Western Digital TV HD Media Player

Εγώ έχω μείνει με το 1.01.02 (αυτό δεν είναι το 2ο; :p) και δεν το αλλάζω, αφού προβλήματα δεν έχω.

Θα ρωτήσω κάτι αλλά δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί.. Έστω ότι έχουμε ένα 1080p mkv, από τα "καλά", με τα πολλά frames. Γίνεται με κάποιο πρόγραμμα να τα.. "χαμηλώσουμε" ώστε να παίξει σωστά η ταινία;

Ξέρει κάποιος κάτι γι' αυτό; -bye-:BDGBDGB53:

Σίγουρα θα έχει ξανά ερωτηθεί αλλά επειδή δεν έχω χρόνο να διαβάσω όλο το νήμα, να ρωτήσω,

Εάν το συνδέσω με HDMI κατευθείαν στην TV θα παίξει τον ήχο DTS που έχουν οι matroskes μου.
Ελληνικούς υπότιτλους θα δω ?

Σίγουρα θα έχει ξανά ερωτηθεί αλλά επειδή δεν έχω χρόνο να διαβάσω όλο το νήμα, να ρωτήσω,

Εάν το συνδέσω με HDMI κατευθείαν στην TV θα παίξει τον ήχο DTS που έχουν οι matroskes μου.
Ελληνικούς υπότιτλους θα δω ?

ΔΕΝ θα παίξει DTS.
Και δυστυχώς όχι μόνο αυτό... ακόμα και αν συνδέσεις τον ήχο να περνάει από ενισχυτή, ακόμα και τότε DTS σε πολλέεεεεεες ταινίες θα ακούς με διακοπές.
BangHead.gif
BangHead.gif
BangHead.gif
BangHead.gif

Ξέρει κάποιος κάτι γι' αυτό; -bye-:BDGBDGB53:

Όπως σου απάντησα και στην προηγούμενη σελίδα δεν αξίζει τον κόπο και καλύτερα να "ψωνίσεις" άλλη έκδοση.

Αν παρόλα αυτά θες να δοκιμάσεις μπορείς να δεις το tsMuxer ή κάτι ανάλογο...

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

ΔΕΝ θα παίξει DTS.
Και δυστυχώς όχι μόνο αυτό... ακόμα και αν συνδέσεις τον ήχο να περνάει από ενισχυτή, ακόμα και τότε DTS σε πολλέεεεεεες ταινίες θα ακούς με διακοπές.
BangHead.gif
BangHead.gif
BangHead.gif
BangHead.gif
Ακομα και με το τελευταιο firmware ?

ΔΕΝ θα παίξει DTS.
BangHead.gif
BangHead.gif
BangHead.gif
BangHead.gif
οχι πολλες

Ναι αλλά δεν αξίζει τον κόπο η αναμονή...καλύτερα να ψωνίσεις επιτόπου άλλη έκδοση!

Όπως σου απάντησα και στην προηγούμενη σελίδα δεν αξίζει τον κόπο και καλύτερα να "ψωνίσεις" άλλη έκδοση.

Αν παρόλα αυτά θες να δοκιμάσεις μπορείς να δεις το tsMuxer ή κάτι ανάλογο...

Sorry φίλε, μου ξέφυγε. :violent-smiley-030:. Επειδή βαριέμαι να "αγοράζω".. θα προσπαθήσω.

ΔΕΝ θα παίξει DTS.
BangHead.gif
BangHead.gif
BangHead.gif
BangHead.gif

Καλά όχι και σε πολλές, μόνο σε 2-3 έχω παρατηρήσει κολλήματα και όχι για όλη τη διάρκειά τους, αλλά για ένα μέρος τους

Παιδιά με το 1.02.08 πάω σε κάποιες 1080p ταινίες να κάνω fast forward και κολλάει όλο το σύστημα! Έλεος με τους ξεφτίλες πια! Δεν ξέρουν τι βγάζουν μου φαίνεται!

Οι ταινίες; Από ότι φαίνεται όχι... :flipout:
Σοβαρά τώρα, παρότι το firmware είναι beta, μην περιμένετε ποτέ ότι θα παίξει οποιοδήποτε αρχείο του βάλετε. Είναι δυνατόν ένα τσιπάκι να παίζει οτιδήποτε κωδικοποιήσει ο οποιοσδήποτε;

Πάντως, αν κρίνω από αυτά που διαβάζω, πρέπει να είμαι πολύ τυχερός... :D

Mε ουτε ένα .mkv δεν είχα πρόβλημα μέχρι στιγμής (κι έχω δοκιμάσει καμμιά 100άρα μέχρι τώρα), ούτε με σπασίματα στην εικόνα, ούτε με σπασίματα στον ήχο (dts), ούτε με υπότιτλους (έχω την 1.01.02).

Είχα πρόβλημα με δύο SD XviD όμως, που έχουν MP3 VBR ήχο και ακούγεται μια ψηφιακή σαλάτα... :flipout:

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Οι ταινίες; Από ότι φαίνεται όχι... :flipout:
Σοβαρά τώρα, παρότι το firmware είναι beta, μην περιμένετε ποτέ ότι θα παίξει οποιοδήποτε αρχείο του βάλετε. Είναι δυνατόν ένα τσιπάκι να παίζει οτιδήποτε κωδικοποιήσει ο οποιοσδήποτε;
Οχι οι ταινιες φυσικα αλλα το προιον...Και καλα να μην παιζει οτιδήποτε κωδικοποιήσει ο οποιοσδήποτε..αλλα να εχει προβληματα σε υποτιτλους & DTS δε νομιζω να δικαιολογειται...

καλησπέρα και από μένα,

δυστυχώς ήμουν από τους... βιαστικούς και πέρασα το καινούργιο FW και όπως ήταν λογικό αντιμετώπισα τα γνωστά προβλήματα με τους υπότιτλους.
Mετά από το ψάξιμο σε διάφορα forum μου φάνηκε καλή ιδέα να μετατρέψη τα srt αρχεία σε idx/sub.
H αλήθεια είναι ότι ενθουσιαστήκα για την... επιτυχία μου και το έκανα για όλες μου τις ταινίες σε 1080p.
Αφού τελείωσα, παρατήρησα ότι σε κάποιες ταινίες υπάρχει ένα σχετικό πρόβλημα στον συγχρονισμο (όχι σε όλες) και σε μία ταινία έχει εντελώς χαθεί ο συγχρονισμός του ήχου με την εικόνα. στις ταινίες με ανάλυση 720p... απολύτως κανένα πρόβλημα.
Νομίζετε ότι μπορεί να υπάρχει κάποιος τρόπος αντιμετώπισης? (κάποιο reset ίσως στο μηχάνημα, κάποια ρύθμιση στο μηχάνημα, ένα defrag στο δίσκο...)

Καλησπερα guys! Λοιπον, εγω ειχα την εκδοση 1.02.07 και ειπα να βαλω την patched εκδοση 1.01.02. Οι υποτιτλοι ειναι μια χαρα τωρα, αλλα μου παρουσιαζει το ιδιο προβλημα που μου παρουσιαζε οταν ειχα τη "μαμισια" 1.01.02 παλιοτερα, κολλανε δηλαδη οι ταινιες στα 24Hz. Στα 60Hz δεν μου κολλανε παντως. Ξερει κανεις αν θα πατσαριστει η 1.02.07 και μπορει καποιος να μου πει ποια η διαφορα 24, 50 και 60Hz και τι πρεπει να διαλεγουμε?
Σε αυτη την εκδοση (1.01.02) κολλανε σε αλλον οι ταινιες στα 24Hz??
Ευχαριστω παιδια για τον χρονο σας.

Να ρωτήσω και εγώ κατι για εναν φιλο μου που το πήρε προσφατα..

Ο φιλος εχει τον Denon 1909 αλλά προσωρινά ελλειψει ηχείων θελει απλά να βλέπει τις ταινιες του ακουγοντας στερεοφωνικο ήχο απο την τηλεόραση. Η συνδεση ειναι με HDMI προς τον ενισχυτή και από εκει με HDMI προς την τηλεόραση (Philips , δεν θυμαμαι μοντέλο)

Το προβλημα ειναι οτι ενω εχει εικονα κρυσταλλο , ηχο δεν μπορεί να ακουσει από κανενα mkv ενώ σε avi αρχεια π..χ δεν εχει κανενα πρόβλημα. Τι μπορει να συμβαίνει ;

Μήπως τα mkv έχουν ήχο DTS; Αν σε αυτή την περίπτωση ο ενισχυτής βγάζει ότι δέχεται, δεν πρόκειται να ακούσει τίποτα από την τηλεόραση (νομίζω καμία δεν αποκωδικοποιεί DTS, όλες DD υποστηρίζουν).
Μήπως έχει κάποια επιλογή ο ενισχυτής να στέλνει DD ή PCM;