Western Digital TV HD Media Player

Ε τόσα έχουν βγάλει από το μηχάνημα δεν χάνουν και κάτι να πληρώσουν δικαιώματα.

Καλημερα παιδια! Εχω το εξης προβλημα με τον dts ηχο στα mkv αρχεια: οταν παιζει ακουγεται σαν να εχει λοξυγκα,καθε 5 δευτερολεπτα κανει μια διακοπη! Μηπως ξερετε τι φταιει?

Οχι σε ολα τα αρχεια. Στα πιο πολλα παιζει σωστα χωρις διακοπες ηχου

Μόλις το πήρα 89 ευρώ + έναν WD passport elite 250GB διότι μου την σπάνε τα πήγαινε-έλα των φορτιστών και ήδη το σπίτι (tv/pc) είναι πριζομπουκωμένα.

Έκανα αναβάθμιση και πάω να τσεκάρω :)

Οχι σε ολα τα αρχεια. Στα πιο πολλα παιζει σωστα χωρις διακοπες ηχου

εχω 5 αρχεια mkv με ηχο dts και τα 5 μου παρουσιαζουν το ιδιο προβλημα δηλαδη...λοξιγκα! αρχεια mkv με ac3 φορμα ηχου δεν εχουν κανενα προβλημα! μηπως γνωριζει κανεις τη λυση????

εχω 5 αρχεια mkv με ηχο dts και τα 5 μου παρουσιαζουν το ιδιο προβλημα δηλαδη...λοξιγκα! αρχεια mkv με ac3 φορμα ηχου δεν εχουν κανενα προβλημα! μηπως γνωριζει κανεις τη λυση????
PopCorn MKV AudioConverter

εναλακτικα, μπορεις να μετατρεψεις τα αρχεια mkv σε m2ts με το tsmuxer (παλι DTS ηχος -καμια διαφορα στην ποιοτητα ηχου και εικονας)

Αυτό είναι μόνο για να μην κάνει τα ψιλοκολλήματα που λέει ο basilis.m ή και για να παίζει ο dts ήχος σε μια στερεοφωνική τηλεόραση χωρίς ενισχυτή.

Αυτό είναι μόνο για να μην κάνει τα ψιλοκολλήματα που λέει ο basilis.m ή και για να παίζει ο dts ήχος σε μια στερεοφωνική τηλεόραση χωρίς ενισχυτή.

ποιο απ'τα 2 προγραμματα εννοεις φιλε μου? θελω -αν γινετε- να κρατησω τον dts ηχο

από χθες μπήκα κι εγώ στο club των κατόχων.
Το πήρα από FNAC στα 99.Συνδέθηκε στην LG plasma με HDMI και για ήχο από το ηχοσύστημα με οπτική στον ενισχυτή.Επίσης του έβαλα έναν 500Gb HDD WD passport.
Εαν θυμάμαι καλά η version που έχει φορεμένη είναι 1.01.02. Είναι η τελευταία ή χρειάζεται αναβάθμιση?

Σίγουρα θα ακολουθήσουν κάποιες ερωτήσεις στην πορεία...

"ποιο απ'τα 2 προγραμματα εννοεις φιλε μου? θελω -αν γινετε- να κρατησω τον dts ηχο"
με το προγραμμα tsmuxer διορθωνονται τα σπασιματα στο ηχο, ο
οποιος ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ DTS αλλα χρειαζεσαι ενισχυτη 6καναλο για να
τον ακουσεις.

μπορει καποιος να μας εξηγησει γιατι καθυστερεί απο την WD το καινουργιο
firmaware? εχουν περασει 2,5 μηνες απο την τελευταια εκδοση.
τοσο δυσκολο ειναι να διορθωθουν τα προβληματα?

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

"ποιο απ'τα 2 προγραμματα εννοεις φιλε μου? θελω -αν γινετε- να κρατησω τον dts ηχο"
με το προγραμμα tsmuxer διορθωνονται τα σπασιματα στο ηχο, ο
οποιος ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ DTS αλλα χρειαζεσαι ενισχυτη 6καναλο για να
τον ακουσεις.

ναι εχω 6καναλο ενισχυτη και αφου διορθωνει τα προβληματα ολα οκ
θα ψαξω να το βρω...σ'ευχαριστω

ανακεφαλαιωνω γιατι μπερδευτικα αρκετα:
εχω αγορασει το Western Digital TV HD Media Player και το εχω συνδεσει με ενα σκληρο παλι WD! Το προβλημα που εχω ειναι το εξης: στα αρχεια mkv ακουγεται ο ηχος dts με σπασιματα καθε 5 δευτερολεπτα(μεσω του ενισχυτη που εχω) τι μπορω να κανω για να το διορθωσω αυτο και να κρατησω το dts ηχο?Δεν εχω blue-ray player για να το δω απο δισκακι αν το γραψω! Τα προγραμματα που μου προτεινετε απ'οτι ειδα ειναι για μετατροπη σε δισκακι

Όλα καλά μέχρι στιγμής με τα προβλήματα να περιορίζονται σε ότι έχετε αναφέρει έως σήμερα (πχ δεν υπάρχει το 'Α)

ΓΙΑΤΙ όμως σε όλες τις ταινίες μου οι υπότιτλοι έχουν ένα πολύυυυυυυυυυυυυ μικρό delay?