Western Digital TV HD Media Player

To AVS Video converter . Είναι βολικό , κάνει πολλά , και είναι παραμετροποιήσιμο.

Τι ακριβώς κάνεις με αυτό; Εννοώ, μετατρέπει τα πάντα, αλλά τι ακριβώς; Κολλάει και τους υπότιτλους, μετατρέπει τον ήχο;

Τι ακριβώς κάνεις με αυτό; Εννοώ, μετατρέπει τα πάντα, αλλά τι ακριβώς; Κολλάει και τους υπότιτλους, μετατρέπει τον ήχο;

Υπότιτλους όχι . Ολα τα άλλα όμως ναι!

έχω το καινούριο firmware 1.02.10 έχουν λυθεί όλλα τα παλιά προβλήματα αλλα σε κάποιες ταινίες αρχίζει και κάνει κολύματα και πρέπει η να βγάλω την ταινία και να την ξανά βάλω η να βγάλω τους υπότιτλους για λίγο και μετά να τους ξανά βάλω. το κακό είναι ότι δεν το κάνει μονο μια φορα μέσα στην ταινία αλλα μπορεί και να το κάνει αρκετές φορες σε άσχετα σημεία όχι πάντα στα ίδια. σίγουρα κάτι φταίει με τους υπότιτλους αλλα τι ? να τονίσω ότι δεν το κάνει σε όλες τις ταινίες αλλα σε μερικές. ξέρετε αν είναι γνωστό το πρόβλημα και αν υπάρχει κάποια λύση ?

έχω το καινούριο firmware 1.02.10 έχουν λυθεί όλλα τα παλιά προβλήματα αλλα σε κάποιες ταινίες αρχίζει και κάνει κολύματα και πρέπει η να βγάλω την ταινία και να την ξανά βάλω η να βγάλω τους υπότιτλους για λίγο και μετά να τους ξανά βάλω. το κακό είναι ότι δεν το κάνει μονο μια φορα μέσα στην ταινία αλλα μπορεί και να το κάνει αρκετές φορες σε άσχετα σημεία όχι πάντα στα ίδια. σίγουρα κάτι φταίει με τους υπότιτλους αλλα τι ? να τονίσω ότι δεν το κάνει σε όλες τις ταινίες αλλα σε μερικές. ξέρετε αν είναι γνωστό το πρόβλημα και αν υπάρχει κάποια λύση ?
Αν παιζεις απο δισκο μια ανασυγκροτηση δεν κανει ποτε κακο.-bye-

Αν παιζεις απο δισκο μια ανασυγκροτηση δεν κανει ποτε κακο.-bye-

Δεν νομίζω τα φταίει ο δισκος γιατι πριν βάλω το 1.02.10 όλλα παίζαν μια χαρα και τα κοληματα δεν τα κανει σε ολλες τις ταινιες....

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Δεν νομίζω τα φταίει ο δισκος γιατι πριν βάλω το 1.02.10 όλλα παίζαν μια χαρα και τα κοληματα δεν τα κανει σε ολλες τις ταινιες....
Φίλε μου για να μην παιδεύεσαι γύρνα στην προηγούμενη έκδοση την .02 για να μην έχεις αυτά τα προβλήματα.
Κι εγώ έκανα όλες αυτές τις δοκιμές που προτάθηκαν από τα παιδιά και άλλες τόσες αλλά δεν μου έκατσε με τη νέα.Όταν θα την βγάλουν τελική και όχι beta τότε ξανά δοκιμάζουμε.

Πάντως ρε παιδιά . εμένα το WDTV εκτός από το θέμα της μουσικής που με απογοήτευσε (να μην τα ξαναλέω τώρα.. 24/96 κτλπ.) δεν έχω κανένα πρόβλημα στον θέμα εικόνας και με το νέο firmware ούτε και στους υπότιτλους . Παίζει χωρίς σπασίματα σε ήχο και εικόνα. Προσέχω τα αρχεία μου να είναι από έγκυρες πηγές σωστά κωδικοποιημένα, οι δίσκοι μου έχουν την δική τους τροφοδοσία και συχνα γίνονται defrag, δεν έχω φακέλους πολλούς μέσα σε άλλους κι αυτοί με την σειρά τους σε άλλους για να μην καθυστερεί το μηχανάκι στο διάβασμά τους (καθυστερεί που καθυστερεί λίγο να διαβάσει 2 δίκους 1 Τ ο καθένας σχεδόν γεμάτους) ,το μηχανάκι αερίζεται καλά και δεν ζεσταίνεται, η τροφοδοσία του βρίσκεται στο ίδιο πολύμπριζο με των δίσκων ώστε τα κλείνω όταν δεν τα χρησιμοποιώ( ένα πολύμπριζο με τηλεκοντρόλ που θα βρώ? ) και τελευταία έχω βάλει έναν WD 1T δικτυακό όπου στέλνω από το PC τα αρχεία μου έτοιμα και εάν χρειάζεται επεξεργασμένα για θέαση. ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ απόλαυσα τώρα που 1 εβδομάδα λείπουν τα παιδια HOME THEATER!!!! Ξέρετε ....δυνατά το σύστημα ...DTS...και τα χαμηλά να "χτυπάνε" το πάτωμα και τους από κάτω φίλους να μου λένε: " Ρε συ τι βουητό είναι αυτό ? " Απαραμιλλες στιγμές!!

Last edited:
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ απόλαυσα τώρα που 1 εβδομάδα λείπουν τα παιδια HOME THEATER!!!! Ξέρετε ....δυνατά το σύστημα ...DTS...και τα χαμηλά να "χτυπάνε" το πάτωμα και τους από κάτω φίλους να μου λένε: " Ρε συ τι βουητό είναι αυτό ? " Απαραμιλλες στιγμές!!

Σε ζηλεύω, περιμένω κι εγώ ακριβώς αυτήν την στιγμή!-bye-

Στο display resolution, στις ρυθμίσεις του wd είναι προεπιλεγμένο το auto.
Θα πρέπει να το αλλάξω σε κάτι που μπορεί να παίξει η τηλεόρασή μου ή αν το αφήσω σε auto δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο τρέξιμο των mkv;
Έχω αυτή την τηλεόραση: link

Καλημέρα.
Τελικά από χθές βράδυ, είμαι και εγώ κάτοχος της συσκευής.:grinning-smiley-043

Μια ερώτηση δεν βλέπω πουθενά στις γλώσσες Ελληνικά και να υποθέσω ότι έχει να κάνει και με την μη εμφάνιση υπότιτλων, όπως επίσης και αρχεία με υψηλό bitrate, εμφανίζουν σχετικά κολήματα ( Island Fever 4 - όχι για μένα, αλλά για την φουκαριάρα την μάνα μου:flipout: )

Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα, ωστόσο για τα λεφτά του είναι μια χαρά.
Διορθώνονται όλα αυτά με το τελευταίο firmware και εάν ναί ποιό είναι αυτό και που το βρίσκω?

Καλημέρα.
Τελικά από χθές βράδυ, είμαι και εγώ κάτοχος της συσκευής.:grinning-smiley-043

Μια ερώτηση δεν βλέπω πουθενά στις γλώσσες Ελληνικά και να υποθέσω ότι έχει να κάνει και με την μη εμφάνιση υπότιτλων, όπως επίσης και αρχεία με υψηλό bitrate, εμφανίζουν σχετικά κολήματα ( Island Fever 4 - όχι για μένα, αλλά για την φουκαριάρα την μάνα μου:flipout: )

Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα, ωστόσο για τα λεφτά του είναι μια χαρά.
Διορθώνονται όλα αυτά με το τελευταίο firmware και εάν ναί ποιό είναι αυτό και που το βρίσκω?

Καλορίζικο και καλές θεάσεις!!
Το νέο firmware εδώ: http://www.wdc.com/wdtvprerelease/
Ελληνικά? GUI με ελληνική γλώσσα...μάλλον στο firmware 10.150.456 θα δούμε. :flipout:
Πάντως τα υπόλοιπα διορθώνονται.

Αδελφέ, αυχαριστώ για την απάντηση, κάτι ακόμη.
Το γεγονός ότι έχω αρχεία με ξεχωριστούς υπότιτλους, τα οποία όμως δεν φαίνονται με την μαμά έκδοση πως μπορώ να τα δώ εάν μπορώ, λίγο που έπαιξα με τα settings, δεν βρήκα κάτι.
Επίσης ως resolution, έχω βάλει 1080i και 60 Ηz, η ανάλυση της TV είναι HD ready.

Καλοθεατο Σιμο ,το αρχειο των υποτιτλων αν καταλαβα καλα το μετατρεπω σε UTF-8 .
ανοιγεις το αρχειο ,αποθηκευση ως ,UTF-8 ,σε ρωταει "το αρχειο υπαρχει ηδη να αντικατασταθει;" οκ και εισαι ετοιμος

Καλοθεατο Σιμο ,το αρχειο των υποτιτλων αν καταλαβα καλα το μετατρεπω σε UTF-8 .
ανοιγεις το αρχειο ,αποθηκευση ως ,UTF-8 ,σε ρωταει "το αρχειο υπαρχει ηδη να αντικατασταθει;" οκ και εισαι ετοιμος

Ευχαριστώ Βούδα ( - δεν μπορώ ρε να σε λέω έτσι ), εννοεί ότι το srt αρχείο του αλλάζω την κατάληξη και το βλέπει?
Εάν ναι τότε για όποιο αρχείο έχει και υπότιτλο πρέπει από το WD TV HD Media Player, θα πρέπει να βλέπω 2 αρχεία, σωστά?
Α, κάτι ακόμη, Το συνοδευτικό δισκάκι με το ARCSOFT, τι εξυπηρετεί? -bye-

Αν εχεις επιλεξει Greek_ISO στην επιλογη Additional language encoding στα settings του WD δε χρειαζεται μετατροπη των υποτιτλων σε UTF8 ή οτιδηποτε αλλο...

Αδελφέ, αυχαριστώ για την απάντηση, κάτι ακόμη.
Το γεγονός ότι έχω αρχεία με ξεχωριστούς υπότιτλους, τα οποία όμως δεν φαίνονται με την μαμά έκδοση πως μπορώ να τα δώ εάν μπορώ, λίγο που έπαιξα με τα settings, δεν βρήκα κάτι.
Επίσης ως resolution, έχω βάλει 1080i και 60 Ηz, η ανάλυση της TV είναι HD ready.

Υπότιτλοι = ότι παρέθεσε ο furious99 είναι σωστό, αλλά είναι ακόμα πιο καλά εάν το έβαζες στο Greek ( Windows 1253)
HD Ready = 1080i 60Ηz και θα βλέπεις θαύμα.
Επίσης εάν δεν σε ενδιαφέρει να βλέπεις τι έχεις δει πρόσφατα (το κρατάει σε λανθάνουσα μνήμη) κάνε "off" to Media library. Γινεται πιο γρήγορο το μηχανάκι στο bootάρισμά του.
Τώρα όσο για το Arcsoft.....είναι μια ατυχής επιλογή της WD για να βοηθήσει κάποιους να κάνουν συμβατά με το μηχάνημα τα αρχεία τους. Ισως κάπου να σου χρησιμεύσει. Προσωπικά το απεγκατέστησα γιατί μου φάνηκε περιορισμένης δυνατότητας.

Last edited: