To AVS Video converter . Είναι βολικό , κάνει πολλά , και είναι παραμετροποιήσιμο.
Τι ακριβώς κάνεις με αυτό; Εννοώ, μετατρέπει τα πάντα, αλλά τι ακριβώς; Κολλάει και τους υπότιτλους, μετατρέπει τον ήχο;
To AVS Video converter . Είναι βολικό , κάνει πολλά , και είναι παραμετροποιήσιμο.
Τι ακριβώς κάνεις με αυτό; Εννοώ, μετατρέπει τα πάντα, αλλά τι ακριβώς; Κολλάει και τους υπότιτλους, μετατρέπει τον ήχο;
Αν παιζεις απο δισκο μια ανασυγκροτηση δεν κανει ποτε κακο.έχω το καινούριο firmware 1.02.10 έχουν λυθεί όλλα τα παλιά προβλήματα αλλα σε κάποιες ταινίες αρχίζει και κάνει κολύματα και πρέπει η να βγάλω την ταινία και να την ξανά βάλω η να βγάλω τους υπότιτλους για λίγο και μετά να τους ξανά βάλω. το κακό είναι ότι δεν το κάνει μονο μια φορα μέσα στην ταινία αλλα μπορεί και να το κάνει αρκετές φορες σε άσχετα σημεία όχι πάντα στα ίδια. σίγουρα κάτι φταίει με τους υπότιτλους αλλα τι ? να τονίσω ότι δεν το κάνει σε όλες τις ταινίες αλλα σε μερικές. ξέρετε αν είναι γνωστό το πρόβλημα και αν υπάρχει κάποια λύση ?
Αν παιζεις απο δισκο μια ανασυγκροτηση δεν κανει ποτε κακο.![]()
Φίλε μου για να μην παιδεύεσαι γύρνα στην προηγούμενη έκδοση την .02 για να μην έχεις αυτά τα προβλήματα.Δεν νομίζω τα φταίει ο δισκος γιατι πριν βάλω το 1.02.10 όλλα παίζαν μια χαρα και τα κοληματα δεν τα κανει σε ολλες τις ταινιες....
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ απόλαυσα τώρα που 1 εβδομάδα λείπουν τα παιδια HOME THEATER!!!! Ξέρετε ....δυνατά το σύστημα ...DTS...και τα χαμηλά να "χτυπάνε" το πάτωμα και τους από κάτω φίλους να μου λένε: " Ρε συ τι βουητό είναι αυτό ? " Απαραμιλλες στιγμές!!
Καλημέρα.
Τελικά από χθές βράδυ, είμαι και εγώ κάτοχος της συσκευής.
Μια ερώτηση δεν βλέπω πουθενά στις γλώσσες Ελληνικά και να υποθέσω ότι έχει να κάνει και με την μη εμφάνιση υπότιτλων, όπως επίσης και αρχεία με υψηλό bitrate, εμφανίζουν σχετικά κολήματα ( Island Fever 4 - όχι για μένα, αλλά για την φουκαριάρα την μάνα μου)
Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα, ωστόσο για τα λεφτά του είναι μια χαρά.
Διορθώνονται όλα αυτά με το τελευταίο firmware και εάν ναί ποιό είναι αυτό και που το βρίσκω?
Καλοθεατο Σιμο ,το αρχειο των υποτιτλων αν καταλαβα καλα το μετατρεπω σε UTF-8 .
ανοιγεις το αρχειο ,αποθηκευση ως ,UTF-8 ,σε ρωταει "το αρχειο υπαρχει ηδη να αντικατασταθει;" οκ και εισαι ετοιμος
Αδελφέ, αυχαριστώ για την απάντηση, κάτι ακόμη.
Το γεγονός ότι έχω αρχεία με ξεχωριστούς υπότιτλους, τα οποία όμως δεν φαίνονται με την μαμά έκδοση πως μπορώ να τα δώ εάν μπορώ, λίγο που έπαιξα με τα settings, δεν βρήκα κάτι.
Επίσης ως resolution, έχω βάλει 1080i και 60 Ηz, η ανάλυση της TV είναι HD ready.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.