Western Digital TV HD Media Player

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

μετα την τελευταια αναβαθμηση παει πολυ χαλια το μηχανακι μου...υπαρχει τροπος να παω πισω στις αναβαθμησεις η να το παω με την εκδοση που το πηρα την αρχικη?
Ναι φίλε μου γίνεται,το ίδιο έκανα κι εγώ,γύρισα στην 1.01.02 που είχα εδώ και 6 μήνες περίπου χωρίς κανένα πρόβλημα.
Άνοιξε με notepad το αρχείο με κατάληξη ver και άλλαξε την έκδοση που θέλεις να βάλεις σε νεότερη π.χ. 1.03.11, κι έτσι θα το δεχτεί σαν νέα αναβάθμιση.

Με το Beta firmware δεν εχω προβλημα πια με το DTS αλλα ορισμενες ταινιες σε 1080p που επαιζαν μια χαρα με το .02 ,τωρα εχουν κολληματα ,οχι ολες βεβαια οι 1080p ,δοκιμασαμε με τον Cantona το transporter2 κολαγε εν αντιθεσει με το Earth 1080p DTS που ενω κολλαγε με το .02 ,με το .10 επαιζε μια χαρα , και ερωτω ειναι τελικα θεμα Firmware η αδυναμιας του WD να διαχειριστει τα 1080p ;Γιατι μονο στα αρχεια αυτα παρουσιαζονται -τουλαχιστον στο δικο μου - κολληματα ,τα 720 μια χαρα

Με το Beta firmware δεν εχω προβλημα πια με το DTS αλλα ορισμενες ταινιες σε 1080p που επαιζαν μια χαρα με το .02 ,τωρα εχουν κολληματα ,οχι ολες βεβαια οι 1080p ,δοκιμασαμε με τον Cantona το transporter2 κολαγε εν αντιθεσει με το Earth 1080p DTS που ενω κολλαγε με το .02 ,με το .10 επαιζε μια χαρα , και ερωτω ειναι τελικα θεμα Firmware η αδυναμιας του WD να διαχειριστει τα 1080p ;Γιατι μονο στα αρχεια αυτα παρουσιαζονται -τουλαχιστον στο δικο μου - κολληματα ,τα 720 μια χαρα

Εγώ πάλι με όσα ακούω έχω μπερδευτεί τελείως...Εμένα πρώτη φορά μου κόλλησε το WD κι αυτή ήταν προχτές που έπαιξα το Home 1080p DTS. Εν τω μεταξύ η ίδια ταινία έχει 'κολλήσει" στο παίξιμό της και σε άλλους..Εκτός λοιπόν αυτής ότι άλλο έχω παιξει δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ομως δεν θα γύριζα στο 1.01.02 παρ'ότι ήμουν ένθερμος υποστηρικτής του πριν βγεί το 1.02.10. Πιστεύω όμως ότι τα προβλήματα είναι θέμα firmware.

Last edited:
Κι εγώ αυτό πιστεύω πως είναι θέμα firmware,αλλά την 02 δεν την ξανά αλλάζω μέχρι να μου παρουσιάσει πρόβλημα σε ταινίες,που μέχρι στιγμής εκτός του Earth δεν έχει υπάρξει.

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Ναι φίλε μου γίνεται,το ίδιο έκανα κι εγώ,γύρισα στην 1.01.02 που είχα εδώ και 6 μήνες περίπου χωρίς κανένα πρόβλημα.
Άνοιξε με notepad το αρχείο με κατάληξη ver και άλλαξε την έκδοση που θέλεις να βάλεις σε νεότερη π.χ. 1.03.11, κι έτσι θα το δεχτεί σαν νέα αναβάθμιση.

euxartistw φιλε...θα το δοκιμασωωω

Και εγω ειχα το ιδιο προβλημα και το ελυσα πολυ απλα ως εξης.

ΕΚΑΝΑ DEFRAGMENT ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ

ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ

Απλα μια γελοια παρατηρηση για οσους εχουν PS3...:drummer:
Το WDTV μπορει να φoρτισει το PS3 wireless χειριστηριο σας... :D
... ΑΚΟΜΑ και οταν το wdtv ειναι "κλειστο" (που δεν κλεινει ποτε τεσπα)

Οσο για τον φιλο που λεει για τον DEFRAGMENT στον δισκο.
Εχει δικιο. Εγω εχω Macintosh edition WD hd... και δεν εχω
παρατηρησει κανενα απο τα προβληματα που λετε μετα το νεο firmware.
Απεναντιας παιζουν ολα μια χαρα (και αυτα που ειχαν προβλημα)

ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ

Απίστευτο να μην το έχουμε σκεφτεί..(εγώ δηλαδή!) τόσο καιρό!! Είναι τόσο απλό και λογικό!! Thanks loufjohn!!

Απλα μια γελοια παρατηρηση για οσους εχουν PS3...:drummer:
Το WDTV μπορει να φoρτισει το PS3 wireless χειριστηριο σας... :D
... ΑΚΟΜΑ και οταν το wdtv ειναι "κλειστο" (που δεν κλεινει ποτε τεσπα

είσαι θεός!!!!!

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ
Τελικά το πιο απλό είναι μπροστά στα μάτια μας και δεν το βλέπουμε. Να'σε καλά φίλε που μας άνοιξες τα μάτια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμένα.

Γι´ αυτο δεν πρεπει να αδικουμε το WDTV. Με την τελευταια αναβαθμιση εχει γινει υπεροχο

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

πως γινεται το defragment του δισκου ?

.

Συνδέουμε τον δίσκο στο PC και πάμε: μενού έναρξη -> όλα τα προγράμματα -> βοηθήματα -> εργαλεία συστήματος -> ανασυγκρότηση δίσκων.

Επιλέγουμε τον δίσκο από τη λίστα και πατάμε "ανασυγκρότηση".

Κάτι δεν πάει καλά με το 1.02.10 όσον αφορά αρχεία Flac. Αρχεία 24/96 και 24/192 τα οποία έπαιζε κανονικότατα το 1.01.02 τώρα δεν παίζουν. Ξέρει κάτι κανείς ? Αμάν πια !! Εκεί που το ξεψαχνίζεις και βλέπεις να κυλούν όλα ομαλά...κάτι πάντα πάει στραβά με κάθε νέο firmware....

Κάτι δεν πάει καλά με το 1.02.10 όσον αφορά αρχεία Flac. Αρχεία 24/96 και 24/192 τα οποία έπαιζε κανονικότατα το 1.01.02 τώρα δεν παίζουν. Ξέρει κάτι κανείς ? Αμάν πια !! Εκεί που το ξεψαχνίζεις και βλέπεις να κυλούν όλα ομαλά...κάτι πάντα πάει στραβά με κάθε νέο firmware....

εδω παιζουν μια χαρα ολα τα flac ,και εγω 1.02.10 εχω ,κανενα προβλημα