Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Re: Western Digital TV HD2

Δεν υπαρχει λογος να συγκρινει καποιος τις 2 συσκευες. Το xtreamer ειναι ηδη μια γενια συσκευων πισω (παιζει ο,τι επαιζε το sigma 8635). Επισης πολλα πραγματα λενε οτι τα εφτιαξαν και παιζουν χωρις αυτο να ισχυει. Γενικα τους εχει πιασει ενας πανικος με την κυκλοφορια του WD, μπαναρουν και οποιον βγει στο forum τους και πει οτι κατι δε δουλευει. Διαβαστε εδω:

http://www.mpcclub.com/forum/showthread.php?t=20253&page=2
http://www.mpcclub.com/forum/showthread.php?t=21501
http://www.mpcclub.com/forum/forumdisplay.php?f=90

Τα realtek ειναι φτηνες λυσεις, αλλα η sigma βγαζει τα τσιπακια που δερνουν...

Και αυτοι στην wd αφου ξερανε απο το προηγουμενο τις ελλειψεις δεν μπορουσανε να τα βαλουν με τη μια στο καινουργιο μηχανακι.Αρχισανε
παλι με wish list,bug list.

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Δεν υπαρχει λογος να συγκρινει καποιος τις 2 συσκευες. Το xtreamer ειναι ηδη μια γενια συσκευων πισω (παιζει ο,τι επαιζε το sigma 8635). Επισης πολλα πραγματα λενε οτι τα εφτιαξαν και παιζουν χωρις αυτο να ισχυει. Γενικα τους εχει πιασει ενας πανικος με την κυκλοφορια του WD, μπαναρουν και οποιον βγει στο forum τους και πει οτι κατι δε δουλευει. Διαβαστε εδω:

Τα realtek είναι φτηνές λύσεις, αλλά η sigma βγαζει τα τσιπάκια που δέρνουν...

Άρα φίλτατε furious99 εσύ συστήνεις ανεπιφύλακτα το νέο wd hd tv live σε σχέση με το xtreamer σωστά?

Μπορείς πέρα από το ότι λες ότι τα sigma chipset είναι ανώτερα από τα realtek chipset για ποιο άλλο λόγο προτείνεις το wd hd tv live.

Ευχαριστώ πολύ.

Τί δεν παίζει avi? Κάποιες σειρές που τις έχω σε avi δεν θα τις παίζει δηλαδή?

Δεν μπορεί ρε παιδιά να μην παίζει avi...

Απάντηση: Western Digital TV HD2

Τα realtek ειναι φτηνες λυσεις, αλλα η sigma βγαζει τα τσιπακια που δερνουν...

Τέλος να πω ότι δεν παίζει αρχεία avi, αλλά παίζει κανονικά τα m2ts, mpg, ts, mkv, αλλά κ τα κανονικά dvd rips σε vob.

Τα avi όμως τα μετονόμασα σε mpg κ τα παίζει μια χαρά !

..................κάποια avi τελικά τα ανοίγει, ενώ σε άλλα βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι υποστηριζόμενο είδος κ δουλεύει μόλις το κάνω mpg..........

Όντως κι εμένα μου φαίνεται πολύ κουλό να μην παιζει avi και να παίζει mkv.
Δες λίγο εδώ και δώσε ιδιαίτερη προσοχή στο σημείο "Video - AVI (Xvid, AVC, MPEG1/2/4)"

Last edited:
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Δες λίγο εδώ και δώσε ιδιαίτερη προσοχή στο σημείο "Video - AVI (Xvid, AVC, MPEG1/2/4)"

Μήπως τα .avi που δεν παίζει είναι σε DivX (κι όχι Xvid), το οποίο ίσως να μην το υποστηρίζει?

Last edited:

Αυτό που έγραψα χθες ισχύει.

Κάποια avi που είχα δεν τα έπαιζε, έβγαζε σχετικό μήνυμα ότι είναι μη αποδεκτός τύπος αρχείου.

Τα έκανα απλά μετονομασία σε mpg και έπαιξαν μια χαρά !

Δουλειά 1" είναι.

6. Τα μόνα ΜΕΙΟΝ του wd hd tv live είναι ότι α)δεν υποστηρίζει κατέβασμα torrent(Αλλά για εμένα μικρο το κακό αφού εχω laptop γι' αυτό το λόγο) & β) ότι δεν μπορείς να μεταφέρεις αρχεία στον συνδεδεμένο δίσκο μέσω της θήρας δικτύου(Αυτό βέβαια δεν το ξέρω σίγουρα αλλά απ' ότι ακούω μάλλον δεν μπορεί να το κάνει)).

Για όλους τους παραπάνω λόγους εγώ θα προτιμήσω το νέο wd hd tv live και όχι το αμφιβόλου μάρκας(Για εμένα) xtreamer
Ισχύει αυτό ή όχι μπορείς να αντιγραφείς αρχεία από το δίκτυο στον συνδεδεμένο δίσκο?

Το τσιπάκι σε μια συσκευή δεν είναι το παν.Υπάρχει και το firmware.Μην ξεχνάμε ότι το προηγούμενο WD είχε το ίδιο τσιπ με τα NMT(Popcornhour, Ergreat κτλ), αλλά καμία σχέση δεν είχε με αυτά (ούτε τα ίδια αρχεία έπαιζε ούτε τις υπόλοιπες δυνατότητές τους έφτασε ποτέ).Πούλησε βέβαια τρελά, γιατί ήταν το μόνο φτηνό μηχάνημα που μπορούσε να αναπαράγει κάποια αρχεία .mkv (φυσικά μόνο από USB, χωρίς δυνατότητα δικτύου, χωρίς DTS downmix, χωρίς δυνατότητα παραμετροποίησης των υποτίτλων, χωρίς συχνά firmware που να λύνουν τα προβλήματα, χωρίς, χωρίς, χωρίς....).Ήταν απλά ένα τίμιο φτηνό μηχάνημα που έπαιζε .mkv.
Σήμερα βέβαια τα πράγματα έχουν αλλάξει.Αρκετά μηχανήματα έχουν κυκλοφορήσει σε αυτά τα επίπεδα τιμών με αποτέλεσμα το παλιό WD να κατρακυλήσει στην πραγματική του αξία των 80 περίπου ευρώ (που σημαίνει ότι ξεκίνησε υπερτιμημένο κατά 50%) και ένα νέο WD παρουσιάζεται με νέο τσιπ και ethernet (αλλά χωρίς, πάλι την δυνατότητα εσωτερικού δίσκου).
Επειδή ο ανταγωνισμός πλέον είναι σκληρός, αρκετά ερωτήματα τίθενται σχετικά με την απόδοση και τις δυνατότητες του νέου μηχανήματος, που μένει να διευκρινιστούν, αφού έρχεται πλέον και στην Ελλάδα.

Το νέο WD λοιπόν θα είναι ένα, όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένο Media player σε αυτή την τιμή ή απλά ένα μηχάνημα αναπαραγωγής mkv, που θα παίζει κάποια βαρύτερα αρχεία (με πολλά refframes κτλ), για τα οποία, έτσι κι αλλιώς, λίγοι ενδιαφέρονται, τη στιγμή που πλέον όλες οι ταινίες κυκλοφορούν σε εκδόσεις "φυσιολογικές" που παίζονται από όλα τα media players.

Και κάποια από τα ερωτήματα που τίθενται είναι τα εξής:
Θα αναπαράγει σωστά, όσο το δυνατόν περισσότερους τύπους αρχείων(avi flv κτλ);
Θα υποστηρίζει την αναπαραγωγή DVD (με σύνδεση εξωτερικής συσκευής ή με την αναπαραγωγή .iso και .ifo αρχείων με τα μενού τους);
Θα υποστηρίζει την αναπαραγωγή BD.iso και .m2ts με τους εσωτερικούς υποτίτλους (PGS);
Θα κάνει downmix ΟΛΑ τα HD format ήχου στις ταινίες;
Θα αναπαράγει επαρκώς και από το δίκτυο τις ταινίες που παίζει;
Θα έχει ρυθμιζόμενους υποτίτλους, σε μέγεθος, χρώμα, θέση;
Θα μπορείς να ψάξεις κάποιο σημείο στην ταινία, να πας αξιόπιστα μπρος πίσω σε αυτήν (σε όποιο είδος αρχείου και όχι μόνο στα mkv);
Θα έχει συχνές ενημερώσεις λειτουργικού (firmware updates) για να λύνουν τα bugs που θα βγαίνουν στην πορεία ή θα στηρίζεται, όπως τώρα, σε εκδόσεις του ενός και του άλλου.
Θα υποστηρίζει με την ίδια ευκολία, εκτός από βίντεο και αρχεία ήχου και εικόνας;
Τα παραπάνω δεν είναι θεωρητικές δυνατότητες, αλλά λειτουργίες που υποστηρίζουν μηχανήματα του ανταγωνισμού.

Αυτά και πολλά ερωτήματα μπορούν να τεθούν και θα τεθούν στην πορεία, αφού το μηχάνημα ήρθε πλέον και στην Ελλάδα και οι κάτοχοί του θα προβούν στις ανάλογες δοκιμές.

Το τσιπάκι σε μια συσκευή δεν είναι το παν.Υπάρχει και το firmware.Μην ξεχνάμε ότι το προηγούμενο WD είχε το ίδιο τσιπ με τα NMT(Popcornhour, Ergreat κτλ), αλλά καμία σχέση δεν είχε με αυτά (ούτε τα ίδια αρχεία έπαιζε ούτε τις υπόλοιπες δυνατότητές τους έφτασε ποτέ).Πούλησε βέβαια τρελά, γιατί ήταν το μόνο φτηνό μηχάνημα που μπορούσε να αναπαράγει κάποια αρχεία .mkv (φυσικά μόνο από USB, χωρίς δυνατότητα δικτύου, χωρίς DTS downmix, χωρίς δυνατότητα παραμετροποίησης των υποτίτλων, χωρίς συχνά firmware που να λύνουν τα προβλήματα, χωρίς, χωρίς, χωρίς....).Ήταν απλά ένα τίμιο φτηνό μηχάνημα που έπαιζε .mkv.
Σήμερα βέβαια τα πράγματα έχουν αλλάξει.Αρκετά μηχανήματα έχουν κυκλοφορήσει σε αυτά τα επίπεδα τιμών με αποτέλεσμα το παλιό WD να κατρακυλήσει στην πραγματική του αξία των 80 περίπου ευρώ (που σημαίνει ότι ξεκίνησε υπερτιμημένο κατά 50%) και ένα νέο WD παρουσιάζεται με νέο τσιπ και ethernet (αλλά χωρίς, πάλι την δυνατότητα εσωτερικού δίσκου).
Επειδή ο ανταγωνισμός πλέον είναι σκληρός, αρκετά ερωτήματα τίθενται σχετικά με την απόδοση και τις δυνατότητες του νέου μηχανήματος, που μένει να διευκρινιστούν, αφού έρχεται πλέον και στην Ελλάδα.

Το νέο WD λοιπόν θα είναι ένα, όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένο Media player σε αυτή την τιμή ή απλά ένα μηχάνημα αναπαραγωγής mkv, που θα παίζει κάποια βαρύτερα αρχεία (με πολλά refframes κτλ), για τα οποία, έτσι κι αλλιώς, λίγοι ενδιαφέρονται, τη στιγμή που πλέον όλες οι ταινίες κυκλοφορούν σε εκδόσεις "φυσιολογικές" που παίζονται από όλα τα media players.

Και κάποια από τα ερωτήματα που τίθενται είναι τα εξής:
Θα αναπαράγει σωστά, όσο το δυνατόν περισσότερους τύπους αρχείων(avi flv κτλ);
Θα υποστηρίζει την αναπαραγωγή DVD (με σύνδεση εξωτερικής συσκευής ή με την αναπαραγωγή .iso και .ifo αρχείων με τα μενού τους);
Θα υποστηρίζει την αναπαραγωγή BD.iso και .m2ts με τους εσωτερικούς υποτίτλους (PGS);
Θα κάνει downmix ΟΛΑ τα HD format ήχου στις ταινίες;
Θα αναπαράγει επαρκώς και από το δίκτυο τις ταινίες που παίζει;
Θα έχει ρυθμιζόμενους υποτίτλους, σε μέγεθος, χρώμα, θέση;
Θα μπορείς να ψάξεις κάποιο σημείο στην ταινία, να πας αξιόπιστα μπρος πίσω σε αυτήν (σε όποιο είδος αρχείου και όχι μόνο στα mkv);
Θα έχει συχνές ενημερώσεις λειτουργικού (firmware updates) για να λύνουν τα bugs που θα βγαίνουν στην πορεία ή θα στηρίζεται, όπως τώρα, σε εκδόσεις του ενός και του άλλου.
Θα υποστηρίζει με την ίδια ευκολία, εκτός από βίντεο και αρχεία ήχου και εικόνας;
Τα παραπάνω δεν είναι θεωρητικές δυνατότητες, αλλά λειτουργίες που υποστηρίζουν μηχανήματα του ανταγωνισμού.

Αυτά και πολλά ερωτήματα μπορούν να τεθούν και θα τεθούν στην πορεία, αφού το μηχάνημα ήρθε πλέον και στην Ελλάδα και οι κάτοχοί του θα προβούν στις ανάλογες δοκιμές.
Αυτό δεν είναι απαραίτητα και κακό γιατί αν βάλεις μέσα και τον δίσκο τότε βάζεις μέσα και την θερμοκρασία που φτάνει και ο σκληρός δίσκος στο όλο σύστημα άρα μεγαλύτερες θερμοκρασίες γενικότερα(Ειδικά αν ο δίσκος είναι μεγαλύτερος του 1tb) στο μηχάνημα εν ολίγης καταλαβαίνεις τι θέλω να πω έτσι δεν είναι?

Last edited:

Φίλε parisal τα μισά και πλέον απο τα ερωτήματα σου έχουν απάντηση και μάλιστα τελεσίδικη , μια απλή αναζήτηση - διάβασμα τόσο εδώ όσο και σε άλλα site και θα το διαπιστώσεις . Σε γενικές γραμμές είναι κλάσεις καλύτερο απο το προηγούμενο και ναι μπορεί να κάνει τα περισσότερα απο αυτά που ρωτάς , σίγουρα σε κάποια μελλοντικά firmware updates θα θπάρξουν και βελτιώσεις - προσθήκες αλλά είδη ξεκινάει δυνατά.

Και το ότι υπάρχουν custom firmwares(Που σε αντίπαλες εταιρίες(Π.χ. popcornhour) δεν υπάρχουν) εμένα μόνο αδιάφορο δεν με αφήνει γιατί έχει που έχει πληθώρα features με το κανονικό firmware φανταστείτε τι θα κάνουν με το custom.
Ακόμα είναι αρχή για ένα πολύ καλό media player.

Εδώ με το custom firmware στο πρώτο προϊόν πρόσθεσαν υποστήριξει εξωτερικών dvd-rom, ασύρματο και ενσύρματο δίκτυο και άλλα πολλά οπότε καταλαβαίνετε τι ακριβώς θέλω να πω έτσι.

Εγω συμφωνω με τον parisal,εξαλλου το ειπα και πιο πανω οτι επρεπε να το ειχαν φτιαξει πιο ολοκληρωμενο και οχι να περιμενουμε τα updates οπως καναμε στο προηγουμενο.
No more beta testers:violent-smiley-030:

Ε οκ ρε παιδιά από τη μύγα ξύγκι πάτε να βγάλετε.

Δηλαδη σας χάλασε που με το πρωτο προϊόν με 100 - 120 ευρώ μπορούσατε να βλέπετε σχεδόν τα πάντα τι στιγμή που ανταγωνιστικά προϊόντα του επιπέδου(Wd hd tv) της εποχής κόστιζαν άνω των 150 ευρώ.

Κανένα μηχάνημα δεν είναι τέλειο με το που βγαινει αλλά στην πορεία βελτιώνεται αρκετά σε πολλά επίπεδα.

Last edited:

Παιδιά αυτά ως απλές σκέψεις τα γράφω.Τώρα που θα κυκλοφορήσει θα λυθούν αυτές οι απορίες, θα είναι γνωστές οι δυνατότητες κάθε μηχανήματος, για να μπορεί ο καθένας να αποφασίσει τι του ταιριάζει και τι ζητάει απ'αυτό.

Εγω συμφωνω με τον parisal,εξαλλου το ειπα και πιο πανω οτι επρεπε να το ειχαν φτιαξει πιο ολοκληρωμενο και οχι να περιμενουμε τα updates οπως καναμε στο προηγουμενο.
No more beta testers:violent-smiley-030:
Εγώ αναρωτιέμαι τι εννοείς πιο ολοκληρωμένο τι άλλο θα ήθελες να στριμώξουμε σε αυτή την κατηγορία τιμής ;;;; ας σοβαρευτούμε για τα λεφτά που ζητάει είναι απλά άριστο για επιπλέον δυνατότητες πάμε σε άλλες κατηγορίες τιμής.

Ε οκ ρε παιδιά από τη μύγα ξύγκι πάτε να βγάλετε.

Δηλαδη σας χάλασε που με το πρωτο προϊόν με 100 - 120 ευρώ μπορούσατε να βλέπετε σχεδόν τα πάντα τι στιγμή που ανταγωνιστικά προϊόντα του επιπέδου(Wd hd tv) της εποχής κόστιζαν άνω των 150 ευρώ.

Κανένα μηχάνημα δεν είναι τέλειο με το που βγαινει αλλά στην πορεία βελτιώνεται αρκετά σε πολλά επίπεδα.
Αυτό ακριβώς λέω.
Πως είχε ανταγωνιστικότατη τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό(περίπου τα μισά).
Απλά με το καινούριο δεν ισχύει αυτό.

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Αυτό ακριβώς λέω.
Πως είχε ανταγωνιστικότατη τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό(περίπου τα μισά).
Απλά με το καινούριο δεν ισχύει αυτό.
Ε μη το λές .......

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Εγώ αναρωτιέμαι τι εννοείς πιο ολοκληρωμένο τι άλλο θα ήθελες να στριμώξουμε σε αυτή την κατηγορία τιμής ;;;; ας σοβαρευτούμε για τα λεφτά που ζητάει είναι απλά άριστο για επιπλέον δυνατότητες πάμε σε άλλες κατηγορίες τιμής.

Πέστα ρε φίλε πεστα. :grinning-smiley-043