Western Digital TV HD Media Player

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

ανακεφαλαιωνω γιατι μπερδευτικα αρκετα:
εχω αγορασει το Western Digital TV HD Media Player και το εχω συνδεσει με ενα σκληρο παλι WD! Το προβλημα που εχω ειναι το εξης: στα αρχεια mkv ακουγεται ο ηχος dts με σπασιματα καθε 5 δευτερολεπτα(μεσω του ενισχυτη που εχω) τι μπορω να κανω για να το διορθωσω αυτο και να κρατησω το dts ηχο?Δεν εχω blue-ray player για να το δω απο δισκακι αν το γραψω! Τα προγραμματα που μου προτεινετε απ'οτι ειδα ειναι για μετατροπη σε δισκακι

To PopCorn MKV AudioConverter που σου προτειναν δεν κανει μετατροπη σε δισκακι!!!!Ακολουθισε τις οδηγιες εκει που λεει: 2. Cleanup track using PopCorn MKV AudioConverterκαι θα φτιαχτει το προβλημα που αντιμετωπιζεις

http://wdtv.wetpaint.com/page/Audio+issues

Last edited:
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

ΓΙΑΤΙ όμως σε όλες τις ταινίες μου οι υπότιτλοι έχουν ένα πολύυυυυυυυυυυυυ μικρό delay?

Το παρατήρησα και εγώ και νόμιζα ότι ήταν η ιδέα μου
αλλά τώρα που το αναφέρεις ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Στο pc όταν τσεκάρω το αρχείο έχουν πλήρη συγχρονισμό
αλλά στο WD υπάρχει αυτή η πολύ μικρή σπαστική καθυστέρηση.
Αν ξέρει κάτι κάποιος για αυτό ας μας δώσει τα φώτα του.

από χθες μπήκα κι εγώ στο club των κατόχων.
Το πήρα από FNAC στα 99.Συνδέθηκε στην LG plasma με HDMI και για ήχο από το ηχοσύστημα με οπτική στον ενισχυτή.Επίσης του έβαλα έναν 500Gb HDD WD passport.
Εαν θυμάμαι καλά η version που έχει φορεμένη είναι 1.01.02. Είναι η τελευταία ή χρειάζεται αναβάθμιση?

Σίγουρα θα ακολουθήσουν κάποιες ερωτήσεις στην πορεία...
Αυτη ειναι η τελευταια εκδοση.
Μεχρι τελος του μηνα η καινουργια εκδοση.

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Το παρατήρησα και εγώ και νόμιζα ότι ήταν η ιδέα μου
αλλά τώρα που το αναφέρεις ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Στο pc όταν τσεκάρω το αρχείο έχουν πλήρη συγχρονισμό
αλλά στο WD υπάρχει αυτή η πολύ μικρή σπαστική καθυστέρηση.
Αν ξέρει κάτι κάποιος για αυτό ας μας δώσει τα φώτα του.

Τελικά καθώς μου το κάνει σε όλα σχεδόν τα Mkv/srt, βρήκα την γρήγορη και αξιόπιστη λύση μέχρι να διορθωθεί με κάποιο νέο firmware.

Φορτώνω το srt και το mkv στο mkvmerge και σε 4 λεπτά έχω ένα νέο Mkv το οποίο στο container του περιλαμβάνει και τους υπότιτλους. Συγχρονισμός ΑΨΟΓΟΣ

"Φορτώνω το srt και το mkv στο mkvmerge και σε 4 λεπτά έχω ένα νέο Mkv το οποίο στο container του περιλαμβάνει και τους υπότιτλους. Συγχρονισμός ΑΨΟΓΟΣ"
με αυτο το τροπο δεν θα μπορεις να μεγαλωνεις ή να μικραινεις τους υποτιτλους.

"Φορτώνω το srt και το mkv στο mkvmerge και σε 4 λεπτά έχω ένα νέο Mkv το οποίο στο container του περιλαμβάνει και τους υπότιτλους. Συγχρονισμός ΑΨΟΓΟΣ"

με αυτο το τροπο δεν θα μπορεις να μεγαλωνεις ή να μικραινεις τους υποτιτλους.

το ξέρω, αλλά δεν με ενοχλεί καθώς το μέγεθος των υπότιτλων είναι μια χαρά (για μένα). Τώρα πάλι αν στο μέλλον αλλάξω προβολικό μέσο, υπάρχει το demux, επίσης διαδικασία 4 λεπτών όπου μπορώ έυκολα να "βγάλω" ξανά τους υπότιτλους

Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

To PopCorn MKV AudioConverter που σου προτειναν δεν κανει μετατροπη σε δισκακι!!!!Ακολουθισε τις οδηγιες εκει που λεει: 2. Cleanup track using PopCorn MKV AudioConverterκαι θα φτιαχτει το προβλημα που αντιμετωπιζεις

http://wdtv.wetpaint.com/page/Audio+issues[/quote

ακολουθω τις οδηγιες βημα-βημα αλλα δεν καταφερα τιποτα εδω και 1 ωρα! Μου βγαζει σφαλμα σε μια διαδρομη αρχειου!

πρέπει να επιλέξεις τα αρχεία, πάνω (κουμπάκι αριστερά πάνω, δίπλα σε κάθε αρχείο) που είναι κοκινισμένα. Σε πάει στο αντίστοιχο site για download και επιλέγεις μετά την τοποθεσία που κατέβασες το αντίστοιχο αρχείο/πρόγραμμα

και εγώ στην αρχή κόλλησα αλλά μετά το έκανε κανονικά

πρέπει να επιλέξεις τα αρχεία, πάνω (κουμπάκι αριστερά πάνω, δίπλα σε κάθε αρχείο) που είναι κοκινισμένα. Σε πάει στο αντίστοιχο site για download και επιλέγεις μετά την τοποθεσία που κατέβασες το αντίστοιχο αρχείο/πρόγραμμα

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

δεν μπορω με τιποτα να βγαλω ακρη!
σ'ευχαριστω

Το ξερω οτι μπορει να ειναι λιγι παιδεψιαρικο αλλα αν σου βγαζει κοκκινα κουτακια ακολουθησε τις οδηγιες του Στελιου και στο τελος θα τα καταφερεις.Τα ειχα βρει και γω δυσκολα στην αρχη με το προγραμμα αυτο αλλα στο τελος τα καταφερα και δουλεψε μια χαρα.

Από σήμερα είμαι και εγώ κάτοχος αυτού του μαγικού κουτιού...
Αν και δεν πρόλαβα ακόμη να το ξε-ψαχνίσω όσο θα ήθελα, έχω μια απορία.
Σε εσάς είχε αυτή την βάση για τον Passport? Γιατί σε εμένα δεν την είχε.
Ξέρω ότι δεν είναι τίποτα το φοβερό, απλά το είχα σχεδιασμένο στο μυαλό μου να το έχω στημένο με τον σκληρό στη βάση του.

Σε μενα την είχε την βάση και με βόλεψε πολύ γιατι ήδη ειχα ενα passport essential

Από σήμερα είμαι και εγώ κάτοχος αυτού του μαγικού κουτιού...
Αν και δεν πρόλαβα ακόμη να το ξε-ψαχνίσω όσο θα ήθελα, έχω μια απορία.
Σε εσάς είχε αυτή την βάση για τον Passport? Γιατί σε εμένα δεν την είχε.
Ξέρω ότι δεν είναι τίποτα το φοβερό, απλά το είχα σχεδιασμένο στο μυαλό μου να το έχω στημένο με τον σκληρό στη βάση του.

Για παρε κανενα τηλεφωνο εκει που το πηρες, και αν δε βγαλεις ακρη παρε στο service πρωτη φορα το διαβαζω αυτο. Για κοιτα και το κουτι του απεξω, δε γραφει οτι το περιεχει? Απο που το πηρες?

τελικά το Mkvmerge & το PopCorn (thanks mpidis) με έχουν σώσει

Έχοντας δει 3 ταινίες μέχρι τώρα (including 1080p / DTS) οι υπότιτλοι ήταν τέλεια συγχρονισμένοι, το "Α" στην θέση του και κανένα σπάσιμο στην κίνηση. Ο δε ήχος DTS πλέον χωρίς καμία στιγμιαία διακοπή. Είμαι ένας ευχαριστημένος αγοραστής :)

Αυτό που με έχει μπερδέψει είναι το εξής και θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την βοήθεια σας...

1. Όταν ένα αρχείο είναι 1280xοτιδήποτε στα 23,97 fps βάζω 720p 60hz
2. Όταν ένα αρχείο είναι 1280xοτιδήποτε στα 25 fps βάζω 720 50hz
3. Όταν ένα αρχείο είναι 1920xοτιδήποτε στα 23,97 τι βάζω? 1080p 60hz ή 1080p 24hz?

Ευχαριστώ !!

Το WD υποστηρίζει το YAMJ??? (Yet another Movie Jukebox?) όπως κάνουν τα αλλά NMT players?

τελικά το Mkvmerge & το PopCorn (thanks mpidis) με έχουν σώσει

Έχοντας δει 3 ταινίες μέχρι τώρα (including 1080p / DTS) οι υπότιτλοι ήταν τέλεια συγχρονισμένοι, το "Α" στην θέση του και κανένα σπάσιμο στην κίνηση. Ο δε ήχος DTS πλέον χωρίς καμία στιγμιαία διακοπή. Είμαι ένας ευχαριστημένος αγοραστής :)

Αυτό που με έχει μπερδέψει είναι το εξής και θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την βοήθεια σας...

1. Όταν ένα αρχείο είναι 1280xοτιδήποτε στα 23,97 fps βάζω 720p 60hz
2. Όταν ένα αρχείο είναι 1280xοτιδήποτε στα 25 fps βάζω 720 50hz
3. Όταν ένα αρχείο είναι 1920xοτιδήποτε στα 23,97 τι βάζω? 1080p 60hz ή 1080p 24hz?

Ευχαριστώ !!

To ιδανικό θα ήταν το 24hz, αλλά είναι θέμα καθαρά τηλεόρασης. Αν το υποστηρίζει 24 αν όχι 60!!!

To ιδανικό θα ήταν το 24hz, αλλά είναι θέμα καθαρά τηλεόρασης. Αν το υποστηρίζει 24 αν όχι 60!!!

ok, η δική μου τηλεόραση υποστηρίζει 24.

Οπότε όλα τα 1080 23,97FPS αρχεία, θα τα δηλώνω 1080p 24hz στο WD.