πήγα και το πήρα και εγώ σήμερα στα 90 και το εγκατέστησα πολύ ευκολα θα έλεγα. βρήκε την αναβάθμιση του firmware αυτόματα και την έκανε μέσα σε 5 λεπτάκια.
εγώ το συνδεσα WD--->HDMI---> AVR--->HDMI---> TV
στον ηχο εβαλα passthrough hdmi only και manual με 6 καναλια αφού είναι 5.1. Επαιξε κανονικά αρχείο DTS MSTR
Μερικές ερωτήσεις που εχω είναι τι είναι καλύτερο για την προβολη, να επιλέξω 1080p στα 60Hz ή auto που το βγάζει 1080p στα 24hz? ποια η διαφορά αυτων των 2?(νομίζω οτι στο δεύτερο ήταν ελάχιστα καλυτερα η εικόνα, μπορεί να ηταν και η ιδέα μου)
Υπάρχει η δυνατότητα μέσα από το menu όταν παίζει ταινία να επιλέγω να αλλάζω το μεγεθος της οθόνης?
δοκίμασα και αρκετές ματρόσκες και έπαιξε τα πάντα απροβλημάτιστα με εξαίρεση μια που είχε codec DTSHRA οπως εγραψε ο ενισχυτής και δεν εβγαζε ήχο καθόλου. στην ίδια ματρόσκα όταν εβαζα να παίξει το commentary που είχε επισης επαιζε κανονικά....
τέλος οταν το γύρισα σε στερεο ο ήχος έπαιζε κανονικά, αφού λογικά δεν εκανε αποκωδικοποίηση ο ενισχυτής. αλλα αρχεία με DTSHRA τα έπαιξε κανονικά
Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να περάσω το συγκεκριμένο αρχείο από το MKVmerge και να του "φτιάξω" τον ήχο ωστε να ακουγεται? το αστείο είναι πως όταν το έπαιζα από το player του bluray με bitstream ο ήχος έπαιζε κανονικά!!!