WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

εαν συνεδεα wdtv και τιβι με hdmi(και την επιλογη εξοδου ηχου του wdtv σε via hdmi only) ΑΛΛΑ το wdtv, ΔΕΝ το συνεδεα απευθειας με τον av receiver με optical οπως τωρα ,παρα μονο ΤΗΝ ΤΗΕΛΟΡΑΣΗ τη συνεδεα με τον av receiver μεσω optical θα ακουγοντουσαν τα βιντεο απο το wdtv (ψηφιακα,αναλογικα) μεσω av receiver?

Ναι! :)

Εχω 2 δισκους κοινοχρηστους στο PC και τους βλεπει κανονικα το live. Στα αρχεια ομως τα MKV δεν διαβαζει τους srt χαρακτηρες. Εχουν κανονικα ιδιο ονομα και οταν βαζω το εργω και αυτους στο στικακι τους παιζει κανονικα το live. Tι κανω λαθος;

Εχω 2 δισκους κοινοχρηστους στο PC και τους βλεπει κανονικα το live. Στα αρχεια ομως τα MKV δεν διαβαζει τους srt χαρακτηρες. Εχουν κανονικα ιδιο ονομα και οταν βαζω το εργω και αυτους στο στικακι τους παιζει κανονικα το live. Tι κανω λαθος;

Τους δίσκους τους βλέπεις μέσω windows shares ή μέσω media server από το live? Υποπτεύομαι το δεύτερο, αφού οι DLNA server δεν περνάνε τους υπότιτλους. Δοκίμασε να δεις τα αρχεία σου μέσω windows shares και, λογικά, δε θα έχεις πρόβλημα.

Λιγο που έπαιξα μαζί του, συμπαθητικό μηχανάκι.
Δυστυχως δεν διάβαζε καθόλου δομή blu ray , αλλα για mainstream επαιζε πολύ καλά.
Τον ηχο dts master audio τον εδινε σαν dts , αλλα πέρναγε κανονικά ΤrueHD.
To youtube έπαιζε άψογα , και απο δίκτυο μου επαιξε κανονικά remux πλήρη m2ts χωρίς κολλήματα.
Ειχε και wifi (που δεν δοκίμασα).

Last edited:

Λιγο που έπαιξα μαζί του, συμπαθητικό μηχανάκι.
Δυστυχως δεν διάβαζε καθόλου δομή blu ray , αλλα για mainstream επαιζε πολύ καλά.
Τον ηχο dts master audio τον εδινε σαν dts , αλλα πέρναγε κανονικά tru hd.
To youtube έπαιζε άψογα , και απο δίκτυο μου επαιξε κανονικά remux πλήρη m2ts χωρίς κολλήματα.
Ειχε και wifi (που δεν δοκίμασα).

Αν σκεφτείς ότι το βρίσκεις κάτω από 90 σήμερα, το θεωρώ πολύ καλό value 4 money, αν και έχει έχει συμπληρώσει πάνω από 2 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Οι ελλείψεις που αναφέρεις είναι γνωστές, κάποιος με "δυνατό" setup ίσως θα έπρεπε να επιλέξει άλλο μηχάνημα, άλλης κατηγορίας τιμής. Εμένα με έχει βολέψει απίστευτα τα 2 χρόνια που το έχω.

Εγώ έχω τρία ένα σε κάθε δωμάτιο και όλα καλά! Κάτι απόσυνδέσεις του ασύρματου έφταιγε κάποια ρύθμιση στο u torrent!

Τους δίσκους τους βλέπεις μέσω windows shares ή μέσω media server από το live? Υποπτεύομαι το δεύτερο, αφού οι DLNA server δεν περνάνε τους υπότιτλους. Δοκίμασε να δεις τα αρχεία σου μέσω windows shares και, λογικά, δε θα έχεις πρόβλημα.

Μεσα απο Windows shares μου ζηταει username. Tι βαζω; Password δινω αυτο του οικιακου δικτυου. Σωστα;

Δοκίμασε για αρχή τα default. Αν δεν πιάσει, βάλε τα στοιχεία με τα οποία κάνεις login στο pc σου.

πουθενα δεν εχει 90,σε κανονικο καταστημα παιζει στα 100,ενω στα δικτυακα μαζι με αντικαταβολη και μεταφορικα παιζει στο 92-93 ευρω. Το εργαλειο ειναι πολυ καλο για τα χρηματα του,απλα απογοητευτικο σαν music player (απο την ψηφιακη εννοω). Ελπιζω στην επομενη εκδοση να μπορει να βγαζει 24/96 εξοδο (χωρις downsampling) και να εχει εναν αξιοπρεπη web browser. Βεβαια αν καποιος εχει ακομα και απλο htpc (ή εστω ενα λαπτοπακι για αυτη τη χρηση) και xbmc δεν θα ενθουσιαστει και τοσο.Σε αυτη την περιπτωση το wdtv απλα συμπληρωνει το htpc οταν βαριομαστε τα πολλα ανοιξε κλεισε.

Το τελευταίο που είπες είναι αυτό που χαρακτηρίζει αυτά τα κουτάκια!

Τελικα πατατηρησα οτι μετα απο αρκετες ωρες πιθανον και 24 και πανω τοτε μονον οταν ενω εχω μεινει πχ στην οθονη να δειχνει τα αρχεια ενος απο τους σκληρους δισκους που βλεπει ασυρματα το wdtv οταν παταω ενα αρχειο μου βγαζει οτι ο φακελος (ο σκληρος που ειναι μεσα το αρχειο) ειναι αδειος ενω φυσικα δεν ειναι!εαν πατησω το κουμπι με το σπιτακι και παω στην αρχικη σελιδα με την λιστα με τους σκληρους και ξανα μετακινηθω στον σκληρο που ημουν και ξαναβρω το αρχειο το παιζει κανονικα!σαν να πρεπει να κανω ενα ρεσετ ας πουμε πηγαινοντας την πλοηγηση στους σκληρους απο την αρχη του "δεντρου".
μιλαω για windows share και δικτυωση ασυρματα.
μονο αυτο το θεμα εχω κανενα αλλο!
στο πισι εχω win7 home και εχω κωδικο που εβαλα οταν πηρα τα μηχανακια γιατι με χωρις κωδικο αρνιοταν πεισματικα θυμαμαι να δει το πισι μου!
καμια ιδεα?

παιδια το wd tv live εχει θεμα με υποτιτλους οτι βγαινουν ψηλα στην οθονη?γιατι το προοριζω για 26 tv και θα ναι ενοχλητικο...η το εχουν διορθωσει με κανενα update?

παιδια το wd tv live εχει θεμα με υποτιτλους οτι βγαινουν ψηλα στην οθονη?γιατι το προοριζω για 26 tv και θα ναι ενοχλητικο...η το εχουν διορθωσει με κανενα update?

Μπορείς να τους μετακινήσεις, οπότε δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Επίσης, μπορείς να τους αλλάξεις και το μέγεθος.

και μια τελευταια απορια σχετικα με ρυθμισεις βιντεο...επειδη το wd το προοριζω για 26 tv,εαν μια ταινια εχει πανω κατω το μαυρο πλαισιο,μπορω να το ζουμαρο καθολου με καποια ρυθμιση η θα την δω αναγκαστηκα στις 26 ιντσες μια σταλια την ταινια?

Μια σταλιά δε θα είναι, αλλά δε νομίζω να μπορείς να αποφύγεις τις μπάρες...

το tv play σαν ποιο καινουριο κατι ειχε για αυτο το θεμα νομιζω αλλα το επεστρεψα λογο ασυμβατοτητας με dts...θα προτιμησω τελικα το tv live να μαι ησυχος με θεματα συμβατοτητας τουλαχιστον,παντως να σαι καλα για της απαντησεις φιλαρακι...

το tv play σαν ποιο καινουριο κατι ειχε για αυτο το θεμα νομιζω αλλα το επεστρεψα λογο ασυμβατοτητας με dts...θα προτιμησω τελικα το tv live να μαι ησυχος με θεματα συμβατοτητας τουλαχιστον,παντως να σαι καλα για της απαντησεις φιλαρακι...

No problem :ernaehrung004:

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

θανατος
εκει που επαιζε ξαφνικα σταματησε
το εκλεισα το ανοιξα
εβγαλα εβαλα καλωδια ...τιποτε
ελπιζω σε κατι ?

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

θανατος
εκει που επαιζε ξαφνικα σταματησε
το εκλεισα το ανοιξα
εβγαλα εβαλα καλωδια ...τιποτε
ελπιζω σε κατι ?

Στην ...εγγυηση και στο ...παλιο media player που πρεπει να βγαλεις απο το ντουλαπι για να τη βγαλεις το ΣΚ!
Η συσκευη πρεπει να παει μαζι με το τροφοδοτικο στο σερβις (γιατι μπορει να φταιει αυτο).

Απάντηση: Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Στην ...εγγυηση και στο ...παλιο media player που πρεπει να βγαλεις απο το ντουλαπι για να τη βγαλεις το ΣΚ!
Η συσκευη πρεπει να παει μαζι με το τροφοδοτικο στο σερβις (γιατι μπορει να φταιει αυτο).

ασχημα τα πραγματα
αγορασμενο 20/11/2011 απο το open 24
δεν υπαρχει εγγυηση