WDTV - Ξανά στο προσκήνιο

1. Είναι πολύ υψηλότερης στάθμης (~5 V)
2. Δεν απαιτούν ιδιαίτερο τερματισμό στο άλλο άκρο της γραμμής
3. Δεν είναι κατάλληλα για μεγάλες αποστάσεις (άνω του μέτρου)
4. Επίσης, τα κυκλώματα μετατροπής TTL > Coaxial spdif και τούμπαλιν εισάγουν αρκετό jitter

Λοιπόν, επειδή δεν μου αρέσει να βιάζομαι στις δηλώσεις μου, σου απαντώ τώρα: συγκριτικά, η αναλογική του έξοδος ΤΩΡΑ ακούγεται σαν χαλασμένη μονοφωνική (!!) και ΕΝΤΕΛΩΣ ανούσια (ενώ πριν υπήρχε σαφής υπεροχή αλλά όχι ΤΟΣΟ δραματική - θετικά - διαφορά). Σου έδωσα μία τάξη μεγέθους?

Περισσότερες ηχητικές λεπτομέρειες σε επόμενο ποστ..

Προς ΤΑΣΟ: θα ανοίξεις προσεκτικά το κουτί, θα ξεκολλήσεις το οπτικό transmitter (εκεί που καρφώνει η οπτική ίνα) με τα τρία ποδαράκια, και στις δύο ακραίες θέσεις, θα πάρεις GND και TTL spdif out και θα το οδηγήσεις στο DAC σου. Θέλει όμως ρίσκο (το άνοιγμα του κουτιού)...

μ' αρέσεις...
γιατί ...ΔΕΝ καταλαβαίνεις τίποτα...!

μας βάζεις καλές ιδέες.

Σταυρο ευχαριστω για τις οδηγιες,με μικρη καθυστερηση ομως λογω εξοδου.

Λοιπον, το HDX1000 ειναι καλύτερο απο το WD στο θεμα ήχου!Ηρθε σημερα και αμεσως το δοκιμασα και το συγκρινα με το WD. Η μεγαλη διαφορα ειναι στην εικονα που δημιουργει. Σαφως πιο ανοιχτη και με λιγο περισσότερη λεπτομερεια. Ολα αυτα, παιζοντας το HDX1000 συνδεδεμενο με coaxial με το Harman και το WD με οπτικη!Αρα σαν transport εγω το θεωρω καλύτερο!Αν βαλουμε στην μεση και την ποιοτητα με το αλουμινενιο κουτι και το τηλεχειριστηριο με το μαλακο πλαστικο πισω και το γυαλιστερο μπρος (απο τα πιο ομορφα που εχω δει και πιασει σε φθηνες συσκευες) συν τις επιπλεον ευκολιες(που δυστυχως δε θα προλαβω να δοκιμασω αυριο φευγω διακοπές!) νομιζω οτι αξιζει τα λεφτα του μεχρι και το τελευταιο ευρω!
Γυριζοντας νομιζω οτι ηρθε και η ωρα του καλού dac!!

Λοιπον, το HDX1000 ειναι καλύτερο απο το WD στο θεμα ήχου!Ηρθε σημερα και αμεσως το δοκιμασα και το συγκρινα με το WD. Η μεγαλη διαφορα ειναι στην εικονα που δημιουργει. Σαφως πιο ανοιχτη και με λιγο περισσότερη λεπτομερεια. Ολα αυτα, παιζοντας το HDX1000 συνδεδεμενο με coaxial με το Harman και το WD με οπτικη!Αρα σαν transport εγω το θεωρω καλύτερο!Αν βαλουμε στην μεση και την ποιοτητα με το αλουμινενιο κουτι και το τηλεχειριστηριο με το μαλακο πλαστικο πισω και το γυαλιστερο μπρος (απο τα πιο ομορφα που εχω δει και πιασει σε φθηνες συσκευες) συν τις επιπλεον ευκολιες(που δυστυχως δε θα προλαβω να δοκιμασω αυριο φευγω διακοπές!) νομιζω οτι αξιζει τα λεφτα του μεχρι και το τελευταιο ευρω!
Γυριζοντας νομιζω οτι ηρθε και η ωρα του καλού dac!!

αδικη σύγκριση το ένα με τοσλινκ και το άλλο με ομοαξονική
ακόμα και σε μηχάνημα που έχει και τις δυό πάλι άδικη είναι.

Από που το πήρες ?