Western Digital TV HD Media Player

Δοκιμάζοντας πολλές ταινίες διαπίστωσα τελικά το εξής:

Το 01.02 για κάποιο λόγο που μόνο η WD ξέρει μπορεί να αναπαράγει καλύτερα τις ματρόσκες που ξεφεύγουν απο τις γνωστές προδιαγραφές CABAC. Δηλ. ταινίες με 8 reference frames και [email protected] με DD μπορεί να τις αναπαράξει με αρκετή επιτυχία θα έλεγα. Το 02.10 διαθέτει πολύ περισότερη λειτουργικότητα, αυξημένη ποιότητα στο DTS αλλά δεν τα καταφέρνει το ίδιο καλά με ματρόσκες που έχουν κωδικοποιηθεί με πολλά reference frames και σε L@5 με DD. Τότε και μόνο τότε υστερεί το 02.10 αλλά η πλειοψηφία των ταινιών που κυκλοφορούν μπορούν να ωφεληθούν απο το 02.10 οπότε το συνιστώ κι εγώ ανεπιφύλακτα και θα το παραμείνω σε αυτό. Μου βγήκαν τα μάτια απο εχτές με το άτιμο... :BDBDG54:

Με λίγα λόγια τα δύο firmware είναι brawn versus brains :ridinghorse:

Παρεπιπτόντως, απ' ό,τι βλέπω στο site της WD, η 1.02.10 αποσύρθηκε...

Χμμμμ... :chinscratch:

Ρε παιδια τελικα για εμας που δεν κατεχουμε πολλα πραγματα....τι μια προβληματα με το dts ακομα και με τιν οπτικι...την αλλη προβληματα με το dd...τελικα τι γινεται..εμεις που ειμαστε ακομα στο 1.01.02 να προχωρησουμε η οχι να περιμενουμε το επισημο?

Παρεπιπτόντως, απ' ό,τι βλέπω στο site της WD, η 1.02.10 αποσύρθηκε...

Χμμμμ... :chinscratch:
Εμένα μου το βγάζει κανονικά...για τσέκαρέ το πάλι. Εάν παρ'όλα αυτά κάποιος δεν το έχει και το βγάλει η WD να μας το πει να το ανεβάσουμε εμείς..

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Ρε παιδια τελικα για εμας που δεν κατεχουμε πολλα πραγματα....τι μια προβληματα με το dts ακομα και με τιν οπτικι...την αλλη προβληματα με το dd...τελικα τι γινεται..εμεις που ειμαστε ακομα στο 1.01.02 να προχωρησουμε η οχι να περιμενουμε το επισημο?

Αφοβα!!

Το καλύτερο για να μην έχεις προβλήματα, είναι τα αρχεία που θα παίζεις να είναι dxva compliant. Προσωπικά, δεν έχω πετύχει ακόμα ματρόσκα που να μου κάνει πρόβλημα είτε στο DD είτε στο dts (σύνδεση με οπτική σε ενισχυτή).

Εμένα μου το βγάζει κανονικά...για τσέκαρέ το πάλι. Εάν παρ'όλα αυτά κάποιος δεν το έχει και το βγάλει η WD να μας το πει να το ανεβάσουμε εμείς..

xlemp21 said:
Δεν νομιζω στην prerelease σελιδα υπαρχει...http://www.wdc.com/wdtvprerelease/

Sorry, γράψε λάθος, εδώ κοίταξα... :BDBDG54: :flipout:

Μην μπερδευεσαι,το update ειναι απο το επισημο site της WD!
Θελω να πω οτι δοκιμασα και τα 2 (Πορτογαλου,WD) αλλα τζιφος!

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Μην μπερδευεσαι,το update ειναι απο το επισημο site της WD!
Θελω να πω οτι δοκιμασα και τα 2 (Πορτογαλου,WD) αλλα τζιφος!

Το ξερω αυτο οτι ειναι απο το επισημο σαιτ..αλλα και παλι ειναι beta..prerelease.....και του πορτογαλου φτιαχνει ελληνικο μενου και το μεγεθος των υποτιτλων..και οχι τις διακοπες που αναφερεσαι..

Περασα και την official εκδοση του 1.02.10
Δυστηχως το προβλημα DD παραμενει!:bang:

Η αλήθεια είναι ότι αφού το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που το έχουν δοκιμάσει το νέο firmware δεν έχουν πρόβλημα με το DD, λέω..- για να σε βοηθήσουμε- να μας πεις πως έχεις συνδέσει το WD και τι ταινία σου δημιουργεί πρόβλημα ( Μπορείς να πάρεις τα στοχεία της ταινίας με το προγραμματάκι Mediainfo - google it, είναι free )

Εγώ το μόνο πρόβλημα που αντιμερωπίζω με το νέο firmware είναι όταν ανοίγω την συσκευή. Τα 2 φωτάκια της δεν ανοίγουν αμέσως με αποτέλεσμα την πρώτη
φορά, νόμισα ότι δεν την ανοιξα και ξαναπάτησα το κουμπί και την έκλεισα πάνω που αργοπορημένα άνοιγε. Αντιθέτως τώρα η καθυστέρηση που έκανε στο scanning όταν άνοιγε μειώθηκε στο ελάχιστο. Το έχει κάνεις άλλος το σύμπτωμα αυτό ?