Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Γεια χαρα,

Κατεβαζα την εφαρμογη για android "skifta" με την οποια επιλεγω media απο ασυρματα συνδεδεμενες συσκευες και τα αναπαραγαγει το wd μου. Το μονο που δεν κανει, και αναρωτιεμαι αν υπαρχει τροπος, ειναι να επιλεγει media απο τους συνδεδεμενους στο wd σκληρους δισκους.

Καμια ιδεα?
Ευχαριστω

Καλησπερα στο forum! Μηπως υπαρχει ρε παιδια καμια λιστα με το ποια wifi adaptorακια ειναι συμβατα με αυτο media player; Ή εστω καποιο που να ειναι δοκιμασμενο οτι κανει και εχει τιμη κατω απο 10 ... Ευχαριστω εκ των προτερων!

Καλησπερα στο forum! Μηπως υπαρχει ρε παιδια καμια λιστα με το ποια wifi adaptorακια ειναι συμβατα με αυτο media player; Ή εστω καποιο που να ειναι δοκιμασμενο οτι κανει και εχει τιμη κατω απο 10 ... Ευχαριστω εκ των προτερων!

http://wdc.custhelp.com/app/answers...the-wd-tv-live-hd-media-player-and-wd-tv-live.

Παιδια η εκδοση χωρις θυρα δικτυου με το τελευταιο επισημο firmware υποστηριζει σκληρο δισκο 4tb?

Το ρωταω γιατι του συνδεσα εναν sata3 σκληρο δισκο που εκανα εξωτερικο μεσω ενος usb3 κουτιου(Και μην μου πειτε οτι δεν εχει usb3 το εν λογο media player καθοτι το ξερω και ολα τα usb3 προιοντα ειναι συμβατα με usb2 συσκευες).

Αν δεν υποστηριζει σκληρο δισκο 4tb με καποιο επισημο firmware υπαρχει καποιο ανεπισημο που να το κανει να υποστηριζει?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ.

1) Υπαρχει η δυνατοτητα αναπαραγωγης internet radio μεσω της εφαρμογης tunein που ειναι ηδη εγκαταστημενη και χθες που το δοκιμασα υπαρχει και το "cinemix"
2) Μεσα απο το Western Digital δεν μπορεις να ρυθμισεις πρίμα-μπάσα αλλα αυτο μπορεις να το κανεις μεσα απο την τηλεοραση σου.
Και τελος εγω θα σου συνηστουσα αν και εχω το WD TV Live Gen 2 που σε ενδιαφερει να κοιταξεις και το WDTV LIVE gen3 http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/85456-WDTV-LIVE-gen3
Αν και καθυστερημένα, σε ευχαριστώ πολύ! :) Μάλλον θα το παραγγείλω... το WiFi του τι λέει αλήθεια; Δεν θα κάνω αναπαραγωγή ταινιών μέσω WiFi. Απλά ρωτάω επειδή το σημείο που θα το τοποθετήσω, με το router μου, απέχει περίπου 5-6 μέτρα και παρεμβάλλεται κι ένας τοίχος στο ενδιάμεσο κι έτσι αναρωτιέμαι αν θα έχει καλό σήμα, έστω για internet radio... και τέλος, τι διαφορά έχει το Gen 2 με το Gen 3? Ζητώ συγγνώμη για την ασχετοσύνη μου... :)

Ειχα την εκδοση 1.04.22, η οποια ηταν αρκετα καλη. Διαβαζε γρηγορα τον 500αρι 2.50" οπως και τα αρχεια. Τωρα τελευταια καποια αρχεια .mp4 δεν μου τα διαβαζε καθολου και περασα 1.06.43 στην οποια ναι μεν διαβαζει τα συγκεκριμενα αρχεια αλλά καθυστερει πολυ να μπει στο δικσο (ισως 2-3 λεπτα) και για ναδιαβασει οποιοδηποτε αρχειο κανει αρκετα δευτερολεπτα.

Το θεμα ειναι οτι καθε φορα που βαζω το σκληρο δισκο στο netbook μου βγαζει μηνυμα για σαρωση...Αυτο αρχισε να συμβαινει αφοτου περασα το τελευταιο fw. Επισης μου εχει δημιουργησει προβλημα σε ορισμενα αρχεια .mp4 που απο αρχεια βιντεο τα εμφανιζει ως ενα φακελο με λουκετο. Ουτε μπορω να μπω στον φακελο, ουτε μπορω να τον σβησω και με κανενα προγραμμα (unlocker). Οταν προασπαθω να το ανοιξω μου βγαζει ενα παραθυρο ¨Η θεση δεν ειναι διαθεσιμη" "Δεν ειναι δυνατη η προσβαση στο G:\......."..."To ονομα του καταλογου δεν ειναι εγκυρο" . Προσπαθω να το διαγραψω και μου βγαζει παραθυρο "Το αρχειο "ΑΑΑΑ" ειναι υπερβολικα μεγαλο για το συστημα αρχειων προορισμου" και απο κατω επιλογη "Ακυρο". Ο μονος τροπος διαγραφης ειναι μεσω του WD TV LIVE.
Τι κανουμε;

Παιδιά υπάρχει λύση με το παρακάτω;
Όταν το wd tv live 2 παίζει βίντεο fullscreen ή όχι, κόβει ένα κομμάτι της ταινίας περιμετρικά της οθόνης.
Εκτός από το zoom out με τον φακό, τι άλλο μπορεί πιθανότατα να γίνει; Στη δική σας τηλεόραση κάνει ακριβώς το ίδιο;
Το wd tv live 3, έχει πάντως μια επιλογή, για μόνιμο zoom out (ταινία, μενού, κτλ.). Στο 95% μου "κάθεται" ακριβώς.
Με το tv live 2;

Last edited:
Παιδιά επειδή μετά το τελευταίο update δεν υπάρχουν οι επιλογές Copy & move που μπορώ να βρω το προηγούμενο firmware 1.16.13;

Σας ευχαριστώ πολύ.

Παιδιά επειδή μετά το τελευταίο update δεν υπάρχουν οι επιλογές Copy & move που μπορώ να βρω το προηγούμενο firmware 1.16.13;

Σας ευχαριστώ πολύ.

Άκυρο παιδιά με την επιλογή media library on και get content info manually εμφανίστηκε το πλήρες μενού και πάλι :)

Παιδιά υπάρχει λύση με το παρακάτω;
Όταν το wd tv live 2 παίζει βίντεο fullscreen ή όχι, κόβει ένα κομμάτι της ταινίας περιμετρικά της οθόνης.
Εκτός από το zoom out με τον φακό, τι άλλο μπορεί πιθανότατα να γίνει; Στη δική σας τηλεόραση κάνει ακριβώς το ίδιο;
Το wd tv live 3, έχει πάντως μια επιλογή, για μόνιμο zoom out (ταινία, μενού, κτλ.). Στο 95% μου "κάθεται" ακριβώς.
Με το tv live 2;
Κανείς ρε παιδιά; Σύνδεση με HDMI.

Κανείς ρε παιδιά; Σύνδεση με HDMI.

Πέρα από το εικονίδιο με τον μεγενθυτικό φακό, δεν παρέχεται κάποια άλλη επιλογή zoom-in/out στο εν λόγω player. Σε CRT το έχεις συνδεδεμένο;

Όχι. 46άρα Samsung LCD.
Σου κάνει κι εσένα τα ίδια;

Δεν χρειάζεται τότε να παιδεύεσαι με zoom-out, απλά επέλεξε στην τηλεόρασή σου το aspect "Σε Πλήρη οθόνη"...

Το έκανα και δούλεψε!!!
Με έσωσες! 1000 ευχαριστώ!!!
...είμαι καθυστερημένος... :slapface:

Εχω ενα WD με P/N : WDBABG0000NBK-00
Ποιο ειναι το τελευταιο firmware που κυκλοφορει για αυτο ??
Και παρακαλω μπορειτε να μου δωσετε ενα link για αυτο ???
Ευχαριστω...