Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Χρησιμοποιώ μία έκδοση του b-rad εξαιτίας της υποστήριξης των movie sheets, μήπως τα original firmware έχουν τώρα πια αυτή τη δυνατότητα;

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Χρησιμοποιώ μία έκδοση του b-rad εξαιτίας της υποστήριξης των movie sheets, μήπως τα original firmware έχουν τώρα πια αυτή τη δυνατότητα;

Όχι! Αλλά εγώ να σου πω την αμαρτία μου τα βαρέθηκα και το γύρισα στα original firmwares.

Παιδιά, καλησπέρα.

Κατέβασα ένα iso αρχείο 3D demo 40Gb και κάτι...

όταν το καίω σε bluray μου παίζει από το 3D player κανονικά με την επιλογή 3D θέασης. σαν κανονικό bluray με μενού και υπομενού κλπ.

όταν το βάζω το ίδιο αρχείο στο western digital και συνδέω το western digital me to 3D player μέσω HDMI ναι μεν μου διαβάζει το iso και ξεκινάει αλλά όχι σε 3D.

πως θα λύσω αυτό το πρόβλημα ώστε να μην πληρώνω κάθε φορά bluray των 10 ? Χρειάζομαι νέο σκληρό εξωτερικό ή το WD με καλύπτει?

Ευχαριστώ.

Το εν λόγω player, δεν αναπαράγει frame packing 3D, μόνο SBS/OU (έως συνολική ανάλυση 1920x1080)...

Το εν λόγω player, δεν αναπαράγει frame packing 3D, μόνο SBS/OU (έως συνολική ανάλυση 1920x1080)...

αν αγοράσω έναν εξωτερικό σκληρό, τον συνδέσω μέσω δικτύου με τον 3D Player και ξεζιπάρω το iso θα τα καταφέρω?

Panasonic BTT775.

Δεν διαβάζει δομή BluRay σε λειτουργία media player. Ή θα συνεχίσεις να τα γράφεις σε δισκάκια, ή θα αρκεστείς στα SBS/OU, ή θα πάρεις κάποιο 3D media player...

Δεν διαβάζει δομή BluRay σε λειτουργία media player. Ή θα συνεχίσεις να τα γράφεις σε δισκάκια, ή θα αρκεστείς στα SBS/OU, ή θα πάρεις κάποιο 3D media player...
Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Άρα ψάχνω για 3D media player με support για 3D BD ISO το οποίο θα συνδέσω απ ευθείας στη tv. Πρέπει ν' αγοράσω και εξωτερικό σκληρό ή υπάρχουν Media players με χωρητικότητα εγγραφής κάποια ΤΒ?

Άρα ψάχνω για 3D media player με support για 3D BD ISO το οποίο θα συνδέσω απ ευθείας στη tv. Πρέπει ν' αγοράσω και εξωτερικό σκληρό ή υπάρχουν Media players με χωρητικότητα εγγραφής κάποια ΤΒ?

Υπάρχουν κάποια μοντέλα που δέχονται εσωτερικό σκληρό, αλλά δεν νομίζω να πωλούνται με τον δίσκο ήδη τοποθετημένο. Κάνε μια ερώτηση εδώ...

Καλησπέρα σας.
Συνδ'εοντας τον player WD TV HD Media Player (Gen 2) στην νέα τηλεόραση με σύνδεση HDMI ,η τηλεόραση δεν παίρνει σήμα.Απο τα σέττινγκς αλλάζοντας την έξοδο απο composite σε HDMI την ξαναγυρίζει compsite.Tι κάνω σε αυτή την περίπτωση?
ΥΓ του έχω περάσει το 1.06.43 update FW

Last edited:
Τσέκαρε το καλώδιο. Βάλε μία άλλη συσκευή dvd player etc. να δείς αν "κουμπώνει" με tv.

Καλημερα παιδια,

Να κανω και εγω με την σειρα μου μια ερωτηση για τα φωτα σας...

Εχω τον συγκεκριμενο mp και η απορια μου ειναι η

Εαν συνδεσω το κουτακι με usb εναν εξωτερικο σκληρο, και το κουτι μεσω ethernet σε δικτυο, μπορω να χρεισιμοποιω τον σθγκεκριμενο σκληρο μεσω το media player σαν αποθηκευτικο χωρο για δικτυο?

Δηλ θα μπορω να αποθηκευω αρχεια απο το laptop/desktop υπολογιστη μου στον σκληρο μεσω δικτυου?.

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Καλημερα παιδια,

Να κανω και εγω με την σειρα μου μια ερωτηση για τα φωτα σας...

Εχω τον συγκεκριμενο mp και η απορια μου ειναι η

Εαν συνδεσω το κουτακι με usb εναν εξωτερικο σκληρο, και το κουτι μεσω ethernet σε δικτυο, μπορω να χρεισιμοποιω τον σθγκεκριμενο σκληρο μεσω το media player σαν αποθηκευτικο χωρο για δικτυο?

Δηλ θα μπορω να αποθηκευω αρχεια απο το laptop/desktop υπολογιστη μου στον σκληρο μεσω δικτυου?.

από ότι θυμάμαι ναι το είχα δοκιμάσει και γίνεται, απλά από τις ρυθμίσεις πρέπει να το ενεργοποιήσεις... βέβαια οι ταχύτητες μεταφοράς από/προς τον δίσκο θα ειναι κακές... 100άρι δίκτυο...

από ότι θυμάμαι ναι το είχα δοκιμάσει και γίνεται, απλά από τις ρυθμίσεις πρέπει να το ενεργοποιήσεις... βέβαια οι ταχύτητες μεταφοράς από/προς τον δίσκο θα ειναι κακές... 100άρι δίκτυο...

1.Ρυθμισεις του WD H του υπολογιστη?
2. για τις μεταφορες δηλ ξεχναμε το streaming?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

1.Ρυθμισεις του WD H του υπολογιστη?
2. για τις μεταφορες δηλ ξεχναμε το streaming?

του wdtvl. Να είναι shared μέσω samba δλδ.

όταν λες streaming... streaming είναι να streamάρεις xvid με ~500kbps bitrate, streaming είναι να streamάρεις και 3D BR ISO...

Βασικά αφού τα έχεις από ότι καταλαβαίνω, τον βάζεις πάνω και δοκιμάζεις...