WDTV - Ξανά στο προσκήνιο

Δηλ. Σταυρο, και γω απο το Egreat 34Α (με οπτικη) παιρνω μεχρι 24/48 και οχι 24/96???

νομίζω βγάζει ac3 / dts

αλλα ακόμα και στην μουσική θα ακούσω διάφορα θεωρητικά?

Το ac3/dts δεν αναφέρεται στη μουσική.
Αν μιλάμε για δικάναλη ακρόαση, η απόδοση που θα πάρεις είναι η υψηλότερη δυνατή.

Επικοινώνησα με τον Κινέζο για το δικό μου DAC (DAC19MK3).

Μου είπε ότι το chip που μετατρέπει το COAX σε TTL σήμα είναι το 74HC04. Στη συνέχεια τροφοδοτεί το DIR9001 jitter receiver, που είπε ότι έχει το μικρότερο jitter (μόλις το 25% απ' ότι τα CS8414 ή CS8416).

Το DAC19MK3 δέχεται σήμα TTL είπε, ΑΛΛΑ καλύτερα θα ήταν να βάλω στην έξοδο του WDTV, κύκλωμα μετατροπής TTL->COAX ή μία αντίσταση 470Ω. Διότι το DSP output impedance της πηγής είναι πολύ υψηλό (είπε) και μπορεί να δημιουργήσει surge και να επηρεάσει τον ήχο! Γι' αυτό η Philips και η Sony δημιούργησαν το coaxial standard.

Τα λέει καλά ο Κινέζος; :chinese::chinese::chinese: :grinning-smiley-043

Δηλαδή το DAC σου έχει στην εισοδό του κύκλωμα spdif > TTL?
Αν είναι έτσι, θα πρέπει να οδηγήσεις το TTL από το WDTV κατευθείαν στην έξοδο του 74HC04 (πριν το DIR9001) μεσα στο DAC σου και είσαι οκ.

Έλα να ακούσεις δυναμικά και μπάσσο και μετά πες μου...

Να σου θυμίσω τα ΟΡΑ627 προ του Τζωρτζάκη με τι Μ/Σ παίζανε (στα 10 και 15 mA συνολική κατανάλωση) και τι επιδόσεις είχανε (έχουνε) ...

Εδώ που μιλάμε για 600 mA συνεχώς, δε δικαιολογήται??

και το wd τι κατανάλωση έχει?
βασικά το usb receiver, έναν προσέσορα και ....?
Το dac 150και 250 γιά δυό τάσεις 5 και 24?

άρα το wd έχει κάτι που τραβάει... μάλλον ο προσέσορας.
Τώρα γιάεξήγα
γιατί 250 VA γιάτην μικρή τάση?

βρε αφού σου απάντησε....

μην το λες ούτε του παππά...-bye--bye--bye-
χαχα

όχι δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο τύπος είναι πολύ εντάξει. Απαντάει πολύ γρήγορα. Γενικά του έχω στείλει πάρα πολλά email πριν και μετά την αγορά! Μιλάμε για πάνω από 50...

Για να τρέξει τα flac χρειάζεται επεξεργαστική ισχύς. Εξ' ου και τα 600...

Παλαιότερα, σε ένα egreat 31B που διαθέτω είχα μετρήσει την ισχύ που καταναλώνεται σε Watt, με φουλ λειτουργίες του media δηλ. να παίζει μια δύσκολη ταινία (μέσω εσωτερικού sata δίσκου), να λειτουργεί το torrent στο φουλ. Η ισχύς δεν είχε ξεπεράσει τα 18-19 βατάκια, ενώ τη χαμηλότερη την είχε όταν έπαιζε audio, γύρω στα 16-17 βατάκια.

Τώρα εάν σκεφτούμε να παίζει ένα audio αρχείο από εξωτερικό δίσκο με τη δική του τροφοδοσία, φαντάζομαι ότι η ισχύς που θα πρέπει να καταναλώνεται δεν θα περνά τα 8W και πολλά λέω (για παράδειγμα το dac που διαθέτω που διαθέτει σταθερή αλλά και μεταβαλλόμενη έξοδο δεν ξεπερνά με τίποτα τα 2.6W).
Οπότε τα πολλά VA μάλλον περιττά είναι στην τροφοδοσία...