Western Digital TV HD Media Player

Με οποιοδηποτε σκληρο δισκο που δεν ειναι fragmented δε θα εχετε προβλημα (εννοειται βεβαια οτι δεν πρεπει τα αρχεια 1080p να ξεπερνανε τα ορια αναλυσης-reference frames του WD).
Τα USB stick ειναι αλλη ιστορια, ορισμενα ειναι πολυ αργα στο read (τα περισσοτερα ειναι αργα στο write αλλα στο read την παλευουν). Ειδικα τα datatraveller τα φτηνα ειναι πολυ αργα (γι´αυτο και ειναι και φτηνα) - υπαρχουν πραγματικες μετρησεις για διαφορα stick στο internet να συγκρινετε και προγραμματα που μετρανε ταχυτητες δισκων/stick για να μετρησετε το δικο σας...

Last edited:
παιδια sos δεν μπορω με τιποτα να κανω την αναβαθμιση! βαζω τα 2 αρχεια σε ενα usb stick (οχι σε φακελο) αλλα στα settings δεν μου βγαζει κανενα φακελο για να τον επιλεξω! τι κανω λαθος?

Μηπως εχει ηδη το τελευταιο firmware;
Αν το πηρες προσφατα αυτο θα εχει.

Μηπως εχει ηδη το τελευταιο firmware;
Αν το πηρες προσφατα αυτο θα εχει.

σημερα το παρελαβα! αυτο εχει μεσα: 1.01.02 και μαλλον ειναι ηδη περασμενο! απλα επρεπε να γυρισω στους ελληνικους ιπποτιτλους! τα mkv αρχεια τα τρεχει...
ευχαριστω για το χρονο σου

Παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι επειδή σκοπεύω να το αγοράσω και εγώ αύριο.Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το συνδέσω στον ενισχυτή μου(έχω τον 663) με optical ή να το συνδέσω με το hdmi στον ενισχυτή και μετά από τον ενισχυτή στην tv ? πάντως κενή hdmi έχω και στην tv και στον ενισχυτή. το θέμα είναι με ποιον από τους δυο τρόπους θα έχω καλύτερο ήχο και να μην έχω και πρόβλημα με τον dts.

και κατι άλλο αν το συνδέσω με hdmi στις ρυθμισεις το audio output που να το βάλω ? αν το βάλω στο digital δεν θα βγάζει τον ήχο μονο από την optical ? και έτσι το hdmi θα δίνει πολυκάναλο ήχο στον ενισχυτή ?

Προσωπικά διάλεξα την απλή οδό δηλαδή audio set to digital, οπτική απο WD στον AVR και HDMI απο το wd στην TV.

Basili δοκίμασε να ρίξεις τα αρχεία είτε μέσα στο directory που φτιάχνει το WD Media player στον δίσκο , είτε χύμα χωρίς να τα βάλεις σε κάποιο directory. Το πρόβλημα το είχα και εγώ και με κάποιο από τους παραπάνω τρόπους (δεν θυμάμαι ακριβώς με ποιόν) το έλυσα.
Φιλικά !

Basili δοκίμασε να ρίξεις τα αρχεία είτε μέσα στο directory που φτιάχνει το WD Media player στον δίσκο , είτε χύμα χωρίς να τα βάλεις σε κάποιο directory. Το πρόβλημα το είχα και εγώ και με κάποιο από τους παραπάνω τρόπους (δεν θυμάμαι ακριβώς με ποιόν) το έλυσα.
Φιλικά !
Μα του απάντησαν οτι σαν καινούργιο που είναι το έχει είδη περασμένο.:BDGBGDB55:

Aπλα ενημερωνω!!!
Σημερα μου εφερε ενας φιλος το καινουριο του WDTV για να του κανω το update κλπ.
Εκανα την διαδικασια και δεν εβλεπε το Fw απο το usb με τιποτα.
Τσεκαρα το system του και ητανε με το νεο 1.01.02 fw απο την μαμα του.

Εγω τα ειχα γραψει 5-6 σελιδες πισω αλλα κανενας δεν με διαβασε :a0210:
Κανενα νεο fw θα βγει εχει ακουστει κατι?

Εγω τα ειχα γραψει 5-6 σελιδες πισω αλλα κανενας δεν με διαβασε :a0210:
Κανενα νεο fw θα βγει εχει ακουστει κατι?
Κάνεις λάθος σε διάβασα εγώ και απο σένα το έμαθα ........:grinning-smiley-043
Περιμένουμε μάλλον μέσα στο μήνα.

Το πήρα την Παρασκευή. Έχω να πω πως με το 1ο firmware, ήταν.. άχρηστο. Του πέρασα το τελευταίο και μπορώ να πω πως είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Αυτό το DTS μας τα χαλάει, αλλά σύντομα θα πάρω κάποιον ενισχυτή.. :D

ΥΓ. Πήρα άλλο ένα, από το Πλαίσιο όμως, για ένα φίλο. Πήγα να του κάνω το f/w update και το είχε ήδη περασμένο! :D

Μα του απάντησαν οτι σαν καινούργιο που είναι το έχει είδη περασμένο.:BDGBGDB55:

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
Το ειχε ηδη περασμενο απλα για να παιξει τους ελληνικους ιπποτιτλους επρεπε να ''γυρισει'' στο GREEK ISO (settings-system-additional encoding support)

Παιδιά μπορούμε να δούμε στον τίτλο μιας hd ταινίας τι "όρια ανάλυσης -reference frames του WD" έχει ώστε να κατεβάζουμε ταινίες που θα παίζουν σωστά στο μηχάνημα μας.

Και ρε παιδιά γιατί το έχετε από δύσκολο εώς αδύνατο να υποστηρίξει στο μέλλον και το downstream dts sound?

Και ρε παιδιά γιατί το έχετε από δύσκολο εώς αδύνατο να υποστηρίξει στο μέλλον και το downstream dts sound?
Προσωπικά δε το βλέπω "αδύνατο" απλά αρκετά σύνθετο μιας και εμπλέκονται αρκετοί παράγοντες για να επιτευχθεί.
Και δε μιλώ μόνο για τεχνικούς παράγοντες. Αν ήταν μόνο τεχνικό το θέμα, μάλλον θα είχε ήδη ξεπεραστεί. Ίσως και να μην υπήρχε από την αρχή.
Και αυτά που λέω, σαφώς και δεν αφορούν μόνο το εν λόγο μηχάνημα αλλά κάθε άλλο παρόμοιας "φιλοσοφίας".

Δηλαδη για εξήγησε τι ακριβώς εννοείς.
Εν ολίγης που είναι τα κολλήματα?