Western Digital TV HD Media Player

Επειδή δεν είμαι και ο μάστερ σε αυτά τα θέματα, μπορεί κάποιος να μου απαντήσει απλά για να πάω να το πάρω?

Σε ποιές ταινίες 1080p το wd tv hd παίζει με σπασίματα και σε ποιές παίζει τέλεια? Για να ξέρουμε τί γίνεται δηλαδή. Ευχαριστώ

Υ.Γ.Πήρα mediamarkt ρέντη και ρώτησα. Έχει 10 τελευταία κομμάτια στα 99 ευρώ!

DTS, εξωτερικο DVD, εξωτερικο bluray στο WD δεν προκειται ποτε να μπουν. Για ολα τα παραπανω πρεπει να πληρωθουν φραγκα για licencing για ολες τις συσκευες που εχουν πουληθει μεχρι τωρα και ολα τα χρηματα μαζι. Στελνει π.χ. η DTS Labs φιρμανι και λεει εχετε πουλησει 100.000 συσκευες με DTS downmix - ριξτε 10$ (υποθετικο νουμερο) για καθε συσκευη = 1.000.000$ Ακομα και για τα μενου στα DVDiso ισως και γι´αυτα να απαιτειται αδεια, αυτο δεν το ξερω, παντως για τα παραπανω απαιτειται σιγουρα...

Επειδή δεν είμαι και ο μάστερ σε αυτά τα θέματα, μπορεί κάποιος να μου απαντήσει απλά για να πάω να το πάρω?
Σε ποιές ταινίες 1080p το wd tv hd παίζει με σπασίματα και σε ποιές παίζει τέλεια? Για να ξέρουμε τί γίνεται δηλαδή. Ευχαριστώ

http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=720069&postcount=342

Διάβασα:τα 1920x1080 με 6reference frames δεν παιζουν σωστα...

Αυτό είναι τελειωτικό ή είναι θέμα κάποιου update ή firmware? θα διορθωθεί αυτό στο μέλλον?

Διάβασα:τα 1920x1080 με 6reference frames δεν παιζουν σωστα...

Αυτό είναι τελειωτικό ή είναι θέμα κάποιου update ή firmware? θα διορθωθεί αυτό στο μέλλον?

Τα ορια ηταν χαμηλοτερα και με το 1ο firmware update που βγηκε εφτασαν εκει που ειναι τωρα, οποτε ειναι και θεμα firmware. Αλλα κρινοντας απο τα NMT που εχουν το ιδιο Sigmatel τσιπακι και ζοριζονται στα 1920x1080 >5 reference frames παρα τα συνεχη software update, δεν ξερω αν μπορουν να κανουν και πολλα πραγματα. Ελπιζω να μας εκπληξουν ευχαριστα οπως με το 1o firmware update ή να βγαινουν περισσοτερα dxva compliant releases...

Το μηχανακι παιζει ιδιαιτερα καλα τα dvix (upscaling), η ειναι ιδεα μου ;

Κατι κανει (τσιμπαει κυριως το sharpness κλπ.) αλλα στα divx δεν υπαρχουν πολλα περιθωρια για upscaling...
Στα DVD ενα dvd player με upscaling ή το XBOX360 κανει λιγο καλυτερη δουλεια απο οσο ειδα...
Λογικο ειναι να μην ειναι ιδιαιτερα καλο σε αυτα μια και το τσιπακι της Sigmatel ειναι προσανατολισμενο εκ κατασκευης κυριως στην απεικονιση HD υλικου...

Παιδιά κατέβασα το resident evil degenaration 1080p, το έβαλα και μου λέει audio channel 1 not supported! Τί παίζεται? Έχω συνδέση οπτική ίνα στον νέο μου denon 1909 αλλά δεν παίζει ήχο! Το prison break 720p μου παίζει κανονικά με ήχο στα ηχεία μου μέσω του ενισχυτή. Καμία βοήθεια?

Και κάτι άλλο που παρατήρησα. Κάτω από τους υπότιτλους εμφανίζονται και εξαφανίζονται κάτι μικρές μαύρες κουκίδες. Άλλωτε είναι 5, άλλη φορά 4, άλλη 1. Σας έχει συμβεί αυτό? Μου εμφανίστηκε και σε 720p και σε 1080p video...Τί να πω. Παίζει ρόλο που το βλέπω στην 70αρα μου sony sxrd ή που το βλέπω από usb stick 8gb?

Κατι κανει (τσιμπαει κυριως το sharpness κλπ.) αλλα στα divx δεν υπαρχουν πολλα περιθωρια για upscaling...
Στα DVD ενα dvd player με upscaling ή το XBOX360 κανει λιγο καλυτερη δουλεια απο οσο ειδα...
Λογικο ειναι να μην ειναι ιδιαιτερα καλο σε αυτα μια και το τσιπακι της Sigmatel ειναι προσανατολισμενο εκ κατασκευης κυριως στην απεικονιση HD υλικου...
Μου εδωσες ιδεα να δοκιμασω το ps3 να δω αν θα ειναι καλυτερα,thanks -bye-

Νομιζω το μεγαλυτερο προβλημα της συσκευης ειναι η ελλειψη "Go to", δηλ. η απευθειας μεταβαση σε συγκεκριμενο χρονικο σημειο. Αν θελω να δω π.χ. το μισο Ben Hur σημερα και το αλλο μισο αυριο, πως θα το φτασω στη μεση??

αυτό γίνεται αυτόματα αφού όταν κόψεις τη προβολή μιας ταινιας, κλείσεις τη συσκευή ή αρχίσεις άλλη ταινία και μετά ξαναγυρίσεις σε αυτόν έχει επιλογή resume ή play από την αρχή.

Για πληροφόρηση:
Χθες που το πήρα από Media Markt Ρέντη στις 7 η ώρα το απόγευμα, είχε άλλα 6-7 κομμάτια πάνω σε ένα τραπέζι με ένα χαρτόνι που λέει πάνω 99 ευρώ με κόκκινα γράμματα. Προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε να βρείτε σήμερα αν πατε. Ο πωλητής μου είπε ότι γίνεται πανικός με αυτά! Και δεν έχει άδικο...

Και μια ερώτηση. Στείλατε email στην WD, για τους πούμε για κάποια λαθάκια στους ελληνικούς υπότιτλους (το Α κεφαλαίο που τονίζεται δεν φαίνεται-το Θ μέσα στον κύκλο του έχει ένα Η στο οριζόντιο αντί για μια γραμμούλα κλπ), όπως και στο ότι, κάποια 1080p βιντεο βγάζουν audio channel 1 (unsupported) και δεν παίζουν ήχο? Και γνωρίζουμε πότε θα βγει ένα πιθανό νέο firmware?

Σόρρυ αν έχουν ειπωθεί πάλι...

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Παιδιά κατέβασα το resident evil degenaration 1080p, το έβαλα και μου λέει audio channel 1 not supported!
Επειδή πρόσφατα κατέβασα κι εγώ από κάπου αυτόν τον τίτλο και "την πάτησα" γιατί είχε μόνο ένα audio channel (Dolby Digital) στα... ρώσικα, το δικό σου ξέρεις ότι είναι στα αγγλικά;
(Όχι ότι παίζει ρόλο σε αυτό που ρωτάς)

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

αυτό γίνεται αυτόματα αφού όταν κόψεις τη προβολή μιας ταινιας, κλείσεις τη συσκευή ή αρχίσεις άλλη ταινία και μετά ξαναγυρίσεις σε αυτόν έχει επιλογή resume ή play από την αρχή.

Αν βγαλεις τη συσκευη απο το ρευμα το ξεχναει το σημειο και στο παιζει μονο απο την αρχη...

Εντάξει μωρέ, είναι κι αυτό ένα αβαντάζ, το να μπορεί να θυμάται, έστω όσο είναι συνεχώς στο ρεύμα (πράγμα σύνηθες άλλωστε), το "πού" σταμάτησε η αναπαραγωγή ενός τίτλου (αλήθεια μέχρι πόσους μαζί άραγε θυμάται;) και να σε ρωτά, αν τον ξαναδείς, το αν θες να στον συνεχίσει από το ίδιο σημείο ή από την αρχή.
Αλλά το να μην έχει τρόπο μεταφοράς μέσα στον τίτλο, βάσει συγκεκριμένης χρονικής επιλογής (time seek) του χρήστη, είναι σοβαρή έλλειψη.
Δεν έχουν που δεν έχουν κεφάλαια όλα αυτά τα φορμάτ που βλέπουμε πλέον, να μη μπορείς ούτε έτσι να πας κάπου άμεσα και συγκεκριμένα, κρίμα είναι.

Παιδιά εγώ πάντως κάποια σπασιματάκια τα παρατηρώ. Και σε 720p και σε 1080p. Είναι φυσιολογικό αυτό? Μήπως είναι επειδή τα βλέπω από memory stick και όχι ακόμα από φορητό σκληρό?

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Παιδιά εγώ πάντως κάποια σπασιματάκια τα παρατηρώ. Και σε 720p και σε 1080p. Είναι φυσιολογικό αυτό? Μήπως είναι επειδή τα βλέπω από memory stick και όχι ακόμα από φορητό σκληρό?
Καλό θα ήταν πάντως να δοκίμαζες έστω και από άλλο memory stick.

Και μια ερώτηση. Στείλατε email στην WD, για τους πούμε για κάποια λαθάκια στους ελληνικούς υπότιτλους (το Α κεφαλαίο που τονίζεται δεν φαίνεται-το Θ μέσα στον κύκλο του έχει ένα Η στο οριζόντιο αντί για μια γραμμούλα κλπ), όπως και στο ότι, κάποια 1080p βιντεο βγάζουν audio channel 1 (unsupported) και δεν παίζουν ήχο? Και γνωρίζουμε πότε θα βγει ένα πιθανό νέο firmware?

Σόρρυ αν έχουν ειπωθεί πάλι...

Είσαι σίγουρος ότι έχεις το τελευταίο firmware?

DTS, εξωτερικο DVD, εξωτερικο bluray στο WD δεν προκειται ποτε να μπουν. Για ολα τα παραπανω πρεπει να πληρωθουν φραγκα για licencing για ολες τις συσκευες που εχουν πουληθει μεχρι τωρα και ολα τα χρηματα μαζι. Στελνει π.χ. η DTS Labs φιρμανι και λεει εχετε πουλησει 100.000 συσκευες με DTS downmix - ριξτε 10$ (υποθετικο νουμερο) για καθε συσκευη = 1.000.000$ Ακομα και για τα μενου στα DVDiso ισως και γι´αυτα να απαιτειται αδεια, αυτο δεν το ξερω, παντως για τα παραπανω απαιτειται σιγουρα...

Για να μπει υποστήριξη εξωτερικού DVD drive δεν χρειάζεται licensing. Υποψιάζομαι ότι είναι θέμα πολιτικής της WD, μιας και ήδη υπάρχει ακόμα και κουμπί eject (το οποίο για την ώρα χρησιμοποιείται μόνο για τους δίσκους).

Είμαι επίσης αρκετά σίγουρος ότι δεν χρειάζεται license ούτε για τα menu των DVD.

Το DTS και τα BluRay όντως κοστίζουν, και το BluRay ειδικά φοβάμαι ότι δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί και λόγω hardware.