WDTV Live gen3

Εγώ έκανα tester τη γυναίκα μου χθες το βράδυ. Είδε ταινία χωρίς πρόβλημα.

Σήμερα που μπήκα όμως στο forum της wd, διάβασα πως η συγκεκριμένη σελίδα που δημιουργεί το πρόβλημα είναι και πάλι κάτω. Το θετικό είναι πως μάλλον προσπαθούν να το λύσουν και δεν το έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού το μηχανάκι.

μπα σήμερα μου κόλλησε 2 φορές. είμαι πάλι στα email με τους τεχνικούς της wd.αιντε πάλι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ότι κάτι χάλασαν πάλι...

Είμαι με το τελευταίο firmware και το μηχανηματάκι πάντοντε έπαιζε άψογα χωρίς κολλήματα κτλ.

Η μόνη παπαριά που μου κάνει τους τελευταίους μήνες είναι όταν παίζω DTS ή ανώτερο ήχο, ξαφνικά αρχίζει και πέζει μόνο παράσιτα. Με Stop την ταινία και ξανά Play, έρχεται στα ίσα του.

Αν και δεν είναι το κύριο player μου, το έχω συνδεδεμένο για να δω κι εγώ τι παίζει. Χθες βράδυ κατά τις 22:00 είδα περίπου μία ώρα βίντεο από youtube και δεν είχα κανένα κόλλημα.

Εγώ θα σας παραθέσω την δίκη μου εμπειρία με την συγκεκριμένη συσκευή. Ποτέ δεν την έχω χρησιμοποιήσει μέσω δικτύου για οποιαδήποτε θέαση αρχείων. Κατα καιρούς και σπάνια για να είναι και ειλικρινής μου κάνει διάφορα κολλήματα. Σε αυτή τη περίπτωση ο μόνος τρόπος είναι να βρει από το ρεύμα για να επανέλθει. Ρώτησα και σε προηγούμενο post μου και σε αυτό το θέμα αν το πρόβλημα το διαδικτυακό που έχει παρατηρηθεί επηρεάζει και αυτή την λειτουργία αλλά προφανώς κανένας δεν ξέρει ή δεν το είδατε αν και δεν μπορώ να καταλάβω σε τι θα μπορεί να επηρεάσει όταν βλέπεις αρχεία μόνο τοπικά. Τέλος πάντων.

τώρα η το έφτιαξαν η αυτό που έχει προταθεί (μπλοκάρισμα συγκεκριμένων ιστοτοπων της wd μέσα απ το μενού του router) στο φόρουμ τους δούλεψε,πάντως από το πρωί έχω βάλει να παίζει συνεχόμενα επεισόδια μιας σειράς και δεν έχει κολλήσει από τις εννιά το πρωί.

τώρα η το έφτιαξαν η αυτό που έχει προταθεί (μπλοκάρισμα συγκεκριμένων ιστοτοπων της wd μέσα απ το μενού του router) στο φόρουμ τους δούλεψε,πάντως από το πρωί έχω βάλει να παίζει συνεχόμενα επεισόδια μιας σειράς και δεν έχει κολλήσει από τις εννιά το πρωί.
Τι έκανες και δεν κολαει;

μου απάντησε το τεχνικό τμήμα ότι το έφτιαξαν και να το παρακολουθήσω. για δείτε και εσείς και αναφέρατε εάν όλα οκ η όχι

Άλλο ένα δίωρο χθες χωρίς πρόβλημα για μένα. Ας ελπίσουμε ότι λύθηκε το πρόβλημα και δεν θα ξανασυμβεί.

Eρωτηση απο μενα, συνδεσα εναν wd mycloud στο δικτυο μου κ δεν μου δειχνει υποτιτλους οταν κανω αναπαραγωγη στο media player. Τι γινεται σε αυτην την περιπτωση;

Τι ακριβως προβλημα δημιουργειτε οποτε ειναι down η σελιδα που εχετε αναφερει σε προηγουμενα ποστ?

Και οταν υπηρχε το προβλημα αν απενεργοποιουσες το wifi συνεχιζότανε ή οχι?

Εγώ ευτυχώς ή δυστυχώς δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα.

Δυστυχώς ,γιατί θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει θέμα με όλα τα wd , όταν είναι κάτω η σελίδα. Μάλλον αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριο. Εγώ δεν το χρησιμοποιώ πολύ και ίσως γι αυτό δεν το έχω παρατηρήσει.

Στη δεύτερη ερώτηση σου θα ήθελα κι εγώ απάντηση από κατόχους που κάνουν πιο εντατική χρήση από μένα μιας και οι διαδικτυακές δυνατότητες είναι για μένα σχεδόν άχρηστες. Μόνο η δημιουργία εξωφυλλων μου έχει φανεί χρήσιμη ως τώρα , αλλά κι αυτή πρακτικά δεν μου χρειάζεται.

Τελείωσα κι εγώ μια ταινία σήμερα, χωρίς να γίνει ούτε μια διακοπή. Φαίνεται ότι το έφτιαξαν άμεσα.

Ούτε εγώ είχα κάποιο τέτοιο θέμα, ποτέ. Βέβαια, κάνω αναπαραγωγή μόνο από USB δίσκους, δεν streamάρω από δίκτυο...

Έχει καταφέρει κανείς να κάνει το wdtv να δει ασύρματα τους σκληρούς του πισι σε win10 αλλά ΌΧΙ να έχει κάνει τοπικό λογαριασμό αλλά login με λογαριασμό Microsoft?

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk