winlink
AVClub Addicted Member
Δεν γίνεται λόγω προδιαγραφών του USB να υπάρξει τέτοιο πράγμα.
Απ.ότι θυμάμαι USB switch υπήρχαν, αν σε εξυπηρετούν δεν το γνωρίζω.
Απ.ότι θυμάμαι USB switch υπήρχαν, αν σε εξυπηρετούν δεν το γνωρίζω.
Εχω και εγω μια απορια με το εργαλειο..Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο καλωδιο usb male to 2 male ετσι να εχω συνεχεια τον σκληρο στο media player και να κανω καποια εργασια στο laptop ταυτοχρονα αμα θελω
?
Καλημέρα στην παρέα.
Επειδή σκέφτομαι εδώ και αρκετό καιρό να αγοράσω το συγκεκριμένο media player, θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα τα οποία είναι βασικά για εμένα:
1) Αν υπάρχει η δυνατότητα αναπαραγωγής internet radio (συγκεκριμένα θα ήθελα να μου πει κάποιος αν παίζει το σταθμό "cinemix") και
2) Αν υπάρχει η δυνατότητα να επέμβει κανείς στα πρίμα και στα μπάσα ώστε να φέρει την ηχητική ισορροπία στα δικά του γούστα.
Θέλω να το συνδέσω στην TV του σαλονιού (SONY KDL-32HX750) ώστε να μπορώ να βλέπω και από εκεί τις ΗD ταινίες μου. Η αναπαραγωγή
internet radio όμως (και συγκεκριμένα του σταθμού "cinemix" όπως είπα πιο πάνω) είναι το βασικότερο για εμένα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον απαντήσει.![]()
Γεια χαρα . Εχω ενα WD TV LIVE gen 3 και δυο σκληρους εναν 2 Τ και εναν 3 Τ τους οποιους τους εχω πανω σε ενα hub με δικια του παροχη AC και την εξοδο του τη στελνω στο WD . Οταν εχω κατεβασει καποια ταινια - ες τοτε αποσυνδεω εναν δισκο τον συνδεω στο PC και περναω πανω του τις νεες ταινιες . Αυτο το κανω απο τη αρχη που το αγορασα κανα δυο χρονια τωρα . Τις τελευταιες 2 φορες οταν συνδεω το δισκο πανω στο HUB και ανοιγω το WD αφου κανει connect to usb & compile library μου δειχνει μεν τις νεες ταινιες αλλα οταν επιλεξω μια για παιξει η ταινια κολλαει !!! Τι φταιει φιλαρακια ?? το μηχανημα αρχιζει να τα παιζει ?? οι δισκοι αρχιζουν να " γεμιζουν " επικινδυνα ?? . Ας σημειωθει οτι παντα κανω safely remove media οταν αποσυνδεω τον δισκο απο το PC . Μηπως να βαλω τους δισκους σε ενα δικτυο ?? και πω γινεται αυτο ?? μηπως ειναι ακριβη λυση ?? Μηπως να φορτωνω μια ταινια σε στικακι και να κανω Move το file στο δισκο ΧΩΡΙΣ να το αποσυνδεω απο το WD ?? γινεται αυτο ??
Κατι δεν παει καλα η σιγουρα κατι δεν κανω εγω καλα ......... Ας βοηθησει καποιος που μπορει να εχει - ειχε το ιδιο προβλημα Ευχαριστω πολυ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.