπάει σε εικόνα και κίνηση. Επίσης βιώσαμε απροβλημάτιστη κίνηση απο δίκτυο. Είναι απρόσμενα καλό.

Απο εκεί και πέρα είναι τσίπηδες οι άνθρωποι...
Ούτε ΜΑ, ούτε flac τουλάχιστον 24/96... και υπάρχουν και μερικά ακόμα...

Ακαταλαβίστικη πολιτική, δεδομένου ότι είναι σε άριστο επίπεδο στην εικόνα και κίνηση.

αυτην την περιεργη γραμματοσειρα να μην ειχε και θα ηταν σουπερ..

Και τώρα σούπερ είναι Δημήτρη αρκεί να μην χρειάζεσαι αυτά που δεν μπορεί να κάνει.
Δεδομένης της τιμής του σε βάζει σε σκέψεις για το τι ακριβώς πληρώνουμε στα υπόλοιπα.

Μάλλον φρου φρου και αρώματα.

Και τώρα σούπερ είναι Δημήτρη αρκεί να μην χρειάζεσαι αυτά που δεν μπορεί να κάνει.
Δεδομένης της τιμής του σε βάζει σε σκέψεις για το τι ακριβώς πληρώνουμε στα υπόλοιπα.

Μάλλον φρου φρου και αρώματα.

οντως για τα λεφτα του ειναι ενα πολυ δυνατο μηχανακι που παιζει τα παντα απροβληματιστα.
για λιγο καιρο που το ειχα κρατησει,επαιξε οτι το ταισα,ειτε απο δικτυο ειτε απο usb...ανετα..
δεν το δοκιμασα μονο σε ασυρματο δικτυο να δω τι κανει.

Nίκο (onlineN) χάρηκα για τη γνωριμία. Θάναι καλή μια επόμενη συνάντηση να κατεβάσω την 1η ομάδα. Το χθεσινό το θεώρησα αγώνα κυπέλου και κατέβασα τα τσικό

θάχει ενδιαφέρον μια συνάντηση του "xbmc like menu" με το xbmc. Οκ θα κάνουμε μια βόλτα στο 24p club στην αρχή και μετά θα σας περάσω στα ενδότερα με τις ρωσίδες στα 50 και 60p
Αναμένεται να έχω και φρέσκια παραλαβή από ουκρανία :flipout:

http://www.avclub.gr/forum/showthre...με-χρήση-Αvisynth?p=1056686551#post1056686551

οντως για τα λεφτα του ειναι ενα πολυ δυνατο μηχανακι που παιζει τα παντα απροβληματιστα.
για λιγο καιρο που το ειχα κρατησει,επαιξε οτι το ταισα,ειτε απο δικτυο ειτε απο usb...ανετα..
δεν το δοκιμασα μονο σε ασυρματο δικτυο να δω τι κανει.

Ο λόγος που δεν το έχω επιλέξει (παρ'ότι το WD το πρώτο ήταν και το 1ο μου media player) είναι γιατί, δυστυχώς, παρ'όλη την υπεροχή που του δίνει το Sigma chipset στην εικόνα και την κίνηση ...δεν μπορεί να δώσει DTS-MA (μόλις έβλεπα το Taken 2 σε DTS-MA 1080p κι είναι άλλο εργο από την 720p έκδοσή του που επίσης έχω) . Λόγοι πολύ σημαντικοί για μένα.
Δεν έχει γιγαμπιτ υποστήριξη > άρα βαριά αρχεία δεν τα παίζει.

Πάντα απορούσα γιατί η WD δεν αναβάθμιζε αποτελεσματικά τα media player που έχει βγάλει. Με την εμπειρία που έχει πια θα μπορούσε να ρίξει στην αγορά έναν player που να τάχει όλα.

Ο λόγος που δεν το έχω επιλέξει (παρ'ότι το WD το πρώτο ήταν και το 1ο μου media player) είναι γιατί, δυστυχώς, παρ'όλη την υπεροχή που του δίνει το Sigma chipset στην εικόνα και την κίνηση ...δεν μπορεί να δώσει DTS-MA (μόλις έβλεπα το Taken 2 σε DTS-MA 1080p κι είναι άλλο εργο από την 720p έκδοσή του που επίσης έχω) . Λόγοι πολύ σημαντικοί για μένα. δεν εχω συνχρονο ενισχυτη,οποτε για εμενα δεν ηταν θεμα.

Δεν έχει γιγαμπιτ υποστήριξη > άρα βαριά αρχεία δεν τα παίζει.

οταν εννοεις βαρια..?γιατι εγω-μεσω ενσυρματου εννοηται-του ειχα δωσει αρκετα βαρια αρχεια και δεν ειχα θεμα

Πάντα απορούσα γιατί η WD δεν αναβάθμιζε αποτελεσματικά τα media player που έχει βγάλει. Με την εμπειρία που έχει πια θα μπορούσε να ρίξει στην αγορά έναν player που να τάχει όλα.

το ειχα παρει για λογαριασμο φιλου.
εαν ειχε καλυτερη γραμματοσειρα,θα ειχα αγορασει και εγω σιγουρα ενα...