Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Re: Western Digital TV HD2

Εγώ αναρωτιέμαι τι εννοείς πιο ολοκληρωμένο τι άλλο θα ήθελες να στριμώξουμε σε αυτή την κατηγορία τιμής ;;;; ας σοβαρευτούμε για τα λεφτά που ζητάει είναι απλά άριστο για επιπλέον δυνατότητες πάμε σε άλλες κατηγορίες τιμής.
Μαλλον ξεχασες οτι με το πρωτο μας ειχαν σκασει μεχρι να φτιαξουν τους υποτιτλους,εγω την δουλεια μου την εκανα ετσι και αλλιως, απλα λεω οτι εχουν ενα θεμα με το firmware.

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Πέστα ρε φίλε πεστα. :grinning-smiley-043
Ναι φίλε μου όλοι κάτι ζητάνε , αλλά άμα τους πείς τιμή αρχίζουν ακριβό είναι κλπ κλπ.Το θέμα είναι οτι κανείς δεν σε υποχρέωσε να το πάρεις αν ταιριάζει στις απαιτήσεις σου πάει καλά αν πάλι όχι έχει πληθώρα επιλογών.

Και μην ξεχνατε οτι χωρις "γκρινια" ακομα δεν θα βλεπαμε υποτιτλους!
Και δεν μας υποχρεωνει καποιος να το παρουμε απλως κουβεντα κανουμε...
Εξαλλου εγω εχω το πρωτο και οπως ειπα την δουλεια μου την εκανα.

Last edited:
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Μαλλον ξεχασες οτι με το πρωτο μας ειχαν σκασει μεχρι να φτιαξουν τους υποτιτλους,εγω την δουλεια μου την εκανα ετσι και αλλιως, απλα λεω οτι εχουν ενα θεμα με το firmware.
Και μην ξεχνατε οτι χωρις "γκρινια" ακομα δεν θα βλεπαμε υποτιτλους!
Και δεν μας υποχρεωνει καποιος να το παρουμε απλως κουβεντα κανουμε...
Εξαλλου εγω εχω το πρωτο και οπως ειπα την δουλεια μου την εκανα.
Τουλάχιστον ρε φιλε δεν σε έγραψαν με το να σταματήσουν την υποστήριξη του(Βλέπε egreat)

Διαφωνώ γιατί ΠΟΤΕ δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερο πρόβλημα με τους υπότιτλους , ναι υπήρχαν θεματάκια με κάποια γράμματα αλλά τίποτα τραγικό , και μάλλον ξεχνάς οτι μιλάς για ένα προϊόν απο μια εταιρία που πρώτη φορά έκανε κάτι τέτοιο και κανένας ανταγωνιστής δεν υπήρξε χωρίς προβλήματα.

Για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα με το WD TV , μιλάω για το πρώτο μοντέλο , είναι οτι ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ ΕΝΤΕΛΟΣ ποτέ και μου δημιουργεί κάποια προβλήματα σχετικά με την οπτική ίνα αυτό , περιμένω να μάθω μόνο αν το LIVE δεν έχει αυτό το πρόβλημα και το χτυπάω με τη μία.

Γεια χαρά,

διάβασα πιο πάνω για το xtreamer...

αυτό το έχεται δεί;Xtreamer eTRAYz

xtreameretrayz59special.jpg

http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=2&t=2403

Last edited:

Τι σχέση έχει ενά κουτί για σκληρούς με αυτά που γράφουμε εδώ ;;;;;

Για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα με το WD TV , μιλάω για το πρώτο μοντέλο , είναι οτι ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ ΕΝΤΕΛΟΣ ποτέ και μου δημιουργεί κάποια προβλήματα σχετικά με την οπτική ίνα αυτό , περιμένω να μάθω μόνο αν το LIVE δεν έχει αυτό το πρόβλημα και το χτυπάω με τη μία.
Λυπάμαι που το λέω φίλε μου αλλά και το νέο έτσι είναι με το θέμα on/off.

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Λυπάμαι που το λέω φίλε μου αλλά και το νέο έτσι είναι με το θέμα on/off.
:damnyou::damnyou::argue::argue::slapface::slapface::slapface:

Απάντηση: Western Digital TV HD2

Μπορεί να το αλλάξουν με κανένα firmware update αν δουν ότι έχουν πολλά παράπονα με το θέμα.

Αφου και απο το προηγουμενο ειχαν παραπονα,αυτο ελεγα οτι θα μπορουσαν να το ριξουν στην αγορα διορθωνοντας τις παιδικες ασθενειες.

Αφου και απο το προηγουμενο ειχαν παραπονα,αυτο ελεγα οτι θα μπορουσαν να το ριξουν στην αγορα διορθωνοντας τις παιδικες ασθενειες.
Εδώ συμφωνώ μαζί σου . Προβλήματα που είναι - ήταν γνωστά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στο νέο μοντέλο....

Απάντηση: Western Digital TV HD2

Ναι σε αυτό που λες δεν αντιλέγω. Ίσως το διορθώσουν τι να σου πω.

Μακάρι να το βάλουν απλά να είναι σε standby mode και να κλείνει εντελώς το δίσκο που είναι συνδεδεμένος πάνω του.

Στο προηγουμενο λετε να δωσουν dts Downmix ή θα περιμενουν να ξεπουλησει
το καινουργιο;

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Ναι σε αυτό που λες δεν αντιλέγω. Ίσως το διορθώσουν τι να σου πω.

Μακάρι να το βάλουν απλά να είναι σε standby mode και να κλείνει εντελώς το δίσκο που είναι συνδεδεμένος πάνω του.
Αυτό με το δίσκο το διόρθωσαν νομίζω ,κάνεις κάτι σαν Eject ,εκτός και αν αυτό είναι άλλο πράγμα και δεν κατάλαβα καλά .Εμένα με ενδιαφέρει όταν το σβήνεις να μη δίνει ρεύμα στην οπτική καθόλου.

Τουλάχιστον ρε φιλε δεν σε έγραψαν με το να σταματήσουν την υποστήριξη του(Βλέπε egreat)
Την υποστήριξη στα firmware των NMT's (Egreat, Popcornhour, HDX,κτλ), την παρέχει η Syabas που βγάζει και τις σχετικές αναβαθμίσεις.Κανείς δεν είπε ότι σταμάτησε την υποστήριξη και ότι δεν θα βγάλει νέο firmware.
Απλά τώρα παρουσίασε το καινούριο Popcorn C-200 και ασχολούνται με αυτό.
Με το τελευταίο firmware όμως που έχουν βγάλει, έχουν λύσει όλα τα βασικά προβλήματα αναπαραγωγής για τα αρχεία που υποστηρίζουν, με λειτουργίες που δεν ξέρουμε αν θα τις έχουν και μελλοντικά μηχανήματα.
Στον τομέα που υστερούσαν και υστερούν, είναι στην αναπαραγωγή μουσικής και φωτογραφιών, στα οποία δεν δείχνουν διάθεση (ή δεν μπορούν) να βελτιωθούν.

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Αυτό με το δίσκο το διόρθωσαν νομίζω ,κάνεις κάτι σαν Eject ,εκτός και αν αυτό είναι άλλο πράγμα και δεν κατάλαβα καλά .Εμένα με ενδιαφέρει όταν το σβήνεις να μη δίνει ρεύμα στην οπτική καθόλου.
The latest firmware (1.02.07) will spin down drives, but their LEDs may stay on, which can make it seem like the drives are still on.