Weapons

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    17

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
103,410
Εκεί ψηλά.....
Weapons Movie.jpg
Poster-EN

"Όταν όλα τα παιδιά της ίδιας τάξης εκτός από ένα εξαφανίζονται μυστηριωδώς την ίδια νύχτα ακριβώς
την ίδια ώρα, μια κοινότητα μένει αναρωτώμενη ποιος ή τι κρύβεται πίσω από την εξαφάνισή τους."

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Weapons - He Knows - Warner Bros. UK & Ireland
Warner Bros. UK & Ireland

Last edited by a moderator:
Όλα τα επιτυχημένα θρίλερ πάντως είχαν να κάνουν με παιδιά από την εποχή ακόμα του poltergeist.
Είναι πιασιάρικο το θέμα με παιδιά γιατί δείχνει πιο τρομακτικό με την παιδικη αθωότητα που διέπει τα παιδιά.

• Like
Reactions: vadergr
Όλα τα επιτυχημένα θρίλερ πάντως είχαν να κάνουν με παιδιά από την εποχή ακόμα του poltergeist.
Είναι πιασιάρικο το θέμα με παιδιά γιατί δείχνει πιο τρομακτικό με την παιδικη αθωότητα που διέπει τα παιδιά.
Ποιο Poltergeist, από το The Night of the Hunter του 55.

Παρα πολύ καλή, αξίζει πραγματικά. Όμως προετοιμαστείτε για σούπερ διχαστικό τελευταίο δεκάλεπτο.

Υπάρχει λογική. Απλώς εξαρτάται από το πώς θα το δεχτείς όλο αυτό που γίνεται. Αλλάζει ελαφρώς και το ύφος της ταινίας (κάνα δυο χαμόγελα μου ξεφυγαν).

• Like
Reactions: skysound
Την είδα σήμερα στο σινεμά, φοβερή ήταν, σε κράταγε στην τσίτα με μερικές σκηνές ανθολογίας…..μου άρεσε και η σπονδυλωτή μορφή της κάτι που δεν συνηθίζεται σε τέτοιου είδους ταινίες. Από τα καλύτερα θρίλερ που έχω δει εδώ και χρόνια, άνετα ένα 8,5 και ψηφίζω πολύ καλή.

Απο την αρχη εως το τελος η ταινια εχει ενα εξαιρετικο ρυθμο και σε κραταει "μεσα" της .

Πολυ καλη η σπνδυλωτη της διαρθρωση , το θεμα εντελως απαντεχο και γεματο συμβολισμους για την αμερικανικη κοινωνια

Απο την αρχη εως το τελος η ταινια εχει ενα εξαιρετικο ρυθμο και σε κραταει "μεσα" της .

Πολυ καλη η σπνδυλωτη της διαρθρωση , το θεμα εντελως απαντεχο και γεματο συμβολισμους για την αμερικανικη κοινωνια
Συμφωνώ και επαυξάνω. Ιδιαίτερη ταινία σε γενικές γραμμές με αμείωτο ενδιαφέρον σε όλη την έκταση της.
Ιδιαίτερα σημαντικό (για μένα) το blend με το dark humor που είχε. Υπήρχαν στιγμές κατα την προβολή που απ'το κοινό δεν άκουγες ούτε ανάσα και στιγμές γέλιου απ όλους χωρίς να επισκιάζεται απο αυτό.
8/10

Εμένα με χάλασε το τελευταίο δεκάλεπτο.
Το γυρίσαμε από εξορκιστή σε Μπένυ Χιλλ χωρίς λόγο και δυστυχώς είναι η γεύση που σου αφήνει στο τέλος.
Πολύ έξυπνη η ιδέα της σπονδυλωτής ταινίας, ωραία η ατμόσφαιρα, οι cult σκηνές, το όλο σενάριο και η σκηνοθεσία, με εξαίρεση το "χιουμοριστικό" τέλος (για εμένα).
Παρά το τέλος, την θεωρώ πολύ καλή.

Και το ότι έπνιγαν τη δασκάλα για κανένα τέταρτο σε όλη την ταινία και δεν πνιγόταν.

• Like
Reactions: Simos.I