Budda
Supreme Member
Κανενα προβλημα ηχου DD, μεσω ενισχυτη AV (οπτικη ινα)
Μια απο τα ιδια και εγω με ΗDMI κανενα προβλημα
Κανενα προβλημα ηχου DD, μεσω ενισχυτη AV (οπτικη ινα)
Μια απο τα ιδια και εγω με ΗDMI κανενα προβλημα
Μου βγήκαν τα μάτια απο εχτές με το άτιμο... :BDBDG54:
Εμένα μου το βγάζει κανονικά...για τσέκαρέ το πάλι. Εάν παρ'όλα αυτά κάποιος δεν το έχει και το βγάλει η WD να μας το πει να το ανεβάσουμε εμείς..Παρεπιπτόντως, απ' ό,τι βλέπω στο site της WD, η 1.02.10 αποσύρθηκε...
Χμμμμ... :chinscratch:
Ρε παιδια τελικα για εμας που δεν κατεχουμε πολλα πραγματα....τι μια προβληματα με το dts ακομα και με τιν οπτικι...την αλλη προβληματα με το dd...τελικα τι γινεται..εμεις που ειμαστε ακομα στο 1.01.02 να προχωρησουμε η οχι να περιμενουμε το επισημο?
Παρεπιπτόντως, απ' ό,τι βλέπω στο site της WD, η 1.02.10 αποσύρθηκε...
Χμμμμ... :chinscratch:
Ρε παιδια τελικα για εμας που δεν κατεχουμε πολλα πραγματα....τι μια προβληματα με το dts ακομα και με τιν οπτικι...την αλλη προβληματα με το dd...τελικα τι γινεται..εμεις που ειμαστε ακομα στο 1.01.02 να προχωρησουμε η οχι να περιμενουμε το επισημο?
Εμένα μου το βγάζει κανονικά...για τσέκαρέ το πάλι. Εάν παρ'όλα αυτά κάποιος δεν το έχει και το βγάλει η WD να μας το πει να το ανεβάσουμε εμείς..
xlemp21 said:Δεν νομιζω στην prerelease σελιδα υπαρχει...http://www.wdc.com/wdtvprerelease/
Περασα και την official εκδοση του 1.02.10
Δυστηχως το προβλημα DD παραμενει!:bang:
Μην μπερδευεσαι,το update ειναι απο το επισημο site της WD!
Θελω να πω οτι δοκιμασα και τα 2 (Πορτογαλου,WD) αλλα τζιφος!
Περασα και την official εκδοση του 1.02.10
Δυστηχως το προβλημα DD παραμενει!:bang:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.