Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Εχω και εγω μια απορια με το εργαλειο..Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο καλωδιο usb male to 2 male ετσι να εχω συνεχεια τον σκληρο στο media player και να κανω καποια εργασια στο laptop ταυτοχρονα αμα θελω
?

Μπορεις να το κανεις μεσω δικτύου αυτο που λες...οπου και να συνδεσεις το δισκο εαν οι συσκευες ειναι στο δικτυο τοτε βλεπεις και κανεις χρηση του δισκου ταυτοχρανα και απο τις δυο συσκευες...

Καλημέρα στην παρέα.

Επειδή σκέφτομαι εδώ και αρκετό καιρό να αγοράσω το συγκεκριμένο media player, θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα τα οποία είναι βασικά για εμένα:
1) Αν υπάρχει η δυνατότητα αναπαραγωγής internet radio (συγκεκριμένα θα ήθελα να μου πει κάποιος αν παίζει το σταθμό "cinemix") και
2) Αν υπάρχει η δυνατότητα να επέμβει κανείς στα πρίμα και στα μπάσα ώστε να φέρει την ηχητική ισορροπία στα δικά του γούστα.

Θέλω να το συνδέσω στην TV του σαλονιού (SONY KDL-32HX750) ώστε να μπορώ να βλέπω και από εκεί τις ΗD ταινίες μου. Η αναπαραγωγή
internet radio όμως (και συγκεκριμένα του σταθμού "cinemix" όπως είπα πιο πάνω) είναι το βασικότερο για εμένα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον απαντήσει. :)

commandersotos + winlink ευχαριστω για την απαντησεις!θα δοκιμασω και θα πω και τα αποτελεσματα μηπως ενδιαφερει και καποιο αλλο μελος!

καλησπερα σε ολους.σημερα πηρα το wd tv live 3rd gen με firmware 1.16.13 και εχω προβλημα με μη ενσωματωμενους ελληνικους υποτιτλους .srt σε .avi ταινιες.
εχω επιλεξει φυσικα την επιλογη greek στο μενου υποτιτλων...απλα μου βγαζει συνεχεια subtitles off...
Τις πταιει παιδες?
Ευχαριστω

Εχεις ονομασεις τον υποτιτλο το ιδιο ονομα με την ταινια?αν οχι αυτο θα ειναι μαλλον!

Dimlx81 οχι και στα 2 δυστηχως!

ναι το εχω ονομασει ακριβως το ιδιο.
μηπως παιζει ρολο το γεγονοσ οτι προσπαθω να διαβασω υποτιτλους απο την επιλογη media server?

Καλημέρα στην παρέα.

Επειδή σκέφτομαι εδώ και αρκετό καιρό να αγοράσω το συγκεκριμένο media player, θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα τα οποία είναι βασικά για εμένα:
1) Αν υπάρχει η δυνατότητα αναπαραγωγής internet radio (συγκεκριμένα θα ήθελα να μου πει κάποιος αν παίζει το σταθμό "cinemix") και
2) Αν υπάρχει η δυνατότητα να επέμβει κανείς στα πρίμα και στα μπάσα ώστε να φέρει την ηχητική ισορροπία στα δικά του γούστα.

Θέλω να το συνδέσω στην TV του σαλονιού (SONY KDL-32HX750) ώστε να μπορώ να βλέπω και από εκεί τις ΗD ταινίες μου. Η αναπαραγωγή
internet radio όμως (και συγκεκριμένα του σταθμού "cinemix" όπως είπα πιο πάνω) είναι το βασικότερο για εμένα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον απαντήσει. :)

1) Υπαρχει η δυνατοτητα αναπαραγωγης internet radio μεσω της εφαρμογης tunein που ειναι ηδη εγκαταστημενη και χθες που το δοκιμασα υπαρχει και το "cinemix"
2) Μεσα απο το Western Digital δεν μπορεις να ρυθμισεις πρίμα-μπάσα αλλα αυτο μπορεις να το κανεις μεσα απο την τηλεοραση σου.
Και τελος εγω θα σου συνηστουσα αν και εχω το WD TV Live Gen 2 που σε ενδιαφερει να κοιταξεις και το WDTV LIVE gen3 http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/85456-WDTV-LIVE-gen3

Μου δανεισε ενας φιλος το wd hd tv gen2 ΧΩΡΙΣ ΘΥΡΑ LAN για να κανω δοκιμες οσο αφορα τις 3d ταινιες.

Και οι δοκιμες μου εδειξαν οτι το εν λογο player
01. ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ 3d m2ts frame packing αρχεια καθοτι ενω παιζει ο ηχος δεν βλεπω καθολου εικονα
02. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ μια χαρα οποιοδηποτε mkv 3d ειτε up/down, ειτε left/right ειναι χωρισμενο
03. Τους 3d subtitles υποστηριζει ΜΟΝΟ sub αρχεια και ΟΧΙ sup ειτε ενσωματομενα στο αρχειο mkv ειναι ειτε οχι.

Αν εχετε βρει καποιο τροπο π.χ. custom firmware που να μπορει να αναπαραγει και 3d frame packing m2ts αρχεια τοτε πεστε μου λινκ για να το περασω.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Γεια χαρα . Εχω ενα WD TV LIVE gen 3 και δυο σκληρους εναν 2 Τ και εναν 3 Τ τους οποιους τους εχω πανω σε ενα hub με δικια του παροχη AC και την εξοδο του τη στελνω στο WD . Οταν εχω κατεβασει καποια ταινια - ες τοτε αποσυνδεω εναν δισκο τον συνδεω στο PC και περναω πανω του τις νεες ταινιες . Αυτο το κανω απο τη αρχη που το αγορασα κανα δυο χρονια τωρα . Τις τελευταιες 2 φορες οταν συνδεω το δισκο πανω στο HUB και ανοιγω το WD αφου κανει connect to usb & compile library μου δειχνει μεν τις νεες ταινιες αλλα οταν επιλεξω μια για παιξει η ταινια κολλαει !!! Τι φταιει φιλαρακια ?? το μηχανημα αρχιζει να τα παιζει ?? οι δισκοι αρχιζουν να " γεμιζουν " επικινδυνα ?? . Ας σημειωθει οτι παντα κανω safely remove media οταν αποσυνδεω τον δισκο απο το PC . Μηπως να βαλω τους δισκους σε ενα δικτυο ?? και πω γινεται αυτο ?? μηπως ειναι ακριβη λυση ?? Μηπως να φορτωνω μια ταινια σε στικακι και να κανω Move το file στο δισκο ΧΩΡΙΣ να το αποσυνδεω απο το WD ?? γινεται αυτο ??

Κατι δεν παει καλα η σιγουρα κατι δεν κανω εγω καλα ......... Ας βοηθησει καποιος που μπορει να εχει - ειχε το ιδιο προβλημα Ευχαριστω πολυ

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Γεια χαρα . Εχω ενα WD TV LIVE gen 3 και δυο σκληρους εναν 2 Τ και εναν 3 Τ τους οποιους τους εχω πανω σε ενα hub με δικια του παροχη AC και την εξοδο του τη στελνω στο WD . Οταν εχω κατεβασει καποια ταινια - ες τοτε αποσυνδεω εναν δισκο τον συνδεω στο PC και περναω πανω του τις νεες ταινιες . Αυτο το κανω απο τη αρχη που το αγορασα κανα δυο χρονια τωρα . Τις τελευταιες 2 φορες οταν συνδεω το δισκο πανω στο HUB και ανοιγω το WD αφου κανει connect to usb & compile library μου δειχνει μεν τις νεες ταινιες αλλα οταν επιλεξω μια για παιξει η ταινια κολλαει !!! Τι φταιει φιλαρακια ?? το μηχανημα αρχιζει να τα παιζει ?? οι δισκοι αρχιζουν να " γεμιζουν " επικινδυνα ?? . Ας σημειωθει οτι παντα κανω safely remove media οταν αποσυνδεω τον δισκο απο το PC . Μηπως να βαλω τους δισκους σε ενα δικτυο ?? και πω γινεται αυτο ?? μηπως ειναι ακριβη λυση ?? Μηπως να φορτωνω μια ταινια σε στικακι και να κανω Move το file στο δισκο ΧΩΡΙΣ να το αποσυνδεω απο το WD ?? γινεται αυτο ??

Κατι δεν παει καλα η σιγουρα κατι δεν κανω εγω καλα ......... Ας βοηθησει καποιος που μπορει να εχει - ειχε το ιδιο προβλημα Ευχαριστω πολυ

Για αρχη θα ελεγα να βαλεις μερικες ταινιες σε ενα στικακι και να δεις αν σου κανει το ιδιο προβλημα αν ναι τοτε μπορει να φταιει και το hub να τα εχει ''παιξει''
Αν παλι στις παιξει κανονικα απο το στικακι, τοτε υπαρχει και μια αλλη λυση μεσα στου σκληρους το Western Digital δημιουργει ενα φακελο εγω πιο παλια στο gen 2 που εχω
οταν μου ειχε κανει ''νερα'' το εσβησα και μετα το αφησα να ξαναφτιαξει μονο του νεο φακελο παιρνει αρκετη ωρα αλλα απο τοτε δεν ειχα ξανα προβλημα.
Και τελος να ειναι οι σκληροι σου δισκοι δεν ξερω τους εχεις κοιταξει ποτε με κανενα προγραμμα?
Hard Disk Sentinel
HD Tune
Για παραδειγμα.

Γεια χαρα και παλι , λοιπον μαλλον ειχες δικιο μαλλον το HUB τα εχει παιξει . Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι γιατι μεσα σε 4 - 5 μηνες να χαλασει .... το ειχα παρει απ το Πλαισιο και βεβαια ειναι απο τα βαθη της ανατολης αλλα και παλι . Μηπως μπορεις να προτεινεις καποιο αλλο "επωνυμο" και οχι "πλαισιο" μηπως και σταθω πιο τυχερος . Τωρα οσον αφορα τη πρακτικη μου να βγαζω απ το συστημα τους δισκους - να τους συνδεω στο PC - και παλι πισω μηπως αυτο τρελαινει το WD ?? και μαλλον πρεπει να φορτωνω τις ταινιες σε στικακι και με το " Move " να τις μεταφερω σε οποιο Dir θελω ??
Οι δισκοι ειναι ΟΚ ουτε bad sectors ουτε τιποτα ( ευτυχως !!! )

Και παλι ευχαριστω

Μπορείς να φτιάξεις δίκτυο μεταξυ του WD και του υπολογιστή σου, και έτσι δεν θα χρειαστεί να ξαναφαιρεσεις τους σκληρούς απο πάνω του. Αν δεν σε βολεύει να το κανείς με καλώδιο, υποθέτω οτι θα μπορείς να βάλεις μια USB κάρτα δικτύου και να κανείς την δουλειά σου. Δεν το γνωρίζω αν γινεται, ψάξτο λίγο. Ασε που αν κανείς δικτυακι θα μπορείς να παίζεις και την μουσική και τις φωτό που έχεις στον υπολογιστή σου κατευθείαν στην τηλεόραση. Γενικότερα δημιουργείς μερικές νέες δυνάτοτητες.

Επίσης, κατι που θεωρώ οτι κάνει την δουλειά σου πιο δύσκολη, ειναι το να έχεις ενεργοποιημένη την βιβλιοθήκη. Όταν προσθαφερεις δυο τέρατα σκληρούς όλη την ώρα και αναγκάσεις το μηχανήματα κι να δημιουργεί όλη την ώρα βιβλιοθήκες, το ταλαιπωρεις άδικα. Προσωπικά ποτέ δεν βρήκα κάποια χρησιμότητα στην λειτουργία αυτη του WD.

Δηλαδη το media library ειναι στη ουσια που κανει τα κολληματα , χωρις αυτο τα περιεχομενα θα ειναι σε list οπως τωρα ?? αν ειναι οπως λες τοτε ναι δεν χρειαζεται . Τωρα οσον αφορα το δικτυο δε ξερω και πολλα το μονο που ξερω ειναι πως το εχω συνδεδεμενο στο router για να κανει updates και για να ακουω μουσικη απο το Internet , τωρα αυτο θα εκανε πιο ευκολη τη δημιουργια δικτυου ?? το PC το εχω με wifi .... θα μπορουσα να χρησιμοποιησω το router αλλιως πως ..... δεν ξερω
Ευχαριστω παντως .

Αυτό με την βιβλιοθήκη ειναι κατι που το είπα γενικά. Δεν ξέρω αν ευθύνεται για το πρόβλημα σου, αλλά εμένα με εκνευρίζει διότι κάθε φορά διάβαζε τον σκληρό αναλυτικά.

Σχετικά με το δίκτυο, εφόσον τον player τον έχεις ήδη συνδεδεμένο με το ρουτερ σημαινει οτι όλα ειναι στο ίδιο δίκτυο, συνεπώς αν πας στο network στον υπολογιστή, θα το δεις. Δεν ξέρω τι Windows έχεις ώστε να βοηθήσω, αλλά ειναι πολύ εύκολο να το βρεις. Το μόνο αρνητικό ειναι οτι επειδή ο υπολογιστής ειναι ασύρματα συνδεδεμένος, η μεταφορά των ταινιών θα γινεται με 2ΜΒ/s ενώ με καλώδιο θα έφτανε τα 10.

Ο συγκεκριμενος υπολογιστης ( υπαρχουν και αλλοι σε αλλο χωρο ) ειναι ενα laptop οποτε ειναι πολυ ευκολο να συνδεθει και ενσυρματα οταν προκειται για μεταφορα δεδομενων και τρεχει Windows 8 . Τωρα αν ψαξω οπως λες στο Network θα δει τον WD TV Live ?? και τους δισκους επανω του ?? η βλεπει τον Media player σαν συσκευη σε ενα δικτυο ?? και οι δισκοι που κουβαλαει και στους οποιους θα πρεπει να μεταφερθουν τα δεδομενα ?? Ειναι λιγο κινεζικα αυτα για μενα αλλα θα μπω sto network οπως λες για να δω τι βλεπει ακριβως ..... λιγο αργοτερα στην ημερα .

Ευχαριστω πολυ

Στον explorer αριστερά στο Navigation Pane μπορέις να δεις το Network (εναλλακτικά υπάρχει και το εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας). Από default αν θυμάμαι καλά είναι απενεργοποιημένο και με μία μπάρα κάτω από το ribbon θα μπορέσεις να το ενεργοποιήσεις. Όταν ενεργοποιηθεί και ο υπολογιστής δει την συσκευή, θα την βλέπει σαν συσκευή στο δίκτυο, όπου πατώντας πάνω της θα σε βγάζει στο path όπου θα βλέπεις τους σκληρούς σου.

Γενικότερα μπορείς να το ψάξεις και στο ίντερνετ να βρεις πληροφορίες, διότι μετά αν τα συνδέσεις όλα, μπορείς να παίξεις και με τα shared folders του υπολογιστή σου και να μπορείς να βλέπεις τις βιβλιοθήκες απευθείας στο WD. Για παράδειγμα, πριν πάρω το Xbox, έπαιζα την μουσική και έβλεπα φωτογραφίες από από τον υπολογιστή που έχω σε ένα δωμάτιο μέσω του WD στο HomeCinema στο σαλόνι. Ταινίες αποφεύγω να παίζω μέσω του δικτύου, διότι καμιά φορά το ρούτερ μπορέι να τρώει φρίκες και να λαγκάρει τρελά. Γενικότερα είναι προτιμότερο να έχεις τους σκληρούς με τις ταινίες πάνω στο WD.

Ολα καλα σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια , ναι να το ενεργοποιησω αλλα εχω ακουσει διαφορα με χακερς κλπ , εχουν να κανουν οι φοβοι μου ?? φαντασου να μπει καποιος και για τη πλακα του να μου σβησει πραγματα , εχω καμμια 450 αρια ταινιες και απο μουσικη παρα πολλα DVD rips , BR Rips με συναυλιες αφιερωματα Video clips κλπ !!!
Αλλα θα μου πεις οτι το μπορει να ενεργοποιω το δικτυο ΜΟΝΟ οταν θελω να μεταφερω ταινιες και μετα παλι κλεισιμο . πες μου τη γνωμη σου .

Ευχαριστω πολυ