Western Digital TV HD Media Player

Καλημέρα σε όλους
Παραθέτω τις εντυπώσεις μου σαν νέος κάτοχος WD TV HD
1.Ευκολη αναβάθμιση
2.Εικόνα από mkv σε 720p πολύ καλή σε TV και προβολέα (τον παλιό 1280Χ720 SANYO Z2)
3.Ηχος dts από οπτική σε ενισχυτή ικανοποιητικός.

Οι ερωτήσεις/προβλήματα μου για τα οποία παρακαλώ όσους κατέχουν να βοηθήσουν
1.Δεν μπορώ να ακούσω dts.wav αρχείο-δηλαδή αρχείο ήχου κωδικοποιημένο σε dts.Μεχρι τώρα δημιουργούσα cd από το PC και έπαιζε από τον ενισχυτή πολυκάναλο ήχο dts)
2.Δεν μπορώ να αναπαράγω ISO αρχεία (είτε ήχου είτε εικόνας) που φτιάχνω απο διάφορα προγράμματα.
3.Ποιος θεωρείται ο καλύτερος τρόπος για να αναπαραγωγή DVD (έχω καταφέρει μόνο να δώ VOB αρχεία χωρίς υπότιτλους)

Κάθε βοήθεια και παρατήρηση δεκτή

Καλημέρα σε όλους
Παραθέτω τις εντυπώσεις μου σαν νέος κάτοχος WD TV HD
1.Ευκολη αναβάθμιση
2.Εικόνα από mkv σε 720p πολύ καλή σε TV και προβολέα (τον παλιό 1280Χ720 SANYO Z2)
3.Ηχος dts από οπτική σε ενισχυτή ικανοποιητικός.

Οι ερωτήσεις/προβλήματα μου για τα οποία παρακαλώ όσους κατέχουν να βοηθήσουν
1.Δεν μπορώ να ακούσω dts.wav αρχείο-δηλαδή αρχείο ήχου κωδικοποιημένο σε dts.Μεχρι τώρα δημιουργούσα cd από το PC και έπαιζε από τον ενισχυτή πολυκάναλο ήχο dts)
2.Δεν μπορώ να αναπαράγω ISO αρχεία (είτε ήχου είτε εικόνας) που φτιάχνω απο διάφορα προγράμματα.
3.Ποιος θεωρείται ο καλύτερος τρόπος για να αναπαραγωγή DVD (έχω καταφέρει μόνο να δώ VOB αρχεία χωρίς υπότιτλους)

Κάθε βοήθεια και παρατήρηση δεκτή

καλησπερα σε ολους
ερωτηση: εχει τυχει σε καποιον απο εσας να δει την ταινια "meet dave"? σε mkv κανει περιεργα σπασιματα στον ηχο (dts). ειναι η μοναδικη ταινια που τον κανει αυτο ενω στον υπολογιστη παιζει κανονικα. μηπως ξερει κανεις τι φταιει???

Καλημέρα παιδιά.
Είμαι ένας ευτυχισμένος κάτοχος του συγκεκριμένου μηχανήματος και μπορώ να πω πως υπερκαλύπτει τις ανάγκες μου εώς τώρα.
Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω και θα ήθελα τα φώτα σας είναι το εξής.
Δεν μου εμφανίζει τους ενσωματομένους υπότιτλους που έχω περάσει σε divx αρχεία με το πρόγραμμα aviaddxsubs.
Το πρόβλημα είναι πως λόγω του dvd player που είχα,δεν έπαιζε ξεχωριστά αρχεία srt και αναγκαστικά τα ενσωμάτωνα για να τα βλέπω.
Ουσιαστικά έχω 350+ ταινίες divx με ενσωματωμένους υπότιτιτλους με το πρόγραμμα aviaddxsubs,όπου ο wd player δεν μου τους εμφανίζει.Τα φώτα σας παιδιά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εγώ είμαι περίεργος, τί από όλα αυτά που τους έχουμε τονίσει, θα φτιάξουν στο επόμενο firmware...Όταν το βγάλουν...

από αυτά που έχετε τονίσει, έχει μπει κανείς στον κόπο να τους τα στείλει με email ή απλά περιμένετε να μπει η wd στο avclub για να δει τα παράπονά σας???

εμένα που δεν με ενοχλεί τίποτα, παρά μόνο λίγο το dts, έχω κάποιο πρόβλημα?

Δεν μου εμφανίζει τους ενσωματωμένους υπότιτλους που έχω περάσει σε divx αρχεία με το πρόγραμμα aviaddxsubs.

Δεν υποστηριζονται αυτοι οι υποτιτλοι...

καλησπερα σε ολους
ερωτηση: εχει τυχει σε καποιον απο εσας να δει την ταινια "meet dave"? σε mkv κανει περιεργα σπασιματα στον ηχο (dts). ειναι η μοναδικη ταινια που τον κανει αυτο ενω στον υπολογιστη παιζει κανονικα. μηπως ξερει κανεις τι φταιει???

Περασε την ταινια απο το popcorn audioconverter και επελεξε "Convert to dolby digital", "preserve DTS track" και "cleanup track". Μαλλον ο AC3 ηχος δε θα κανει σπασιματα...

Συνδεσα το WD TV στον προβολεα μου EPSON TW700 και εχω την εντυπωση οτι η εικονα ειναι πολυ σκοτεινη .Εχει προσεξει κανεις κατι αναλογο?

για το φιλο mare96
τετοια "σπασιματα" στον ηχο DTS ,"διακοπες διαρκειας 1sec" σε ολη τη διαρκεια του εργου,εχω παρατηρησει και γω σε δυο ταινειες
1.ice age 2002 720p
2.hitman 2007 720p
Στον υπολογιστη με τον zoom player δεν υπαρχει κανενα προβλημα,ενω με τον vlcplayer υπαρχει.ελπιζω να διορθωθει στην επομενη αναβαθμιση.
η λυση για μετατροπη του ήχου σε DD που προτεινει καποιος φιλος υποβαθμιζει την ποιοτητα.υπαρχει αραγε καποιο προγραμμα που να διoρθωνει το προβλημα του ηχου DTS
χωρις μετατροπη σε DD?

Last edited:
Καλησπέρα παιδιά, το τσίμπησα κι εγώ το συγκεκριμένο Player για να παίξω Full HD στην Sony 40W4000.

Μια ερώτηση, πρέπει να αγοράσω HDMI καλώδιο, ή μπορώ να παίξω και με τα RCA που έχει μέσα σε FullHD?

Επίσης επείδή είναι μεγάλο το τόπικ, μπορεί να μου πεί κάποιος με τα τελευταία δεδομένα, τι παίζει με Firmware, ήχο και υπότιτλους τώρα?

Πρέπει να κάνω update το firmware? Ελληνικούς Υπότιτλους θα βλέπω?
Με τον ήχο, όταν είναι DTS, ποιά είναι η λύση? Μπορεί να παίξει από την TV σαν stereo, ή από το PC σαν 5.1 ?

Καλησπέρα παιδιά, το τσίμπησα κι εγώ το συγκεκριμένο Player για να παίξω Full HD στην Sony 40W4000.

Μια ερώτηση, πρέπει να αγοράσω HDMI καλώδιο, ή μπορώ να παίξω και με τα RCA που έχει μέσα σε FullHD?

Επίσης επείδή είναι μεγάλο το τόπικ, μπορεί να μου πεί κάποιος με τα τελευταία δεδομένα, τι παίζει με Firmware, ήχο και υπότιτλους τώρα?

Πρέπει να κάνω update το firmware? Ελληνικούς Υπότιτλους θα βλέπω?
Με τον ήχο, όταν είναι DTS, ποιά είναι η λύση? Μπορεί να παίξει από την TV σαν stereo, ή από το PC σαν 5.1 ?

1.HDMI 2.Update firmware http://www.westerndigital.com/en/products/wdtv/ 3.Για ηχο DTS ειτε σε ενισχυτη, ειτε μεσω HDMI στην TV μετα απο μετατροπη σε AC3 με το popcorn audioconverter

3.Για ηχο DTS ειτε σε ενισχυτη, ειτε μεσω HDMI στην TV μετα απο μετατροπη σε AC3 με το popcorn audioconverter

Το οποίο που μπορώ να το βρώ? Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει με ένα pm πως θα το βρώ και τι πρέπει να κάνω?

Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ:

http://www.digital-digest.com/software/PopCorn_MKV_AudioConverter.html

Έχει αναλυτικές οδηγίες στα αγγλικά, το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι όταν θα σου ζητήσει να κατεβάσει ένα πακέτο με το απαιτούμενο software, να πεις ναι, αλλιώς αν πας να το κάνεις χειροκίνητα αργότερα, μπορεί να ζοριστείς. Είναι πολύ απλό, αν έχεις κάποιο πρόβλημα με τον χειρισμό του πάραυτα, ειδοποίησε ξανά να σε βοηθήσουμε. Καλές και απολαυστικές θεάσεις... -bye-

Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ:

http://www.digital-digest.com/software/PopCorn_MKV_AudioConverter.html

Έχει αναλυτικές οδηγίες στα αγγλικά, το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι όταν θα σου ζητήσει να κατεβάσει ένα πακέτο με το απαιτούμενο software, να πεις ναι, αλλιώς αν πας να το κάνεις χειροκίνητα αργότερα, μπορεί να ζοριστείς. Είναι πολύ απλό, αν έχεις κάποιο πρόβλημα με τον χειρισμό του πάραυτα, ειδοποίησε ξανά να σε βοηθήσουμε. Καλές και απολαυστικές θεάσεις... -bye-

Οκ, θα το δοκιμάσω....

Εγώ δηλαδή θα φορτώσω εκεί το .mkv αρχείο, και πρέπει σε γενικές γραμμές να του πώ να μετατρέψει τον ήχo του από dts σε AC3?

Επίσης επειδή θα πάω να αγοράσω καλώδιο HDMI-HDMI και HDMI-DVI από το eshop. Επειδή έχω διαβάσει διάφορους με προβλήματα λόγω του καλωδίου τους, πρέπει να προσέξω κάτι? Κάποια μάρκα πχ που πρέπει να αποφύγω ή να προτιμήσω επειδή είναι πιο αξιόπιση? ή όλα ίδια είναι?