Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Βγάζω το καλώδιο από τον Edision και το καρφώνω στον WD και δεν παίζει. Δοκίμασα και με άλλα 2-3 καλώδια που παίζουν σε άλλες συσκευές και επίσης δεν παίζει.

Από την composite παίζει κανονικά, πείραξα και από κει τις αναλύσεις, έβαλα 720p50, 1080i60, Auto που ήταν και από την αρχή και δεν έγινε τίποτα, από την HDMI τζίφος.

Μόλις μου κλάταρε και το φλασάρισμα του 1.4.22, τώρα κάνω recovery. Άντε να δω τι άλλο θα βγάλει.

Τελικά δεν είναι πρόβλημα firmware. Και με το 1.4.22 τα ίδια έκανε. Τον σύνδεσα με τον Espon και κάποια στιγμή άνοιξε εικόνα, αλλά με παρδαλά χρώματα, πράσινα, μωβ, ρίγες κατακόρυφες, ότι νάναι. Μετά από λίγο άρχισε να ανοιγοκλείνει πάλι (τον τρέλανε τον Epson), αλλά πρόλαβα να δω λίγο στο info το τι γινόταν. Ο WD κλείδωνε σε λάθος αναλύσεις, πχ 1282x720 και το refresh δεν ήταν 50.00, ήταν 50.03hz. Το έβαλα σε 1080 και κλείδωσε 1922x1080. Στα 576i έδινε 722x586, παντού 2 πίξελ λάθος και κάτι δέκατα του Hz διαφορά στο refresh. Η εικόνα ήταν συνεχώς μωβ.

Διαβάζω στο internet ένα σωρό ίδια προβλήματα. Στο μεταξύ το eshop που το αγόρασα, δεν το έχει πλέον στην γκάμα του και πάλι θα θέλει να μου δώσει καμιά μπαχατέλα ή τα λεφτά να πάρω ότι θέλω. Υπάρχει WD ελλάδας να το γυρίσω εκεί να μου το αλλάξουν?

Καλά θα ήτανε να πρόσθετε και ελληνικό μενού η wd αλλά χλωμό το κόβω.

Αν κάποιος θέλει ελληνικό μενού μόνο με την b-rad firmware μπορεί να το έχει προς το παρόν.

Nαι;
Ποια έκδοση b-rad έχει ελληνικό μενου;

Lykman είσαι σίγουρος ότι εχεις κάνει τις ΒΑΣΙΚΕΣ ρυθμίσεις των win7 σωστά?
Όχι όλες αυτές που λέει το βίντεο αλλά τις βασικές τουλάχιστον.

Αν ναι τότε λογικά θα σου δουλεύει κανονικά εγώ π.χ. ΔΕΝ εχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις που λέει το βίντεο και μια χαρά μου δουλεύει το wd tv live με όλες τις επίσημες εκδόσεις firmware.

Οπότε μήπως δεν είναι στραβός ο γιαλός αλλά εσύ στραβά αρμενίζεις???

Αν ανατρέξεις σε πολύ παλιοτερα ποστ μου νομίζω εχω ανεβάσει φωτογραφίες με τις δίκες μου βασικές ρυθμίσεις των win7 64bit για του κοινόχρηστους φακέλους κ.τ.λ.

Και ισχυει ότι στο κάθε φάκελο πρέπει να τον κάνετε κοινόχρηστο για "everyone" και όχι μόνο για έναν user.

Εχω κι εγώ 7 64αρια.
Για να μην ανατρέχω σε ολες τις σελίδες να βρώ τις ρυθμίσεις,μου επισημαίνεις αν γίνεται σε ποιο πόστ είναι;
Ευχαριστώ..

Ρε παιδιά έχει όντως πιο θολή εικόνα ή μου φαίνεται;
Το κατάλαβα με τη μετάβαση στην καινούργια έκδοση με τη μία.
Ήδη διάβασα και για άλλους δύο που το πρόσεξαν.
Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό;
Πάω για downgrade...

Εχω κι εγώ 7 64αρια.
Για να μην ανατρέχω σε ολες τις σελίδες να βρώ τις ρυθμίσεις,μου επισημαίνεις αν γίνεται σε ποιο πόστ είναι;
Ευχαριστώ..
Καλό είναι να το ψάχνεις λίγο και να μην θες μασημένη τροφή.
Άλλωστε 3 σελίδες πίσω ήτανε.

Δες εδω:
Για δες λίγο το παρακάτω βίντεο.
http://www.youtube.com/watch?v=EQstgQ4eJCM

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Ρε παιδιά έχει όντως πιο θολή εικόνα ή μου φαίνεται;
Το κατάλαβα με τη μετάβαση στην καινούργια έκδοση με τη μία.
Ήδη διάβασα και για άλλους δύο που το πρόσεξαν.
Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό;
Πάω για downgrade...
Ναι όντως είναι λίγο ποίο θολή η εικόνα εν αναμονή λοιπόν της νεότερης έκδοσης fw.

Last edited:
να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά... έχω κάνει τo τελευταίο update firmware. έχω συνδεδεμένο τo media player με lan στο pc μου!

ενώ παίζω μια ταινία η video, και θέλω να τo τρέξω πατάω τo farward από τo τηλεκοντρολ, και μόλις θέλω να κάνω play αυτό μετά από το 7ο λεπτό που θέλω να σταματήσει πηδάει στο 20 πχ! γιατί το κάνει αυτό?... παλαιότερα δεν το έκανε!

ας μου πει κάτι κάποιος μήπως k το λύσω!

thx

Τελικά δεν είναι πρόβλημα firmware. Και με το 1.4.22 τα ίδια έκανε. Τον σύνδεσα με τον Espon και κάποια στιγμή άνοιξε εικόνα, αλλά με παρδαλά χρώματα, πράσινα, μωβ, ρίγες κατακόρυφες, ότι νάναι. Μετά από λίγο άρχισε να ανοιγοκλείνει πάλι (τον τρέλανε τον Epson), αλλά πρόλαβα να δω λίγο στο info το τι γινόταν. Ο WD κλείδωνε σε λάθος αναλύσεις, πχ 1282x720 και το refresh δεν ήταν 50.00, ήταν 50.03hz. Το έβαλα σε 1080 και κλείδωσε 1922x1080. Στα 576i έδινε 722x586, παντού 2 πίξελ λάθος και κάτι δέκατα του Hz διαφορά στο refresh. Η εικόνα ήταν συνεχώς μωβ.

Διαβάζω στο internet ένα σωρό ίδια προβλήματα. Στο μεταξύ το eshop που το αγόρασα, δεν το έχει πλέον στην γκάμα του και πάλι θα θέλει να μου δώσει καμιά μπαχατέλα ή τα λεφτά να πάρω ότι θέλω. Υπάρχει WD ελλάδας να το γυρίσω εκεί να μου το αλλάξουν?

Το Eshop δεν είχε να μου δώσει ίδιο, οπότε το ξαπόστειλα Γερμανία, κατευθείαν στο κέντρο επισκευών της WD. Νέο μοντέλο αλλά χωρίς δίσκο (τύπου hub), δεν έχει βγάλει ακόμη η WD?

Ο υπάλληλος από το Eshop μου είπε ότι ούτε ο εισαγωγέας είχε στοκ, οπότε θεώρησα καλό να το διώξω κατευθείαν έξω, παρά να περιμένω αν και πότε θα ξαναεισαχθεί. Λογικά θα πάρω και νέα full διετή εγγύηση, που από ότι βλέπω χρειάζεται...

Thanks πάντως, αν ξαναχρειαστώ κάτι από WD (έχω 6 δίσκους τους), θα τους ενοχλήσω...

Στο "digital through pass" ο ψηφιακός ήχος περνάει από το hdmi ενώ στο "digital via optical only" κόβεται από το hdmi και περνάει μόνο από optical καλώδιο.

να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά... έχω κάνει τo τελευταίο update firmware. έχω συνδεδεμένο τo media player με lan στο pc μου!

ενώ παίζω μια ταινία η video, και θέλω να τo τρέξω πατάω τo farward από τo τηλεκοντρολ, και μόλις θέλω να κάνω play αυτό μετά από το 7ο λεπτό που θέλω να σταματήσει πηδάει στο 20 πχ! γιατί το κάνει αυτό?... παλαιότερα δεν το έκανε!

ας μου πει κάτι κάποιος μήπως k το λύσω!

thx

παιδια σε αυτο εχει καποιος καποια λυση? σορρυ που ξανα ρωταω!
ευχαριστω!

Μήπως η ταινία που βλέπεις είναι DVD rip χωρισμένη σε "κεφάλαια" ?

όχι είναι MPEGHD που τα έχω φτιάξει εγώ!
απλά παλιά δεν το έκανε ποτε! τώρα με τα τελευταία update μου το κάνει... και θέλω να το σταματήσω και μου πετάγεται στο τέλος του video σχεδόν!

Μακεδονικά Περιφερειακά
http://www.makper.gr/tiki-index.php?page=Διανομή από πεποίθηση!

εγω εκει το εστειλα και μου τον αντικατεστησαν με καινουργιο (δωρεαν) παρολο που το ειχα αγορασει απο fnac.

και σε μενα το ιδιο...
μου αντικατεστησαν wd tv με το live με μια μικρη επιβαρυνση (8-9€) αγορασμενο απο fnac...

Στο αντικατέστησαν με νέο και πλήρωσες κιόλας!!!

Ήταν εντός εγγύησης? Αν ναι τότε φίλε μου ΔΕΝ έπρεπε να πληρώσεις ούτε λεπτό.

Φίλοι μου τα φώτα σας. Τον τελευταίο καιρό ο WD σταμάτησε να βλέπει τον shared δισκο μου Seagate 2T που για περίπου 4 μήνες έβλεπε κανονικότατα. Τα άλλα δικτυακά μου μαραφέτια (Apple TV, laptop κλπ) τον βλέπουν κανονικά. Είμαι στην 31, κατέβηκα στην 22, ξαναανέβηκα στην 31 τζίφος. Έκανα restore factory defaults τίποτα. Εξακολουθεί να βλέπει τους άλλους 5 shared αλλά αυτόν τίποτα. Καμιά ιδέα???

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Στο αντικατέστησαν με νέο και πλήρωσες κιόλας!!!

Ήταν εντός εγγύησης? Αν ναι τότε φίλε μου ΔΕΝ έπρεπε να πληρώσεις ούτε λεπτό.

δεν καταλαβες...
ειχα το πρωτο media player wd tv και ζητησα το live (αφου δεν ειχαν το ιδιο σε stock) και πηρα το live...