Παιδια καλημερα και χρονια πολλα στους ερωτευμενους!!!!
Λοιπον, σκεφτομαι να το αγορασω κι εγω καθως πολλοι γνωστοι μου το εχουν και ειναι ικανοποιημενοι! Εγω εχω ηδη ενα PS3 συνεδεμενο στη SONY 40W4500 tv και στο SONY DAV-DZ260 home cinema! Οπως καταλαβαινετε δεν χρειαζομαι εναν network media player, απλα θελω να βλεπω mkv και avi με srt υποτιτλους σε full hd αναλυση (1080p).
Θελώ, λοιπον, να θεσω τα εξης ερωτηματα:
1) Αξιζει γι'αυτα που το θελω και για τη τιμη του??
2) Το Home Cinema που εχω ειναι DTS kai Dolby Digital. Μεσω οπτικης ινας θα εχω σωστο ηχο 5.1 (εννοειται στις ταινιες που εχουν DTS ή DD 5.1!)???
3) Το πιο βασικο... Κανει upscale στις avi SD ταινιες?? Δηλαδη θα τις βλεπω HD?? Ενας απο τους λογους που το παιρνω ειναι κι αυτος, καθως το PS3 κανει upscale μονο στα DVD!
4) Εχουν διορθωθει ολα τα προβληματα του πρωτου firmware με τους υποτιτλους??
5) Οπως ειπα και πιο πανω εχω ηδη το PS3 συνεδεμενο με οπτικη στο Home Cinema!! Φυσικα το Home Cinema εχει μονο μια εισοδο για οπτικη! Υπαρχει καποιος ανταπτορας ή κατι αλλο τελοσπαντων που να εχει 2 εισοδους για οπτικη και να βγαζει μια εξοδο για το Home Cinema?? Αν δεν υπαρχει μαλλον θα αναγκαζομαι να βαζω την οπτικη σε αυτο που θα χρησιμοποιω εκεινη την ωρα (PS3 ή WD TV) ε??
Δεν ρωταω πολλα ε???!!!
Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για τον χρονο σας.
Και παλι χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!!!