WDTV Live gen3

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Πως το βλέπεις φίλε μου; Τι Format είναι το στικάκι; NTFS ; Εγώ δεν βλέπω τίποτα... Untitled.png

Re: WDTV LIVE gen3

Τίποτα δεν έκανα απλά έβαλα το στικακι που είχε κάτι ελληνικές ταινίες.στην ρύθμιση στο wdtv έκανα ον τον network share management αλλά ΧΩΡΊΣ να βάλω κωδικούς.μετά πήγα στο πισι αλλά και στο άλλο ίδιο player που έχω στο άλλο δωμάτιο και στριμαρα την ελληνική ταινία μια χαρά.αυτό που έδειξες σε ποιο μενού του wdtv live είναι;;

Δεν είναι μενού του WD. Πρόγραμμα για PC είναι για να κάνεις map drive τους δισκους που συνδέεις στο media player και να τους βλέπεις από το PC. 'Οπως βλέπεις εμένα ναi μεν βλέπει το player (πάνω) αλλά δεν βλέπει το σκληρό (κάτω). Εσύ που πήγες από το pc σου και είδες το stickακι; (Και τι format είναι για να δω αν παίζει ρόλο;)

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

δε χρειάζεσαι κάποιο ειδικό πρόγραμμα. Από ένα file explorer, πήγαινε να δεις το δίκτυο και θα σου εμφανίσει το wd όπου μπαίνεις από εκεί.
η άλλη επιλογή είναι να πας στο run και να γράψεις \\192.68.1.69 και μετά πατάς enter

Ναι το ξέρω απλά το έκανα και καλά για πιο εύκολα και σίγουρα. Anyway κάνω και αυτό που λες αλλά τίποτα... Υποψιάζομαι ότι κάποιο service μου κάνει τη ζημιά...

Last edited:

Νέο update που στα διάφορα που προσθέτει ειναι και το dts-ma. Έβαλα κλιπακι με dts-ma κι ο ενισχυτης έδειξε το αντίστοιχο σήμα

Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Νέο update που στα διάφορα που προσθέτει ειναι και το dts-ma. Έβαλα κλιπακι με dts-ma κι ο ενισχυτης έδειξε το αντίστοιχο σήμα

πλέον αξίζει περισσότερο

Σημαντικό update.
Αν υποστηρίξει και bd δομή θα ηταν σχεδόν απόλυτο.
Και μην ξεχνάμε οτι έχει και εξαιρετικό gui.
Ποτε βγήκε το update?

Δεν είναι μενού του WD. Πρόγραμμα για PC είναι για να κάνεις map drive τους δισκους που συνδέεις στο media player και να τους βλέπεις από το PC. 'Οπως βλέπεις εμένα ναi μεν βλέπει το player (πάνω) αλλά δεν βλέπει το σκληρό (κάτω). Εσύ που πήγες από το pc σου και είδες το stickακι; (Και τι format είναι για να δω αν παίζει ρόλο;)
οπως ανοιγω τον windows explorer αριστερα στο δεντρο με τους σκληρους,συνδεδεμενες συσκευες εχει το wdtv και αριστερα του ενα μικρο βελακι μολις το πατησω απο κατω μου βγαζει το στικακι!πολυ απλα.

ρε παιδια πως γυριζουμε στην προ dts-ma εκδοση?μου τα μαμησε ολα η τελευταια!δεν βρισκουν τα player το δικτυο το χανουν!

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

τις ρυθμίσεις τις κοίταξες; το έχει ξανακάνει η wd με νέο firmware να αλλάζει τις ρυθμίσεις
μπορείς να πας στη σελίδα του mp στη wd και να κατεβάσεις και να βάλεις πιο παλιό fw

τις ρυθμίσεις τις κοίταξες; το έχει ξανακάνει η wd με νέο firmware να αλλάζει τις ρυθμίσεις
μπορείς να πας στη σελίδα του mp στη wd και να κατεβάσεις και να βάλεις πιο παλιό fw
πηγα στην σελιδα των wdtv live αλλα εκει βρισκω μονο το τελευταιο firmware

ενταξει το εκανα!δεν δουλευει σωστα το network με το τελευταιο!χαλια ηταν

Κοίταξα στα γρήγορα το thread του νέου firmware στο WD community και γενικά λένε καλά πράγματα. Έκανες factory reset? Γενικά προτείνεται μετά από ένα τόσο "βαρύ" update...

Κοίταξα στα γρήγορα το thread του νέου firmware στο WD community και γενικά λένε καλά πράγματα. Έκανες factory reset? Γενικά προτείνεται μετά από ένα τόσο "βαρύ" update...
να σου πω την μαυρη αληθεια το ξεχασα αλλα καπου διαβασα και σχολιο για το προβλημα του δικτυου.θα περιμενω λιγο ακομα

Πλέον και με τη προσθήκη της επιλογής να κάνει pass through DTS-MA, το gen3 είναι με διαφορά από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο 2D smp στην αγορά δεδομένου και της τιμής του σήμερα. Κρίμα που δεν το είχαν κάνει νωρίτερα, ίσως και να το κράταγα. Δεν ξέρω αν έχουν διορθώσει το πρόβλημα με τα 24fps και τα χαμένα frames σε συγκεκριμένες ματρόσκες στα 23.976 fps. Αν το έχουν κάνει, τότε ακόμη πιο καλά.

Πλέον και με τη προσθήκη της επιλογής να κάνει pass through DTS-MA, το gen3 είναι με διαφορά από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο 2D smp στην αγορά δεδομένου και της τιμής του σήμερα. Κρίμα που δεν το είχαν κάνει νωρίτερα, ίσως και να το κράταγα. Δεν ξέρω αν έχουν διορθώσει το πρόβλημα με τα 24fps και τα χαμένα frames σε συγκεκριμένες ματρόσκες στα 23.976 fps. Αν το έχουν κάνει, τότε ακόμη πιο καλά.
3d ταινιες παιζει το μηχανακι μας?