Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Re: Western Digital TV HD2

μια ερωτησουλα επειδη εχω χασει την μπαλλα...
το hdtv live εχει καλυτερο/δυνατοτερο chip απο το Sigmadesign8635 που φορανε τα πιο πολλα που κυκλοφορουσαν μεχρι τωρα?

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Σε σχέση με το Xtreamer Media Player ποιο θα ήταν το πρώτο στην επιλογή σας;
Σκέφτομαι για αυτά τα δυο αλλά δεν ξέρω ποιο να προτιμήσω...

Δυνατότητα για rewind ή forward υπάρχει σε αρχεία *mkv;
Και αν ναι, κρίνεται αρκετά αποκρίσιμη η ταχύτητά τους ή κολλάνε με παρατεταμένο rewind-forward;

Κανείς βρε παιδιά μια εμπεριστατωμένη απάντηση για εμένα;

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Σε σχέση με το Xtreamer Media Player ποιο θα ήταν το πρώτο στην επιλογή σας;
Σκέφτομαι για αυτά τα δυο αλλά δεν ξέρω ποιο να προτιμήσω...

Το ίδιο δίλημμα έχω κι εγώ.............:BXVZCBXZ6:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Το ίδιο δίλημμα έχω κι εγώ.............:BXVZCBXZ6:
Έλα μου ντε...
Έχω ανοίξει συγκεκριμένο thread για τη σύγκριση αυτών των 2 αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει κανένα post από κάποιον ειδήμονα!
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=50599
Πάντως το μέχρι στιγμής σίγουρο είναι ότι φοράει καλύτερο chipset από εκείνο του Xtreamer...
Το θέμα είναι (αν καταλήξουμε ότι και οι 2 αυτοί players δεν έχουν πρόβλημα σε υψηλών απαιτήσεων *mkv αρχεία) κατά πόσο αξίζει με τα ίδια χρήματα να μην έχουμε το πλεονέκτημα του εσωτερικού σκληρού δίσκου και του wireless data transfer με τη δωρεάν κεραία....
Γιατί κατά τα άλλα θα διάλεγα σίγουρα WD...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Έλα μου ντε...
Έχω ανοίξει συγκεκριμένο thread για τη σύγκριση αυτών των 2 αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει κανένα post από κάποιον ειδήμονα!
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=50599
Πάντως το μέχρι στιγμής σίγουρο είναι ότι φοράει καλύτερο chipset από εκείνο του Xtreamer...
Το θέμα είναι (αν καταλήξουμε ότι και οι 2 αυτοί players δεν έχουν πρόβλημα σε υψηλών απαιτήσεων *mkv αρχεία) κατά πόσο αξίζει με τα ίδια χρήματα να μην έχουμε το πλεονέκτημα του εσωτερικού σκληρού δίσκου και του wireless data transfer με τη δωρεάν κεραία....

Υπομονή.....κάτσε να το πάρουμε στα χέρια και το άλλο ....(το WDTV Live)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Ε όχι και τα ίδια χρήματα Dachtus!

http://www.plaisio.gr/Peripherals/Data-Storage/Media-Players/MVIX-Media-Station-2-5inches.htm

http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=2419&v_Item=9496

(Εντάξει με το Xtreamer παίρνεις και την κεραία, αλλά εχει και 20 ευρώ παραπάνω,οπότε "μία η άλλη" )

Last edited:
Re: Western Digital TV HD2

Nα το δω απο μια ουδετερη ματια? (εχω egreat).
To wd παραδοσιακα ειχε ενα μικρο θεματακι με τα ελληνικα.
Το xtreamer δειχνει οτι δεν εχει τετοιο θεμα.
Αν το νεο wd εμφανιζει αψεγαδιαστα τα ελληνικα τοτε βουρ μιας και εχει και πιο γρηγορη cpu.
Αν απο την αλλη το wd εχει εστω και μικροθεματακια, τοτε βουρο στο xtreamer με την προυποθεση οτι τελικα μπορει και αυτο να παιξει με σιγουρια τις δυσκολες ματροσκες που δεν επαιζαν τα τωρινα (wiki/eureka releases).
Και θα εχει και το wifi...
Αν και τα δυο παιζουν ολες τις ματροσκες (scene παντα) τοτε ειναι μαλλον ισοτιμα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Ε όχι και τα ίδια χρήματα Dachtus!

http://www.plaisio.gr/Peripherals/Data-Storage/Media-Players/MVIX-Media-Station-2-5inches.htm

http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=2419&v_Item=9496

(Εντάξει με το Xtreamer παίρνεις και την κεραία, αλλά εχει και 20 ευρώ παραπάνω,οπότε "μία η άλλη" )

Συγνώμη αλλά μιλούσα για την τιμή την επίσημη από τον κατασκευαστή 99 (Xtreamer, antenna)+20 (μεταφορικά)=119 με τα μεταφορικά και όχι για την τιμή από τους κλέφτες ''με το έτσι θέλω'' από Ελλάδα + ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ρε γμτ;

ΕΛΕΟΣ με τη μπανανία που ζούμε...

Ξυπνήστε φίλτατοι!

Απάντηση: Western Digital TV HD2

Σήμερα ασχολήθηκα με sharing μεταξύ φακέλων κ συσκευών στο δίκτυό μου, όπου διαπίστωσα ότι είναι πανεύκολο να διαχειριστείς φακέλους που είναι share στον υπολογιστή μου κ να τους "δει" πανεύκολα, απλά επιλέγοντας την επιλογή share media.

Μάλιστα, το φορητό που έχω τους share φακέλους, είναι ασύρματα συνδεδεμένο με τον router μου.

Σύνδεσα τώρα έναν 500gb wd σκληρό δίσκο με usb, κατευθείαν επάνω του, με κάποια video που μου έδωσε ένας φίλος, lord of the rings, 12 monkeys, kung fu panda κ.α., όλα 1080p rips.

Παίζουν εξαιρετικά !!!!!!!

Τα αρχεία είναι σε μορφή .ts.

Μέσα σε αυτά, υπάρχουν video της τηλεοπτικής σειράς Rome, σε μορφή .mkv, στα 720p.

Έκανα πολλές δοκιμές στα fast forward & rewind, με διαφορετικές ταχύτητες, *2, *4, *8 κ δουλεύει μια χαρά.

Εικόνα κρύσταλλο !!

Τώρα βλέπω απόσπασμα από το Broken Trail, στα 720p, μέσα σε mkv, με ήχο dts κ παίζει μια χαρά επίσης. Μάλιστα είχε κ αγγλικούς υπότιτλους σε αρχείο srt, τους οποίους κ αναγνώρισε μόνο του αυτόματα !

Τέλος να πω ότι δεν παίζει αρχεία avi, αλλά παίζει κανονικά τα m2ts, mpg, ts, mkv, αλλά κ τα κανονικά dvd rips σε vob.

Τα avi όμως τα μετονόμασα σε mpg κ τα παίζει μια χαρά !

..................κάποια avi τελικά τα ανοίγει, ενώ σε άλλα βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι υποστηριζόμενο είδος κ δουλεύει μόλις το κάνω mpg..........

Last edited:

Εγώ πάλι θα προτιμήσω το wd hd tv live σε σχέση με το xtreamer για τους εξής λόγους:

1. Ξέρει κανείς την εταιρία που βγάζει το xtreamer? Και να την ξέρει μην μου πείτε ότι είναι τοσο γνωστή όσο η western digital.
2. Κατά τι γνώμη μου έχει δυνατότερο chipset από το xtreamer
3. Αυτό με τους υπότιτλους που λέτε δεν νομίζω να υφίσταται καθότι ναι μεν στο πρώτο τους προϊόν υπήρχε πρόβλημα αλλά με ένα μελλοντικό firmware update λύθηκε οπότε είναι λίγο άκυρο αυτό που λέτε.
4. Πέστε μου τι πωλήσεις έχει κάνει το xtreamer και τι το wd hd tv live και θα διαπιστώσετε ποιο από τα δυο θα συνεχίζουν να υποστηρίζουν περισσότερο και ποιο όχι.
5. Για το ασύρματο wifi μπορείτε και στο wd hd tv live να ψάξετε να βρείτε κάποιο συμβατό usb wifi adapter και είστε οκ και από ασύρματο χειριστήριο(Αν και για να μιλάμε σοβαρά πιστεύεται ότι τα 1080p θα παίζουν σωστά από ασύρματο δίκτυο είτε από το xtreamer είτε από το wd hd tv live?)
6. Τα μόνα ΜΕΙΟΝ του wd hd tv live είναι ότι α)δεν υποστηρίζει κατέβασμα torrent(Αλλά για εμένα μικρο το κακό αφού εχω laptop γι' αυτό το λόγο) & β) ότι δεν μπορείς να μεταφέρεις αρχεία στον συνδεδεμένο δίσκο μέσω της θήρας δικτύου(Αυτό βέβαια δεν το ξέρω σίγουρα αλλά απ' ότι ακούω μάλλον δεν μπορεί να το κάνει)).

Για όλους τους παραπάνω λόγους εγώ θα προτιμήσω το νέο wd hd tv live και όχι το αμφιβόλου μάρκας(Για εμένα) xtreamer

Last edited: