Western Digital TV HD Media Player

Παιδια καμια φορα οταν συνδεω το wd tv σε μια 40αρα Samsung μου κανει σπασιματα η εικονα με την εννοια οτι μαυριζει για 2-3 δευτερολεπτα και μετα ξαναφτιαχνει.Συνηθως μετα απο λιγη ωρα σταματαει αλλα σημερα σε ενα εργο που εβαλα να δει ο πατερας μου μου ελεγε οτι το εκανε κατα την διαρκεια σχεδον ολη της ταινιας.Το resolution το εχω στο auto.Τι λετε οτι μπορει να φταιει?
Ειναι το ιδιο σαν να βγαζεις και να ξαναβαζεις το καλωδιο HDMI?
Κουνησε λιγο το καλωδιο HDMI εκει που μπαινει στο WD μπορει να μην παταει καλα (το βυσμα του WD ειναι λιγο βαθυ και μερικα καλωδια HDMI δεν πατανε μεσα καλα), αν δεις οτι αναπαραγεις ετσι το προβλημα παρε το καλωδιο της equip...

Θα μας κουφάνεις furious99, εσύ έχεις γίνει προφέσορας στο WDTV... :flipout:

Αυτό είναι στάνταρ για το καλώδιο; Εντελώς τυχαία χρησιμοποιώ αυτό το καλώδιο στο συγκεκριμένο μηχανάκι, αν ισχύει αυτό που λες όμως, δεν κινδυνεύουμε να προκαλέσουμε ζημιά σε "ρηχά" HDMI με αυτό; -bye-

βλέποντας κάποιες ταινίες σε 720p κι έχοντας ρυθμισμένο στο auto την ανάνυση του WD, η εικόνα κάνει έντονα το φαινόμενο του polarization.
H tv μου είναι η LG PLASMA TV 50PX4R 50''.
Πιστεύετε πως κάποια ρύθμιση μπορεί να βελτιώσει την εικόνα?

Παιδια καπου θα το εχετε αναφερει μαλλον αλλα αν θελει καποιος να μου πει..

παιζει 24 /96 24/192 απο τις ψηφιακες τωρα ? Βγηκε καποιο firmware που να διορθωνει το πιο πανω ? Αν οχι εχουμε καμμια ενημερωση για το ποτε μπορει να γινει αυτο ?

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Παιδια καπου θα το εχετε αναφερει μαλλον αλλα αν θελει καποιος να μου πει..

παιζει 24 /96 24/192 απο τις ψηφιακες τωρα ? Βγηκε καποιο firmware που να διορθωνει το πιο πανω ? Αν οχι εχουμε καμμια ενημερωση για το ποτε μπορει να γινει αυτο ?

οχι σε ολα

Θα μας κουφάνεις furious99, εσύ έχεις γίνει προφέσορας στο WDTV... :flipout:

Αυτό είναι στάνταρ για το καλώδιο; Εντελώς τυχαία χρησιμοποιώ αυτό το καλώδιο στο συγκεκριμένο μηχανάκι, αν ισχύει αυτό που λες όμως, δεν κινδυνεύουμε να προκαλέσουμε ζημιά σε "ρηχά" HDMI με αυτό; -bye-

Ζημια δεν κανεις εκτος στα νευρα σου...
Πρεπει να το δεις για να καταλαβεις... Κουνωντας λιγο το καλωδιο εκει που μπαινει στο WD, κλειδωνει-ξεκλειδωνει το σημα... Το ειχε φιλος με noname καλωδιο, ενα παιδι σε αλλο forum με καινουριο καλωδιο Hama που πηρε απο το Πλαισιο, και εχει αναφερθει και στο avsforum... Αλλαγη συσκευης και το προβλημα συνεχιζεται, γιατι φταιει το καλωδιο (λιγα καλωδια βεβαια οχι ολα)...
Η πλακα ειναι οτι και το βυσμα της οπτικης ινας εχει ενα θεμα, ειναι πολυ στενο!
γενικα δηλαδη το WD εχει ενα θεμα με τις... τρυπες του :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Ζημια δεν κανεις εκτος στα νευρα σου...
Πρεπει να το δεις για να καταλαβεις... Κουνωντας λιγο το καλωδιο εκει που μπαινει στο WD, κλειδωνει-ξεκλειδωνει το σημα... Το ειχε φιλος με noname καλωδιο, ενα παιδι σε αλλο forum με καινουριο καλωδιο Hama που πηρε απο το Πλαισιο, και εχει αναφερθει και στο avsforum... Αλλαγη συσκευης και το προβλημα συνεχιζεται, γιατι φταιει το καλωδιο (λιγα καλωδια βεβαια οχι ολα)...
Η πλακα ειναι οτι και το βυσμα της οπτικης ινας εχει ενα θεμα, ειναι πολυ στενο!
γενικα δηλαδη το WD εχει ενα θεμα με τις... τρυπες του :ernaehrung004:

το'χω διαπιστωσει και γω με το hdmi αν κουνηθει χανει το σημα,εχω νο νειμ καλωδιο

Αν ειναι να πληρωνουμε το καλωδιο στη μιση τιμη που κανει το WD τοτε βραστα μη πω τιποτα αλλο

Υπερβολές, το καλώδιο που αναφέρει ο furious99 δεν είναι ακριβό, 9 ευρά έχει...

Μπα και το δικό μου δεν ήταν ιδιαίτερα ακριβό, ούτε θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό το πρόβλημα, διότι αυτό παρουσιάζεται μόνο όταν πειράξω κάτι στο WD π.χ. αν βγάλω/βάλω μία εξωτερική συσκευή.....αφού είμαι εκεί έτσι κι αλλιώς σιγουρεύομαι οτι το ΗDMI είναι καλά στη θέση του και όλα οκ.

Το εκνευριστικό για μένα είναι ότι με το OFF δεν κλείνει 100%, πρέπει να το βγάλεις από τη πρίζα και πρέπει να απενεργοποιήσω νωρίτερα την εξωτερική συσκευή. Και χειρότερα όταν θέλεις να το ενεργοποιήσεις, πάλι βάλτο στη πρίζα και για να διαβάσει την εξωτερική συσκευή πρέπει να βγάλεις και να ξαναβάλεις το USB καλώδιο της. Αυτό είναι πράγματι εκνευριστικό....με το OFF έπρεπε να κλείνουν όλα και με το ON να ανοίγουν όλα.

Aλλαξα σημερα το hdmi Καλωδιο της τηλεορασης που μου εκανε σπασιματα και πηρα αυτο απο το e-shop.Ελπιζω να κανει την δουλεια του.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.752030

Furious99,το καλωδιο ειχε μπει μια χαρα στη θεση του και παντα το ελεγχω διοτι ειχα διαβασει παλιοτερο αναλογο μυνημα σου που το αναφερες.Ελπιζω τωρα με το καινουργιο να μην ξαναεμφανιστει το ιδιο προβλημα.Thanks παντως για τις συμβουλες και την βοηθεια που παρεχεις σε οποιον εχει αποριες.

Σημερα ειχα δυστυχως και το πρωτο αρχειο 1080p που το wd tv δεν καταφερε να παιξει.Ειναι η ταινια TRansformers και εχει σχεση με αυτο που λεγατε χθες για το format profile και ta refRAMES.Το συγκεκριμενο αρχειο εχει λοιπον 5.1 profile και τα ReFrames ειναι 12!!Με το που το εβαλα ολη η εικονα ηταν πιξελιασμενη και φυσικα δεν βλεποτανε το εργο.Υπαρχει περιπτωση να το διορθωσουν με το επομενο update?

Σημερα ειχα δυστυχως και το πρωτο αρχειο 1080p που το wd tv δεν καταφερε να παιξει.Ειναι η ταινια TRansformers και εχει σχεση με αυτο που λεγατε χθες για το format profile και ta refRAMES.Το συγκεκριμενο αρχειο εχει λοιπον 5.1 profile και τα ReFrames ειναι 12!!Με το που το εβαλα ολη η εικονα ηταν πιξελιασμενη και φυσικα δεν βλεποτανε το εργο.Υπαρχει περιπτωση να το διορθωσουν με το επομενο update?

Το τσιπάκι που φοράει το WD.hdtv έχει κάποια όρια σαν hardware τα οποία δεν μπορούν να ξεπεραστούν όσα firmware και να βγούνε. Στην πράξη τα specifications της Sigma Designs μιλάνε επίσημα μόνο για L4.1 υποστήριξη ασχέτως αν υποστηρίζουν και L5.1 μέχρι κάποιο επίπεδο ref frames ...

Ταινίες σαν και αυτή που βρήκες εσύ είναι (re*en)coded δίχως να λαμβάνεται υπόψιν η οσο το δυνατόν ευρύτερη συμβατότητα με συσκευές αναπαραγωγής HD υλικού.

Πάλι υπάρχει workaround όπως π.χ. να το κάνεις recode με κάποιο πρόγραμμα όπως το Ripbot264 (χρονοβόρο) ή να το μετρέψεις σε M2ts ...

Καλημέρα σε όλους. Δεν μπορώ να κατεβάσω το audio converter, το AVG μου δείχνει ιό. Κάποια λύση ???

Αγόρασα έναν σκληρό 1,5 ΤΒ και το WD δεν τον έβλεπε.
Στην απελπισία μου και μετά από πολλές προσπάθειες έκανα το εξής.
Από έναν μικρό δίσκο που τον έβλεπε κανονικά αντέγραψα το αρχείο wd_tv και το αντικατέστησα στον σκληρό 1,5 ΤΒ.
Τώρα όλα οκ. τον βλέπει κανονικά.

θα μπορούσες να το σβήσεις χωρίς αντικατάσταση
το ίδιο είναι. θα δημιουργηθεί νέο.

Από σήμερα είμαι και εγώ κάτοχος αυτού του μαγικού κουτιού...
Αν και δεν πρόλαβα ακόμη να το ξε-ψαχνίσω όσο θα ήθελα, έχω μια απορία.
Σε εσάς είχε αυτή την βάση για τον Passport? Γιατί σε εμένα δεν την είχε.
Ξέρω ότι δεν είναι τίποτα το φοβερό, απλά το είχα σχεδιασμένο στο μυαλό μου να το έχω στημένο με τον σκληρό στη βάση του.

Καλησπέρα παιδιά, σήμερα παρέλαβα κι εγώ τον μικρό media player! Δοκίμασα διάφορα format σε video...και όλα δείχνουν να δουλεύουν μια χαρά!
Στην συσκευασία δεν υπήρχε η βάση για τον σκληρό δίσκο (Το κουτί δεν αναφέρει τίποτα για την βάση). Επίσης μέσα στη συσκευασία είχε και αντάπτορα για μπρίζα αγγλικού τύπου(το αναφέρω γιατί ενδεχομένως να υπάρχουν διάφορα είδη συσκευασιών, κάποια εκ των οποίων να περιλαμβάνουν τη βάση και κάποια όχι)