Western Digital TV HD Media Player

...Έχει παρατηρήσει κανείς τα αρχεία mkv που γράφουν VC1 REMUX ότι δεν παίζουν με το WDTV? ή μόνο σε εμένα συμβαίνει? έχει βρει κανείς λύση?....

σωστα παρατηρησες,δεν υποστηριζει αρχεια με ηχο VC1.
η "λυση" που βρηκα ειναι να κατεβασω αλλη διανομη της ταινειας με ηχο DTS

μια χαρά παίζουν οι υπότιτλοι με τα m2ts τουλάχιστον οι idx/sub

Μια ερωτηση ,το επισημο σαιτ της WD δινει το νεο firmware (NO beta) ειναι δυνατον να εχει προβλημα? Θελω να πω για να το κανουν release οι ιδιοι λογικα θα ειναι οκ και οπως γραφει διορθωνει και αρκετα bugs ,γιατι εμεις εδω λεμε οχι ? Ειναι αποψη της Ελλ.Αντιπροσωπειας ?
Εδω το λινκ (αν και σιγουρα το ξερουν οι περισσοτεροι): http://www.wdc.com/en/products/wdtv/

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Μια ερωτηση ,το επισημο σαιτ της WD δινει το νεο firmware (NO beta) ειναι δυνατον να εχει προβλημα? Θελω να πω για να το κανουν release οι ιδιοι λογικα θα ειναι οκ και οπως γραφει διορθωνει και αρκετα bugs ,γιατι εμεις εδω λεμε οχι ? Ειναι αποψη της Ελλ.Αντιπροσωπειας ?
Εδω το λινκ (αν και σιγουρα το ξερουν οι περισσοτεροι): http://www.wdc.com/en/products/wdtv/
Γιατί δεν το δοκιμάζεις για να μας λυθεί η απορία;:2thumb22sup:

Και να πειραξω εγω αυτο το μηχανημα του Εξω απο εδω ,που του βαζεις αρχειο με περιεργα γραματα και διαβολικα συμβολα και το κανει εικονα Απα πα πα πα πα πα

Μια ερωτηση ,το επισημο σαιτ της WD δινει το νεο firmware (NO beta) ειναι δυνατον να εχει προβλημα? Θελω να πω για να το κανουν release οι ιδιοι λογικα θα ειναι οκ και οπως γραφει διορθωνει και αρκετα bugs ,γιατι εμεις εδω λεμε οχι ?

Εμείς εδώ δεν λέμε όχι. Ο καθένας μπορεί να δοκιμάσει όποιο firmware θέλει.
Απλά επειδή πάρα πολλοί το δοκιμάσαμε, προτείνουμε σε όσους δεν το έχουν βάλει, να μείνουν με το αρχικό που είχε το WD. Ο λόγος είναι ένας:
Στην αναπαραγωγή αρχείων video με εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους αρκετά συχνά οι υπότιτλοι εμφανίζονται και εξαφανίζονται τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνεις να τους διαβάσεις. Αν αυτό δεν είναι πρόβλημα για κάποιον, μπορεί να προχωρήσεις άφοβα και να βάλει το νέο firmware.

Ευχαριστω για την απαντηση ,θα στειλω ενα e-mail εκει και θα το αναφερω (ισως εχει ηδη γινει αλλα δεν πειραζει) σαν Bug ,αν και εφοσον εχω απαντηση θα το μαθετε :a0210:

Ευχαριστω για την απαντηση ,θα στειλω ενα e-mail εκει και θα το αναφερω (ισως εχει ηδη γινει αλλα δεν πειραζει) σαν Bug ,αν και εφοσον εχω απαντηση θα το μαθετε :a0210:

Το έχω κάνει και εγώ, και αρκετοί άλλοι ήδη. Το πρόβλημα είναι γνωστό αρκετό καιρό ήδη στην WD, απλά δεν μπορούν να το φτιάξουν. Δες και εδώ (και αν θες γράψου και ψήφισε κιόλας :a0210:):
http://wdtv.uservoice.com/pages/17442-general
http://wdtv.uservoice.com/pages/17442-general/suggestions/182967-fix-greek-subtitles

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Το έχω κάνει και εγώ, και αρκετοί άλλοι ήδη. Το πρόβλημα είναι γνωστό αρκετό καιρό ήδη στην WD, απλά δεν μπορούν να το φτιάξουν. Δες και εδώ (και αν θες γράψου και ψήφισε κιόλας :a0210:):
http://wdtv.uservoice.com/pages/17442-general
http://wdtv.uservoice.com/pages/17442-general/suggestions/182967-fix-greek-subtitles

Nαι! Γράψου και σύ. Να δείς και πως μας "γράφουν" αυτοί!:violent-smiley-030:

παιδιά γιατί στους υπότιτλους όταν είναι να δείξει μια γραμμή σε italics αντί να δείξει italics μου βγάζει τον υπότιτλο με το tag του? (π.χ. <i>hello world<i> αντι για hello world)

Επειδή δεν το έχουν υλοποιήσει μάλλον. Και σε μένα το κάνει, ακόμα και με το αρχικό firmware...

.....Nαι! Γράψου και σύ. Να δείς και πως μας "γράφουν" αυτοί!..

συμφωνω απολυτα.
το θεμα ομως ειναι,
μπορουμε να κανουμε κατι αλλο?????????????????????

Μια άσχετη ερώτηση. Εχω ενα αρχείο avi με ονομασία "master.and.commander1080p.dts.mkv.avi".

Λοιπον το συγκεκριμένο αρχείο δεν μου το παιζει και λεει να ανατρέξω στο μανουαλ για να δώ τι πρεπει να κανω. Με προτρεπει λοιπον να τρεξω το προγραμματακι της arcsoft για να κανω μετατροπη. Βλεπω ομως οτι το εν λογο προγραμματακι κανει μετατροπη σε απλο βιντεο, οχι υψηλης αναλυσης, με απλο ηχο και κανει και 500 ωρες για να κανει μετατροπη. Εχει κανεις καμμια ιδεα για πιο λογο δεν παιζει την ταινια που αναφερω παραπανω και τι πρεπει να κανω για να την παιξει? Ευχαριστω.

Μια άσχετη ερώτηση. Εχω ενα αρχείο avi με ονομασία "master.and.commander1080p.dts.mkv.avi".

Λοιπον το συγκεκριμένο αρχείο δεν μου το παιζει και λεει να ανατρέξω στο μανουαλ για να δώ τι πρεπει να κανω. Με προτρεπει λοιπον να τρεξω το προγραμματακι της arcsoft για να κανω μετατροπη. Βλεπω ομως οτι το εν λογο προγραμματακι κανει μετατροπη σε απλο βιντεο, οχι υψηλης αναλυσης, με απλο ηχο και κανει και 500 ωρες για να κανει μετατροπη. Εχει κανεις καμμια ιδεα για πιο λογο δεν παιζει την ταινια που αναφερω παραπανω και τι πρεπει να κανω για να την παιξει? Ευχαριστω.

Δοκίμασε να την μετονομάσεις σε "master.and.commander1080p.dts.mkv" σβήνοντας το avi απο το τέλος.

Παιδιά, καλημέρα. Έχω κι εγώ αγοράσει πριν λίγο καιρό το wd tv hd media player. Το έχω συνδυάσει με ένα wd my book 500gb. Το πρόβλημα που μου παρουσιάζει ο εξωτερικός σκληρός είναι πως αρχεία μεγαλύτερα από 4 gb (π.χ. τανία hd 4,36 gb) όταν προσπαθώ να τα μεταφέρω από το lap top στον εξωτερικό μου βγάζει μήνυμα πως δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος αν και ο σκληρός είναι σχεδόν άδειος. Για μικρότερα αρχεία δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα. Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό;

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Παιδιά, καλημέρα. Έχω κι εγώ αγοράσει πριν λίγο καιρό το wd tv hd media player. Το έχω συνδυάσει με ένα wd my book 500gb. Το πρόβλημα που μου παρουσιάζει ο εξωτερικός σκληρός είναι πως αρχεία μεγαλύτερα από 4 gb (π.χ. τανία hd 4,36 gb) όταν προσπαθώ να τα μεταφέρω από το lap top στον εξωτερικό μου βγάζει μήνυμα πως δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος αν και ο σκληρός είναι σχεδόν άδειος. Για μικρότερα αρχεία δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα. Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό;

Νομίζω έχει να κάνει με τον τρόπο που είχες κάνει αρχικά φορματ τον δίσκο. FAT32(εώς<4) ή NTFS (μπορει και >4).
Οταν είχα το ίδιο πρόβλημα, η λύση που ακολούθησα, ήταν μπακαπ οτι είχα σε αυτον τον δίσκο και ξανα φορματ με NTFS
Αλλά περίμενε και καμία γνώμη από κάποιον ποιό ειδικό