Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

ισχυει αυτο

Υπάρχουν πολλά μουσικά βίντεο που δεν τα παίζουν τα media players από το Youtube. Οχι επειδή δεν μπορούν αλλά επειδή δεν έχουν αφήσει τα δικαιώματα αναπαραγωγής τους ελεύθερα οι διάφοροι παραγωγοί ή οι τραγουδιστές...

Υπάρχουν πολλά μουσικά βίντεο που δεν τα παίζουν τα media players από το Youtube. Οχι επειδή δεν μπορούν αλλά επειδή δεν έχουν αφήσει τα δικαιώματα αναπαραγωγής τους ελεύθερα οι διάφοροι παραγωγοί ή οι τραγουδιστές...
σωστο ! Βεβαια αν το ψαξεις με αλλη ονομασια ή λατινικα ή γενικα με αλλο τροπο το βρισκεις ελευθερο :music-smiley-005:
τωρα για τα media players δεν το πολυξερω.Δεν καιγομαι να μπω απο mp στο youtube

Καινούργιο release παιδιά:

http://www.wdc.com/wdtvlive_limitedpublicbetarelease/

1.04.22:

• Supports Tune-In radio application.
• Supports Deezer music application.
• Supports Flingo media application.
• Supports 7.1 channel audio passthrough.
• Supports Auto-framerate (Audio Video settings/video output/HDMI/auto/auto/Match video framerate)
• Corrected various general menu and options wording issues.
• Incorporated corrected language translations.
• Corrected various Facebook user interface wording and functionality problems.
• Corrected various Live365 user interface wording and functionality problems.
• Corrected various Pandora user interface wording and functionality problems.
• Corrected various Mediafly user interface wording and functionality problems.
• Resolved problem with some HD files from Mediafly becoming out of sync.
• Resolved digital audio passthrough problem playing on both HDMI and optical at the same time.
• Resolved problem with Auto-play feature not automatically playing content.
• Resolved problem with Belkin F7D2101 v1WiFi adapter not connecting to network.
• Resolved “Clear login info” from Network Share not clearing the login info.
• Resolved problem where filenames that begin with the same name as a folder will not show up.
• Resolved problem where HDMI resolution could not be forced if not supported by the EDID.
• Resolved meta-data problem where “/” character in the title makes the system reboot.
• Resolved problem of no video playback after using Netflix.
• Resolved problem with ISO playback not working – except through preview mode.
• Resolved video playback problem where the info bar does not hide on pause/resume or chapter skip.
• Resolved problem where empty folder are hidden when copying or moving.
• Resolved USB keyboard problem where the arrow keys don’t work in wireless network settings page.
• Resolved problem where a folder icon was displayed over the top of the thumbnail.
• Resolved problem where DVI output was not working for a particular DVI monitor.
• Resolved problem of DTS and AC-3 not working with passthrough.
• Resolved problem where videos can not start until after 10-90 seconds after start-up.
• Resolved problem where user could not copy a file/folder to the root directory of the drive.
• Resolved problem where an incorrect error message was displayed if invalid username/password entered.
• Resolved problem where system reset fails to erase user info.
• Resolved video playback where audio takes 5 seconds to catch up after fast-forward or re-wind
• Resolved problem where the system would reboot when special characters are entered into device name.
• Resolved a file management problem where deleting a file on a network share caused the device to reboot.
• Resolved problem where high sample rate audio was being downsampled to 48KHz.
• Removed Blu-ray DVD message “Unable to play this video menu.”

Το δοκίμασα το autoframerate λειτουργεί πολύ καλά.Τα flac με 96/192 τα δείχνει ως 44/48 και dts-ma πάλι δεν περνάει.

Εμένα πριν με την 1.04.17 μπορούσα να εχω ενεργό το hdmi deep color space 12bit τώρα με το νέο 1.04.22 και με ενεργό το autoframerate δεν με αφήνει να ενεργοποιήσω το 12bit deep color space.
Γιατί αυτό?

Λες γι' αυτό?
Μπορεί.

Πάντως τι ακριβώς κάνει το auto video framerate και που μας βοηθάει αυτό?

Last edited:
αυτό το τελευταίο που συζητούν τα παιδιά από πάνω, ΟΧΙ. Τα επίσημα τα βρίσκει και τα κατεβάζει μόνο του μέσω ιντερνετ. Τα beta μόνο με το χέρι...

αυτό το τελευταίο που συζητούν τα παιδιά από πάνω, ΟΧΙ. Τα επίσημα τα βρίσκει και τα κατεβάζει μόνο του μέσω ιντερνετ. Τα beta μόνο με το χέρι...
Mάλλον δεν τα ξέρεις καλά και είσαι παραπληροφορημένος γι' αυτό και δίνεις ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ απαντήσεις.

Επίσημα είναι και αυτά αφού τα βγαζει η ίδια η western digital και όχι κάποιος τρίτος(Όπως π.χ. ο b-rad) απλά όχι τελικές εκδόσεις αλλά beta γι' αυτό και δεν τα βρίσκει μόνο του το wd tv live από το νετ.

Τα ανεπίσημα είναι του b-rad(Ή οποιουδήποτε άλλου πλην της western digital που έχει βγάλει και το μηχάνημα) όχι αυτό που είπε ποιο πάνω το λινκ ο georget.

Last edited:
Για το firm αφού θες να το κάνουμε κιμά (απαντώντας πάλι στην προηγούμενη ερώτηση του φίλου), ΕΙΝΑΙ της WD, αλλά είναι beta και ΔΕΝ διατίθεται μέσα από το επίσημο κανάλι ενημερώσεων (internet updates).

του b-rad είναι custom.

Mάλλον δεν τα ξέρεις καλά και είσαι παραπληροφορημένος γι' αυτό και δίνεις ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ απαντήσεις.

Επίσημα είναι και αυτά αφού τα βγαζει η ίδια η western digital και όχι κάποιος τρίτος(Όπως π.χ. ο b-rad) απλά όχι τελικές εκδόσεις αλλά beta γι' αυτό και δεν τα βρίσκει μόνο του το wd tv live από το νετ.

Τα ανεπίσημα είναι του b-rad(Ή οποιουδήποτε άλλου πλην της western digital που έχει βγάλει και το μηχάνημα) όχι αυτό που είπε ποιο πάνω το λινκ ο georget.

Ειδες για να βιαζεσαι να απαντησεις ;οπως τα λεει παρακατω ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ,αλλο το επισημο αλλο το Beta αλλο το Custom

Για το firm αφού θες να το κάνουμε κιμά (απαντώντας πάλι στην προηγούμενη ερώτηση του φίλου), ΕΙΝΑΙ της WD, αλλά είναι beta και ΔΕΝ διατίθεται μέσα από το επίσημο κανάλι ενημερώσεων (internet updates).

:award: :award:

του b-rad είναι custom.

Ρε πάτε καλά? Θα μας μάθετε και ελληνικά τώρα?

Το ότι το βγαζει η ίδια η western digital σημαίνει ότι το firmware ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ αλλά όχι τελικό.

Ξεμπερδέψτε τι σημαίνει επίσημο, τι beta και τη custom firmware στο μυαλό σας γιατί τα έχετε κάνει ολίγον τι από σαλάτα.

Το ότι κάτι δεν είναι τελικό ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΙΜΟ.

Επίσημο είναι κάτι όταν το βγαζει η εταιρία που έχει βγάλει και το μηχάνημα στην προκειμένη περίπτωση η western digital.

Beta είναι κάτι ΜΗ ΤΕΛΙΚΟ αλλά υπό δοκιμή ΟΧΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ.

και

Custom firmware είναι τροποποιημένο firmware από τρίτους δημιουργούς κοινώς μη επίσημο.

Τώρα πιστεύω καταλάβατε τι διαφορά της κάθε έκδοσης αν όχι για ανατρέξτε στα ελληνικά λεξικά να δείτε τι σημαίνει η κάθε λέξη.

Last edited:
Απ´'ότι φαίνεται στον καθέναν υπερισχύει ένας ορισμός της έννοιας "επίσημο" Ας μην μπλέξουμε όμως με την σημειολογία ...
Οπως και νάχει η WD το έβγαλε σαν Public Beta!! Οπότε μ'αλλα λόγια είπε : Επίσημα δοκιμάστε!!!
Το θέμα είναι η ταχύτητα ...και το βάθος της σημασίας που δίνει στους καταναλωτές της . Σκοτώνονται .....ζητάνε .....υποδεικνύουν .....Η WD στον κόσμο της ....
Any way....Δεν παίζει DTS-MA ...γι αυτό μην σπεύσετε να ευχαριστηθήτε....:D . Συνεχίζει να υποστηρίζει TrueHD. Δεν έχει πρόβλημα με το 8 ή 12 bit . ( Σε μένα τουλάχιστον).
Και βασικά μπήκαν στον "κόπο" να διορθώσουν bugs που έχουν εντοπιστεί εδώ και καιρό στο forum του WD.....

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Απ´'ότι φαίνεται στον καθέναν υπερισχύει ένας ορισμός της έννοιας "επίσημο" Ας μην μπλέξουμε όμως με την σημειολογία ...
Οπως και νάχει η WD το έβγαλε σαν Public Beta!! Οπότε μ'αλλα λόγια είπε : Επίσημα δοκιμάστε!!!
Το θέμα είναι η ταχύτητα ...και το βάθος της σημασίας που δίνει στους καταναλωτές της . Σκοτώνονται .....ζητάνε .....υποδεικνύουν .....Η WD στον κόσμο της ....
Any way....Δεν παίζει DTS-MA ...γι αυτό μην σπεύσετε να ευχαριστηθήτε....:D . Συνεχίζει να υποστηρίζει TrueHD. Δεν έχει πρόβλημα με το 8 ή 12 bit . ( Σε μένα τουλάχιστον).
Και βασικά μπήκαν στον "κόπο" να διορθώσουν bugs που έχουν εντοπιστεί εδώ και καιρό στο forum του WD.....
Εν ολίγης συμφωνείς μαζί μου με το τι σημαίνει επίσημο και τι ανεπίσημο σωστά?

Any way....Δεν παίζει DTS-MA ...γι αυτό μην σπεύσετε να ευχαριστηθήτε....:D

Δε νομίζω να παίξει και ποτέ, Νίκο, θέμα δικαιωμάτων παίζει μάλλον...

Με flac 24/96 και 24/192, το δοκίμασες; :D

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Εν ολίγης συμφωνείς μαζί μου με το τι σημαίνει επίσημο και τι ανεπίσημο σωστά?

Συμφωνώ στο γεγονός ότι η WD έβγαλε και ανακοίνωσε από το site της την beta. Αρα όποιος θέλει την βάζει και με την άδειά της . Αρα επίσημα στο διανέμει. Δεν προέρχεται από διαρροή , ούτε από καμμία κλειστή ομάδα beta testers.

Τώρα το auto frame rate τι κάνει ? Εντοπίζει το frame rate της πηγής (του αρχείου) και προσρμόζει την έξοδο που δίνει το μηχανάκι ώστε να είναι ίδια με αυτήν του file.

Έτσι πες τα γιατί οι budda kai lykman πέσανε να με φάνε ότι και καλά δεν εχω δίκιο ενώ στην πραγματικότητα ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ με το τι ονομάζουμε επίσημο και τι όχι.

Και τι ακριβώς κερδίζεις κάνοντας όλο αυτό το σκηνικό με το framerate το μηχάνημα.

Έτσι πες τα γιατί οι budda kai lykman πέσανε να με φάνε ότι και καλά δεν εχω δίκιο ενώ στην πραγματικότητα ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ με το τι ονομάζουμε επίσημο και τι όχι.

Και τι ακριβώς κερδίζεις κάνοντας όλο αυτό το σκηνικό με το framerate το μηχάνημα.

Κατ'αρχάς δεν νομίζω ότι πρέπει να το δούμε σαν δίκιο ή άδικο. Εγώ νομίζω ότι το έθεσα από μια πιο πλατιά σκοπιά. Θέλω όμως να διορθώσω αυτό που είπα προηγουμένως για το 8 bit και το 12 bit που παρατήρησες. Οντως δεν σε αφήνει το WD να επιλέξεις 12 bit color εάν επιλέξεις πιο πριν Auto frame rate. Εάν όμως δεν το βάλεις στο Auto σε αφήνει....... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί .....Εχω κάποιες σκέψεις του γιατί στο μυαλό μου ....αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν ισχύουν ή όχι .

Βάζοντας το στο Auto το frame rate του WD συγρονίζεται με αυτό της ταινίας