Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Το USB 3.0 εννοείται ότι είναι συμβατό με USB 2.0. Οι δίσκοι USB 3.0 λειτουργούν κανονικά σε υπολογιστές με USB 2.0/1.0.

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Το USB 3.0 εννοείται ότι είναι συμβατό με USB 2.0. Οι δίσκοι USB 3.0 λειτουργούν κανονικά σε υπολογιστές με USB 2.0/1.0.

Ναι αλλά ο δέκτης Digital World που έχω (και που τον διάλεξα μεταξύ άλλων και για Media Player) δεν "βλέπει" USB3.0 ...

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Ναι αλλά ο δέκτης Digital World που έχω (και που τον διάλεξα μεταξύ άλλων και για Media Player) δεν "βλέπει" USB3.0 ...
μπορεί να μη βλέπει δίσκο ntfs και να θέλει fat32, αν ο δέκτης σου είναι linux μπορεί να βλέπει ext...

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί ο Western Digital WD TV Live να παίξει υπότιτλους από VOV αρχεία (DVDRip)

Mάλλον VOB αρχεία εννοείς. Τα διαβάζει κανονικότατα, σαν DVD-Player, αναγνωρίζει και τα μενού, αν υπάρχουν...

Χαιρετώ τα μέλη του φόρουμ.
Πρώτο μήνυμα και για τι άλλο? Για πρόβλημα. Θέλω λοιπόν την κατανόηση σας.

Πήρα αυτό το μηχάνημα κι εγώ και σήμερα όλο το απόγευμα προσπαθώ να το συνδέσω στο ίντερνετ. (σύνδεση με καλώδιο ethernet απευθείας από το router)
Tζίφος! Έχω πρόβλημα με τις ρυθμίσεις. Στην αυτόματη ρύθμιση, δεν μπορεί να συνδεθεί. Μάνουαλ έχω δώσει τα κέρατά μου από συνδυασμούς και πάλι έχω πρόβλημα.
Βασικά βλέπει πρόβλημα στο DNS server. Ότι και να έχω δώσει (μίλησα και με την forthnet που είναι πάροχος) τίποτα.
Δεν ξέρω αν έχει λυθεί αυτό το πρόβλημα εδώ αλλά μου είναι αδύνατο να το βρω μέσα σε τόσες σελίδες. Αν υπάρχει λύση, για βοηθάτε ρε παλικάρια!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθειά σας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Μάλλον VOB αρχεία εννοείς. Τα διαβάζει κανονικότατα, σαν DVD-Player, αναγνωρίζει και τα μενού, αν υπάρχουν...

Ω! Τέλεια! Ευχαριστώ.-bye-

(Ναι VOB εννοούσα...)

Χαιρετώ τα μέλη του φόρουμ.
Πρώτο μήνυμα και για τι άλλο? Για πρόβλημα. Θέλω λοιπόν την κατανόηση σας.

Πήρα αυτό το μηχάνημα κι εγώ και σήμερα όλο το απόγευμα προσπαθώ να το συνδέσω στο ίντερνετ. (σύνδεση με καλώδιο ethernet απευθείας από το router)
Tζίφος! Έχω πρόβλημα με τις ρυθμίσεις. Στην αυτόματη ρύθμιση, δεν μπορεί να συνδεθεί. Μάνουαλ έχω δώσει τα κέρατά μου από συνδυασμούς και πάλι έχω πρόβλημα.
Βασικά βλέπει πρόβλημα στο DNS server. Ότι και να έχω δώσει (μίλησα και με την forthnet που είναι πάροχος) τίποτα.
Δεν ξέρω αν έχει λυθεί αυτό το πρόβλημα εδώ αλλά μου είναι αδύνατο να το βρω μέσα σε τόσες σελίδες. Αν υπάρχει λύση, για βοηθάτε ρε παλικάρια!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθειά σας.

Άλλο καλώδιο δοκίμασες?

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Σε αυτη την σελιδα θα βρεις ποιες συσκευες ειναι συμβατες και ποιες οχι
http://wdc.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/3805/~/list-of-compatible-devices-for-the-wd-tv-live-hd-media-player-and-wd-tv-live#switch

Πολύ χρήσιμο, σ' ευχαριστώ, με γλύτωσες από μια λάθος αγορά!

Σύμφωνα με τον πίνακα συμβατότητας εξωτερικών δίσκων, ο WD My Book Essential 3.0 δεν είναι συμβατός (τα γράμματα είναι γκρί) :bigcry:

Last edited:
Καλησπέρα,

Χθές μετά το ανοίξα και έδειχνε με μια μωβ απόχρωση τα πάντα, έκανα restore factory settings και μετ'α από αυτό όλα τα fonts είναι πόλυ μεγάλα και κόβονται στην οθόνη. Έχει κανείς καμιά ιδέα ?

Άκυρο , είχε πειραχτεί το setting της τηλεόρασης.

Last edited:

Πολύ χρήσιμο, σ' ευχαριστώ, με γλύτωσες από μια λάθος αγορά!

Σύμφωνα με τον πίνακα συμβατότητας εξωτερικών δίσκων, ο WD My Book Essential 3.0 δεν είναι συμβατός (τα γράμματα είναι γκρί) :bigcry:

Ο WD My Book Essential 3.0 2TB μια χαρά συμβατός είναι, τον χρησιμοποιώ πάνω απο 6 μήνες και δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Ο WD My Book Essential 3.0 2TB μια χαρά συμβατός είναι, τον χρησιμοποιώ πάνω απο 6 μήνες και δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα.

ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ...:BXVZCBXZ6::BDGBGDB55::violent-smiley-011::elefant:

Τες πάντων, αφού είναι δοκιμασμένο, κρατάω τη δική σου πληροφορία για σωστή -bye-

Ο WD My Book Essential 3.0 2TB μια χαρά συμβατός είναι.

Αυτόν ακριβώς χρησιμοποιώ κι εγώ, χωρίς κανένα θέμα!!

Για σκληρό πάνω από 2ΤΒ όμως, θα χρειαστεί το τελευταίο firmware, το οποίο απ' ό,τι γράφεται, τα έχει τα bugάκια του... ;)

Καλησπέρα, με βαρβάτα encodes όπως avatar, lotr (μιλάμε για 1080p extended editions) το 'χει δοκιμάσει κανένας. Επίσης, έχει MS Sans Serif (ή καμιά παρόμοια) και μεγάλο μέγεθος? (στο htpc χρησιμοποιώ bold 24άρι)

Mέχρι και 2ΤΒ δεν είχαν ποτέ πρόβλημα, πάνω από 2ΤΒ, θέλει το 1.05.04 για να τους δει.

Απλά, επειδή διάβασα διάφορα περίεργα στο forum της WD και αφού δεν έχω ακόμα δίσκο >2ΤΒ, είπα να μείνω με το 1.04.22... :p

Καλησπέρα, με βαρβάτα encodes όπως avatar, lotr (μιλάμε για 1080p extended editions) το 'χει δοκιμάσει κανένας.

Ρίξε μια ματιά εδώ:

Ξεκινάμε πρώτα με τα bitrate tests, για να πάρουμε μια ιδέα για το raw power των CPUs των media players μας. Χρησιμοποιήθηκαν τα γνωστά 1080p encodes σε mkv με τα πουλιά. Σε αυτά τα τεστ λοιπόν, νικητής καθαρά και άνετα το WDTVL με το Sigma 8655 να παίζει αψεγάδιαστα μέχρι και το τελευταίο σχετικό αρχείο, αυτό των 110Μbps. Ακολουθεί το picoHD, παίζοντας κανονικά το αρχείο των 70μbps, αλλά με μικροσπασίματα σε αυτό των 80mbps. Τελευταίο το Μ31Β (με τον πρώτης γενιάς επεξεργαστή sigma 8635), το οποίο έπαιξε κανονικά μέχρι και το αρχείο των 42Μbps, αλλά αρχίζοντας να κάνει σπασίματα στο αρχείο των 50Μbps. Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι το picoHD καταφέρνει και παίζει και τα πιο βαριά αρχεία, αλλά τα χαμένα frames στα ζορίσματα γίνονται πιο έντονα. Αντίθετα το M31B σέρνεται γενικότερα στα αρχεία που έχουν bitrate μεγαλύτερο των δυνατοτήτων του. Για την ιστορία, επεξεργαστής core2duo [email protected] έπαιξε σωστά μέχρι και τα 70Μbps, core2duo [email protected] μέχρι και τα 55Μbps, και δύο NVidia (8500GT & 9600GT) με ενεργοποιημένη την χρήση του CUDA από το coreAvc, μέχρι και τα 70Mbps (και οι δύο).

http://www.fractalbit.gr/crystal-audio-picohd-vs-wdtv-live-vs-egreat-m31b/

Last edited:
χρειάζομαι μια μικρη βοήθεια, ξαφνικα εχω πρόβλημα με το δίκτυο μου. μέχρι τωρα εβλεπα τους φακέλους του υπολογιστη μου μεσo απο το myihome και δούλευαν ολα μια χαρα...

εκανα καπια πατατα που δεν ξερω και τωρα δεν μου τους βλεπει. εκανα απεγκατασταση το myihome και ξανα install αλλα και παλι τιποτα

στα Windows 7 , πήγα οικιακή ομαδα έδωσα δικαίωμα πρόσβασης και τωρα βλέπει κατι φακέλους μονο της βιβλιοθήκης των windows...

τι να κανω για να ξαναγίνουν ολα οπως πριν, δεν θελω να κάνω φορματ τα windows για αυτον τον λόγω

χρειάζομαι μια μικρη βοήθεια, ξαφνικα εχω πρόβλημα με το δίκτυο μου. μέχρι τωρα εβλεπα τους φακέλους του υπολογιστη μου μεσo απο το myihome και δούλευαν ολα μια χαρα...

εκανα καπια πατατα που δεν ξερω και τωρα δεν μου τους βλεπει. εκανα απεγκατασταση το myihome και ξανα install αλλα και παλι τιποτα

στα Windows 7 , πήγα οικιακή ομαδα έδωσα δικαίωμα πρόσβασης και τωρα βλέπει κατι φακέλους μονο της βιβλιοθήκης των windows...

τι να κανω για να ξαναγίνουν ολα οπως πριν, δεν θελω να κάνω φορματ τα windows για αυτον τον λόγω

Μια βοήθεια κάποιος πριν το σπασω;