Western Digital TV HD Media Player

Φορτώνεις εκεί το mkv, δηλώνεις ονομασία και τοποθεσία του output file, αν θες να αντικαταστήσεις το dts με ac3 ή να προσθέσεις το ac3 και πατάς run και περιμένεις.

Όσον αφορά το HDMI, εγώ χρησιμοποιώ αυτό με το WD TV χωρίς κανένα πρόβλημα:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751598

Μετά ένα μήνα τέλειου παιξίματος, το WD μου δεν έχει ήχο απο την HDMI! του έκανα reset απο το πλάι και απο το system, αλλά τίποτα, το βλέπω να πηγαίνει στο πλαίσιο για φτιάξιμο ή αλλαγή!!!

Αν δεν έχει πειραχτεί κάτι στις ρυθμίσεις του ή της τηλεόρασης/ενισχυτή που το έχεις συνδεδεμένο και δεν είδες φως και με το reset, τότε μάλλον σου έκατσε ατυχία φίλε hvoul... -bye-

Παιδιά έχω ένα θέμα για το αν το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να δεχτεί(Βλέπει) κάτι σαν τα παρακάτω εξωτερικά κουτιά δίσκων που παίρνουν παραπάνω από έναν δίσκο.

Last edited:
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Παιδιά έχω ένα θέμα για το αν το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να δεχτεί(Βλέπει) κάτι σαν τα παρακάτω εξωτερικά κουτιά δίσκων που παίρνουν παραπάνω από έναν δίσκο.

Αν θελεις να βαλεις περισσοτερους δισκους θα σου προτεινα να παρεις ενα usb hub (διανομεα ) με εξωτερικη τροφοδοσια ομως και φορτωσε οτι θες.

4 δισκους που εχω σε μια θυρα μεσω hub τους βλεπει χωρις προβλημα.

Και τους βλέπει σαν 4 διαφορετικούς δίσκους ή σαν έναν δίσκο? και ρε φίλε και αυτά τα κουτιά που σου λέω στην ουσία το ρόλο usb hub πιστεύω πρέπει να παίζουν.

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Και τους βλέπει σαν 4 διαφορετικούς δίσκους ή σαν έναν δίσκο? και ρε φίλε και αυτά τα κουτιά που σου λέω στην ουσία το ρόλο usb hub πιστεύω πρέπει να παίζουν.

Ειναι σαν να βλεπει ενα δισκο πχ στην εισοδο usb1 εκει που ειναι συνδεμενο το hub και μετα οι 4 δισκοι φαινονται με το ονομα που τους εχω δηλωσει σαν 4 ξεχωριστοι φακελοι.

Για τα κουτια που λες δεν σου απαντησα γιατι δεν εχω δοκιμασει κατι τετοιο και δεν θα ηθελα να κανω καμια πατατα και να με κυνηγας:slapface:

Η λυση που σου προτεινω ειναι δοκιμασμενη

Ναι και καλά κανείς ρε φίλε αλλά αυτή η λύση είναι και πολυέξοδη αλλά και μη συμφέρουσα λόγο χώρου και πριζών ρεύματος που θα χρειαστεί να δουλέψεις.

Βρε παιδιά μια βοήθεια....του έχω περάσει το τελευταίο firmware.Έχω αρχεία mkv και υποτιτλους σε srt ξεχωριστούς φακέλους.Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα τους συνδυάσω με τα mkv (καθότι αρχάριος με το άθλημα) έτσι ώστε να μπορώ να τους επιλέξω από το wd.-bye-

Το αρχειο π.χ. 12345.mkv και ο υποτιτλος 12345.srt πρεπει να ειναι στον ΙΔΙΟ φακελο και με το ΙΔΙΟ ονομα για να τα δει. Απο το κουμπι OPTION του remote επιλεγεις υποτιτλο...

Φορτώνεις εκεί το mkv, δηλώνεις ονομασία και τοποθεσία του output file, αν θες να αντικαταστήσεις το dts με ac3 ή να προσθέσεις το ac3 και πατάς run και περιμένεις.

Όσον αφορά το HDMI, εγώ χρησιμοποιώ αυτό με το WD TV χωρίς κανένα πρόβλημα:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751598

Δηλαδή υπάρχει η δυνατότητα να έχω και dts και ac3 μέσα, και να επιλέγω κάυε φορά τι θα ακούω? Έχει τέτοια επιλογή μέσα στο WDTV για να επιλέγω το AC3?

Ναι, όταν παίζει το αρχείο video, πατάς option και με οκ στην πρώτη επιλογή αρίστερά αλλάζεις μεταξύ των ηχητικών tracks που έχει το αρχείο σου.

Παιδια καλημερα και χρονια πολλα στους ερωτευμενους!!!!
Λοιπον, σκεφτομαι να το αγορασω κι εγω καθως πολλοι γνωστοι μου το εχουν και ειναι ικανοποιημενοι! Εγω εχω ηδη ενα PS3 συνεδεμενο στη SONY 40W4500 tv και στο SONY DAV-DZ260 home cinema! Οπως καταλαβαινετε δεν χρειαζομαι εναν network media player, απλα θελω να βλεπω mkv και avi με srt υποτιτλους σε full hd αναλυση (1080p).
Θελώ, λοιπον, να θεσω τα εξης ερωτηματα:
1) Αξιζει γι'αυτα που το θελω και για τη τιμη του??
2) Το Home Cinema που εχω ειναι DTS kai Dolby Digital. Μεσω οπτικης ινας θα εχω σωστο ηχο 5.1 (εννοειται στις ταινιες που εχουν DTS ή DD 5.1!)???
3) Το πιο βασικο... Κανει upscale στις avi SD ταινιες?? Δηλαδη θα τις βλεπω HD?? Ενας απο τους λογους που το παιρνω ειναι κι αυτος, καθως το PS3 κανει upscale μονο στα DVD!
4) Εχουν διορθωθει ολα τα προβληματα του πρωτου firmware με τους υποτιτλους??
5) Οπως ειπα και πιο πανω εχω ηδη το PS3 συνεδεμενο με οπτικη στο Home Cinema!! Φυσικα το Home Cinema εχει μονο μια εισοδο για οπτικη! Υπαρχει καποιος ανταπτορας ή κατι αλλο τελοσπαντων που να εχει 2 εισοδους για οπτικη και να βγαζει μια εξοδο για το Home Cinema?? Αν δεν υπαρχει μαλλον θα αναγκαζομαι να βαζω την οπτικη σε αυτο που θα χρησιμοποιω εκεινη την ωρα (PS3 ή WD TV) ε??
Δεν ρωταω πολλα ε???!!!
Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για τον χρονο σας.
Και παλι χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!!!

Τελικά το Πλαίσιο μου άλλαξε το WD χωρίς δεύτερη κουβέντα, (οφείλω να πώ οτι ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με το κατάστημα)
το καινούριο μετά την αναβάθμιση παίζει τέλεια!!!

Τελικά το Πλαίσιο μου άλλαξε το WD χωρίς δεύτερη κουβέντα, το καινούριο μετά την αναβάθμιση παίζει τέλεια!!!
Αυτό που δεν ξέρω είναι εάν είναι άλλη παρτίδα γιατί είχε αναβαθμιστεί στο release-1.01.01, όμως ήταν σφραγισμένο!!!

Παιδια καλημερα και χρονια πολλα στους ερωτευμενους!!!!
Λοιπον, σκεφτομαι να το αγορασω κι εγω καθως πολλοι γνωστοι μου το εχουν και ειναι ικανοποιημενοι! Εγω εχω ηδη ενα PS3 συνεδεμενο στη SONY 40W4500 tv και στο SONY DAV-DZ260 home cinema! Οπως καταλαβαινετε δεν χρειαζομαι εναν network media player, απλα θελω να βλεπω mkv και avi με srt υποτιτλους σε full hd αναλυση (1080p).
Θελώ, λοιπον, να θεσω τα εξης ερωτηματα:
1) Αξιζει γι'αυτα που το θελω και για τη τιμη του??
2) Το Home Cinema που εχω ειναι DTS kai Dolby Digital. Μεσω οπτικης ινας θα εχω σωστο ηχο 5.1 (εννοειται στις ταινιες που εχουν DTS ή DD 5.1!)???
3) Το πιο βασικο... Κανει upscale στις avi SD ταινιες?? Δηλαδη θα τις βλεπω HD?? Ενας απο τους λογους που το παιρνω ειναι κι αυτος, καθως το PS3 κανει upscale μονο στα DVD!
4) Εχουν διορθωθει ολα τα προβληματα του πρωτου firmware με τους υποτιτλους??
5) Οπως ειπα και πιο πανω εχω ηδη το PS3 συνεδεμενο με οπτικη στο Home Cinema!! Φυσικα το Home Cinema εχει μονο μια εισοδο για οπτικη! Υπαρχει καποιος ανταπτορας ή κατι αλλο τελοσπαντων που να εχει 2 εισοδους για οπτικη και να βγαζει μια εξοδο για το Home Cinema?? Αν δεν υπαρχει μαλλον θα αναγκαζομαι να βαζω την οπτικη σε αυτο που θα χρησιμοποιω εκεινη την ωρα (PS3 ή WD TV) ε??
Δεν ρωταω πολλα ε???!!!
Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για τον χρονο σας.
Και παλι χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!!!

ναι σε ολα εκτος απο το 3 (κανενα τετοιο δεν κανει upscaling, το βλεπεις στα 1080p, αλλα η χαμηλη ποιοτητα του αρχειου δεν επιτρεπει βελτιωση - ισως το PS3 να τα δειχνει και καλυτερα απο το WD)... Για το 5 τα καταστηματα ηλεκτρονικων πουλανε τετοια: http://209.85.129.132/search?q=cach...17794&cat=569&page=1&hl=el&ct=clnk&cd=1&gl=gr με τα οποια κανεις τη δουλεια σου μια χαρα...

ναι σε ολα εκτος απο το 3 (κανενα τετοιο δεν κανει upscaling, το βλεπεις στα 1080p, αλλα η χαμηλη ποιοτητα του αρχειου δεν επιτρεπει βελτιωση - ισως το PS3 να τα δειχνει και καλυτερα απο το WD)... Για το 5 τα καταστηματα ηλεκτρονικων πουλανε τετοια: http://209.85.129.132/search?q=cach...17794&cat=569&page=1&hl=el&ct=clnk&cd=1&gl=gr με τα οποια κανεις τη δουλεια σου μια χαρα...

Σε αυτό συμφωνώ και εγώ, το ps3 δείχνει καλύτερα τα divx-xvid από το wd...

Προσωπικά, το upscaling του WD TV σε Divx/Xvid μου φαίνεται ίδιο με του MPC ίσως και ένα κλικ καλύτερο και σίγουρα καλύτερο από των DVD-Players της σειράς. Για το PS3 δεν γνωρίζω, για να εκφέρω γνώμη...